Forside Fora Rushers.dk Rushers øråd, mods, admins osv

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
  • Oprettet af
    Emne
  • #0
    Cancerman
    Head Rusher
    Online

    Hej alle

    Endnu engang tak for den varme modtagelse af Rushers. Jeg ved der stadig er lidt hænge partier og de skal nok blive fikset.

    Jeg kan umuligt løfte den her opgave alene og jeg er heller ikke interesseret i, at jeg sidder som diktator på toppen.

    Der er allerede flere der har givet en hånd bla @Nickell og @NightBreaker, tusind tak for det 🙂

    Jeg tænker vi skal nedsætte et øråd (find lige på et bedre navn) for Rushers.

    Så hvis man er interesseret i det, så skal man melde sig under fanerne her.

    Man behøver ikke kunne kode, drifte servere, vide noget om WordPress eller ville være moderator.

    Min tanke er, at det er ørådet der tager stilling til mods og evt. kontroversielle sager – lidt som en bestyrelse.

    Gi lyd hvis i synes det lyder som noget for jer.

    Lige en disclaimer til sidst, uden at det skal tages forkert: Jeg sidder stadig for bordenden og tager ultimativt den endelige beslutning, men jeg har svært ved at se, hvorfor jeg skulle overstyre ørådets beslutninger – det har jeg slet ikke lyst til. Det skal være et fællesskab og ikke et diktatur. Håber i forstår hvad jeg mener 🙂

    • Dette emne blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Cancerman.
Viser 30 svar - 1 til 30 (af 77 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    Cancerman
    Head Rusher
    #0 Trådstarter
    • 3054 Indlæg
    Online

    Det er ikke meget feedback der er kommet på den her. Skal vi prøve og bump’e den?

    #2
    zyDocx
    Rusher
    • 224 Indlæg
    Offline

    Kan jeg lokke dig til at uddybe hvad du konkret mener med det sidste du skriver vedr. at du sidder for bordenden og tager den endelige beslutning? Det er mere for at gøre mig klog på om du mener at diverse beslutninger bør træffes af ørådet (via fx afstemning), eller om du til hver en tid kan nedlægge veto?

    Jeg er med på at du skal kunne nedlægge veto, hvis ørådet ønsker at smadre sitet, lukke det eller tilsvarende, eftersom det vel er dig som har opbygget dette forum teknisk, samt smidt mønt efter domæne osv.

    Hvis du kan sætte lidt flere ord på hvad du mener, kunne jeg muligvis godt byde ind (hvis jeg mener at dit svar er rimelig :D). Bliver dette aktuelt, så vil jeg foreslå at andre byder ind – gerne personer som ikke nødvendigvis er enig med mig holdningsmæssigt – så vi kan få flest interesser repræsenteret.

    http://konsolting.blogspot.com/

    #3
    NightBreaker
    Moderator
    • 1442 Indlæg
    Offline

    Vil bare sige at du har gjort et kæmpe arbejde. Og vil som sagt, gerne være inden over det, så meget som der ønskes.

    Jeg synes folk bare skal melde sig hvis de mener de kan hjælpe eller vil være inden over det.

    #4
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    Det er også en super utaknemmelig tjans at være moderator.

    Folk brokker sig hvis man ikke sletter troll-indlæg hurtigt nok. Folk brokker sig hvis en tråd pludselig mangler flere indlæg, fordi man netop har slettet troll posts. Og folk brokker sig, hvis de ikke er enige i en moderators beslutning, selvom de ikke forstår de bagvedliggende årsager, til beslutningen. Så vil de gerne diskutere alle dine beslutninger i det offentlige forum, hvilket heller ikke er specielt fedt, da de fleste moderatorer også har andet at lave i deres sparsomme fritid.

    Så måske derfor der ikke sker så meget.

    Jeg fortsatte gerne min moderator tjans på trods af ovenstående, men kan forstå, at enkelte har et personligt vendetta mod min person, pga en sag de slet ikke forstår baggrunden for (en sag jeg slet ikke behøver begrunde yderligere, men tro mig når der var rigeligt med grunde til at vedkommende skulle forblive bortvist. Det havde ikke blot noget med loyalitet over PBT at gøre).

    Når det så er sagt, forstår jeg også argumenterne for at “starte forfra” på en ny platform. En snak vi godt kunne have haft, men det hele gik ret hurtigt med at rykke over på Reddit, og fra at være 4-5 mods var vi pludselig kun 2, hvoraf jeg var den eneste der havde “prøvet det før”.

    #5
    Festival_H
    Rusher
    • 776 Indlæg
    Offline

    Hvad med at lave Rushers.dk til en selv moddet site?

    Jeg siger ikke at Reddit gør det godt, men kunne det være at man på tråde og posts kunne sætte en Like/Dislike?
    Det ville gøre det noget nemmere for mods at blive bragt hen til tråde og posts der kan være interessante at tage stilling til.

    Jeg synes dog ikke der skal være noget som automatisk fjerner noget hvis det har mange dislikes. Det er bare en ide.

    Alternativt kunne man selv under sin profile angive hvor mange dislikes en tråd/post skal have for at den ikke vises. Så er det noget vi hver enkelt afgøre.

    #6
    Jacques
    Rusher
    • 554 Indlæg
    Offline

    Jeg er moderator på en Facebook-side (Vild med Vilje) med rigtigt mange medlemmer, så jeg er vant til tjansen. Jeg vil gerne hjælpe.

    Bye with a warmly hugs

    #7
    Festival_H
    Rusher
    • 776 Indlæg
    Offline

    En profile på Rushers.dk har en Standing status. Jo flere Likes jo bedre Standing. Jo flere dislikes jo dårligere Standing.

    Selv modererende feature. Hvad konsekvenserne skal være kan vi tage en snak om hvis det er en ide som i ka li.

    #8
    Festival_H
    Rusher
    • 776 Indlæg
    Offline

    Burde mine posts have været oprettet i Ris/Ros/Forslag mon! Oh well. Nu er de plantet.

    #9
    Kenkari
    Moderator
    • 2746 Indlæg
    Offline

    #4: Du er inde på nogle gode tanker her, synes jeg. Dem der bliver valgt til at blive moderatorer, bør være nogle med bagage, så at sige. De skal have prøvet det før, og ikke nødvendigvis være nogle der stikker helt af, hvis der bliver diskuteret en beslutning af en art.

    #5: En simpel “report” knap kunne være en tanke. Så kunne Moderatorer kigge på den post/tråd og se om der er noget der skal gøres.

    Jeg havde en tanke, som jeg selvfølgelig kom væk fra, så nu smider jeg den her:

    Du, Cancerman bør have sidste ord. Men, i det daglige bør det bare være en moderatorgruppe, som du udvælger i første omgang, der klarer det dag-til-dag stuff. Skal der så en ny moderator ind, eller opstår der et kæmpe problem, jamen, så er der det her øråd.

    Man kunne så sige, at hvis der skal laves ting om, eller der er ønsker fra brugerne, så bliver det forelagt, og debatten kan køre mellem dig og ørådsgruppen, hvordan de forskellige ting kan og evt skal implementeres. Ønskerne bør som udgangspunkt komme fra brugerne hvertfald.

    Jeg ved ikke om det lige gav mening, men man kan illustrere det på den måde, at du sidder på toppen af kransekagen.

    Under dig er der så to grupper. En Udviklergruppe, om man vil, som arbejder sammen med dig om at lave siden, og så en moderatorgruppe. De tre kasser er så samlet et Øråd.

    "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

    #10
    NightBreaker
    Moderator
    • 1442 Indlæg
    Offline

    Måske #8

    Tror også noget af idéen er også at være med til finde ud af, hvor vi skal hen.

    Det kunne være oplæg til forbedringer, fejlretning, fejl finding. Mod delen er også noget der kan tages op: hvordan gør vi det bedst og let for alle.

    #11
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    På det gamle DR havde vi et moderator forum som kun mods kunne se. Her flaggede vi posts der var ved at stikke af, samt brugere der var værd at holde lidt ekstra øje med. Posts blev slettet hvis de overtrådte reglerne, men der blev aldrig bannet nogen medmindre 3 mods kunne blive enige omkring det først. Eneste undtagelse herfor var, hvis en ny bruger direkte indrømmede at være en tidligere, bannet bruger der blot havde lavet en ny konto. Så skulle de bannes med det samme, da det var imod reglerne at lave en ny bruger for at omgå et ban.

    #12
    Kenkari
    Moderator
    • 2746 Indlæg
    Offline

    #11: Det må vel så være noget af det første som en moderatorgruppe herinde skal sætte sig ned og definere. Reglerne. Både de eksterne og de interne.

    Lige nu er det jo Cancerman der diktatorisk styrer hvad der skal ske, men jeg tænker han gerne vil uddelegere dét til brugerne også.

    Det nemme er at tage reglerne fra DR med over, men samtidig bør vi herinde have i mente, at det ikke bare er en et nyt DR, men et forum hvor der skal være plads til alle, også folk der ikke aner hvad DR er.

    "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

    #13
    hausner
    Moderator
    • 701 Indlæg
    Offline

    Jeg melder mig gerne under fanerne som moderator igen, såfremt der er ønske om at bære noget erfaring videre fra det gamle DailyRush.
    Jeg kan iøvrigt også kode om end jeg ikke gør det så meget længere i arbejdsøjemed og har lidt kendskab til WordPress.

    #14
    GoDiZh
    Rusher
    • 45 Indlæg
    Offline

    Kan jeg hjælpe gør jeg gerne dette, er sysadmin til dagligt men aner hat om wordpress

    #15
    knekker
    Rusher
    • 863 Indlæg
    Offline

    Og folk brokker sig, hvis de ikke er enige i en moderators beslutning, selvom de ikke forstår de bagvedliggende årsager, til beslutningen. Så vil de gerne diskutere alle dine beslutninger i det offentlige forum, hvilket heller ikke er specielt fedt, da de fleste moderatorer også har andet at lave i deres sparsomme fritid.

    Så måske derfor der ikke sker så meget.

    Jeg fortsatte gerne min moderator tjans på trods af ovenstående, men kan forstå, at enkelte har et personligt vendetta mod min person, pga en sag de slet ikke forstår baggrunden for (en sag jeg slet ikke behøver begrunde yderligere, men tro mig når der var rigeligt med grunde til at vedkommende skulle forblive bortvist. Det havde ikke blot noget med loyalitet over PBT at gøre).

    AloC hentyder til mig. Jeg har faktisk aldrig udvekslet samtaler med ham før og aldrig haft en mening om ham, indtil for en uges tid siden, og her må jeg bare konstatere at han ikke håndterede situationen med med mig særlig tilfredsstillende.
    Hvis undskyldningen for at bruge adskellige beskidte tricks, til at tvære mig ud, er at man ikke har tiden til at diskutere, så skulle man måske overveje om man overhovedet er egnet til at være Mod? Da der til tider VIL være sager som kræver lidt mere tid. Med AloC’s hentydning til at de fleste af os er nogle irriterende børn, må man være tilbøjelig til at spørge, hvorfor vil han egentlig være Mod, når han tydeligvis ingen overskud har til arbejdet og han ser ned på os? Mon ikke det ville være mere oplagt at give tjansen videre til nogle som har tiden og faktisk lysten til at lytte og tale, og som ikke opføre sig som en udbrændt uempatisk Mod der bare ikke orker nogen som helst samtale når det ikke går Mod’ens næse efter.

    Som der er nævnt tidligere, så har DR valgt at lukke og uden at ville give stafetten videre, rushers.dk blev bedt af PBT om ikke at ligne DR, dette blev respekteret, så er det ikke urimeligt at sige at rushers.dk starter på en frisk, altså for-real. Så går det simpelthen ikke at PBT’s inflydelse strækker sig over i rushers.dk fordi folk som AloC ikke kan finde ud af at separer DR fra rushers.dk, fordi han stadig sidder fast i DR tider, regler og loyalitet overfor PBT. Folk som gerne vil være mod på rushers.dk burde IMO være indforstået med at DR stopper ved dailyrush.dk og ikke længere.

    Folk der evt har dummet sig og blevet banned på DR, har intet med rushers.dk at gøre, derudover har disse banned folk muligvis lært af deres fejl og man kan håbe på at de vil tænke sig en ekstra gang om næste gang de havner i en ligende situation fremover. Hvis man besidder blot en smule forståelse eller empati, så vil man med et helt nyt website også være okay med at give disse tidligere banned folk en ny chance. Skulle det vise sig at de intet har lært og de bryder reglerne på rushers.dk, så er det altså ikke sværer end blot at give dem en advarsel og så evt et ban senere igen, hvis de er uden for pedagogisk rækkevidde.

    Hård hånd og ingen empati. For mig virker AloC som en der ville ha’ godt af en pause fra emnet og den magt position han har siddet på, alt alt for længe, så kan han få ladet lidt op af den postive energi og samtidig få noget tiltrængt ydmyghed, så han igen kan lære at tale til folk i øjenhøjde.

    #16
    Cancerman
    Head Rusher
    #0 Trådstarter
    • 3054 Indlæg
    Online

    Kan jeg lokke dig til at uddybe hvad du konkret mener med det sidste du skriver vedr. at du sidder for bordenden og tager den endelige beslutning? Det er mere for at gøre mig klog på om du mener at diverse beslutninger bør træffes af ørådet (via fx afstemning), eller om du til hver en tid kan nedlægge veto?

    Tanken er, at beslutninger skal træffes i ørådet – det kan godt være det skal deles lidt op, i et teknisk og moderations del. Men det må vi se på. Men om det er det ene eller andet, så er meningen at beslutninger skal tages i fælleskab.
    Dog så vil jeg forbeholde mig retten til, at ikke alle beslutninger skal diskuteres i uendelighed – så kommer vi aldrig nogen vegne. Nogen beslutninger må tages i teknik og andre i moderation – og alle kan ikke altid være enige. Men vi går selvfølgelig så vidt muligt efter enighed.

    Og ja, i sidste ende, så kan jeg veto’e. Det er ikke fordi, at jeg har tænkt mig at være diktator, men jeg er nød til at forbeholde mig retten – det er dog ikke ensbetydende med, at jeg bruger den. Så her er i nok bare nød til, at tage mit ord for, at jeg ikke opfører mig dikatorisk – men hvis jeg havde sådanne lyster, så havde jeg jo slet ikke indkaldt til øråd

    #17
    Cancerman
    Head Rusher
    #0 Trådstarter
    • 3054 Indlæg
    Online

    #4 Jeg er helt med på, at det ikke altid er en fed tjans og at folk hurtigt bliver forvente. Er er der dog den forskel, at vi ikke på nogen mode er kommercielle, så vi kan bedre tillade os, at tage tingene lidt laissez faire selvom folk råber op.
    Min gode ven lærte gav mig for mange år siden en god pointe mht. frivilligt arbejde (foreninger osv):
    “Luk røven eller fuld tilfredshed” – Med andre ord: Hvis du ikke selv engagerer dig, så er det begrænset hvor meget du kan tillade dig at brokke dig. Det er sat lidt på spidsen og det er ikke sådan, at jeg har intentioner om, at Rushers skal køre. Men man skal altid holde for øje, at det er 100% frivilligt og ikke noget man betaler for, så derfor er det begrænset hvor meget man kan tillade sig at brokke sig

    #5 Jeg er ikke afvisende overfor ideen om et “AI” forum, men det kræver nok lidt flere ændringer – plus jeg ikke er specielt vild med at indføre “likes”
    Men lad os tage det med i øråden og snakke om det

    #9 Gode pointer. Jeg hænder nok også mest til en “report” knap – så kan mods tage sig af sagen.
    Og helt enig i, at der skal være mindst 2 spor i rådet.

    Jeg kunne skrive en masse mere til jeres svar, men jeg er nød til at indhente noget arbejde.
    Så jeg tager fat i folk, så snart jeg lige har lidt luft til, at få stablet rådet på benene – nogen der gider finde på et bedre navn et “øråd” – “The council”?

    Tusind tak for tilbagemeldingerne – bliv endelig ved

    #18
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    Hvis undskyldningen for at bruge adskellige beskidte tricks, til at tvære mig ud, er at man ikke har tiden til at diskutere, så skulle man måske overveje om man overhovedet er egnet til at være Mod? Da der til tider VIL være sager som kræver lidt mere tid. Med AloC’s hentydning til at de fleste af os er nogle irriterende børn, må man være tilbøjelig til at spørge, hvorfor vil han egentlig være Mod, når han tydeligvis ingen overskud har til arbejdet og han ser ned på os? Mon ikke det ville være mere oplagt at give tjansen videre til nogle som har tiden og faktisk lysten til at lytte og tale, og som ikke opføre sig som en udbrændt uempatisk Mod der bare ikke orker nogen som helst samtale når det ikke går Mod’ens næse efter.

    Det der må stå for egen regning. Du bygger stråmænd for at underbygge din vendetta mod mig. Jeg har ikke “tværet dig ud”.. Jeg har på intet tidspunkt hentydet til brugerne eller knekker som “små børn”. Jeg har fint overskud til fortsat at være mod hvadenten det er på DR eller Rushers.dk. Men mine mange års erfaring som mod fortæller mig at begynder man først at diskutere moderationen i det offentlige forum så overtager det totalt samtalen og derailer den oprindelige samtale til udelukkende at handle om moderationen af samme. Er det virkeligt der du vil hen? Jeg kan love dig for at #0 i de fleste tilfælde vil være pænt træt af at hans tråd bliver overtaget af moderationssnak. Det er derfor vi altid har haft moderator mailen man kunne skrive til hvis der var spørgsmål. Det er dog ikke ensbetydende med at man nødvendigvis får det svar man havde håbet på eller i det hele taget får “ret” i sine holdninger ang. samme.

    Som der er nævnt tidligere, så har DR valgt at lukke og uden at ville give stafetten videre, rushers.dk blev bedt af PBT om ikke at ligne DR, dette blev respekteret, så er det ikke urimeligt at sige at rushers.dk starter på en frisk, altså for-real. Så går det simpelthen ikke at PBT’s inflydelse strækker sig over i rushers.dk fordi folk som AloC ikke kan finde ud af at separer DR fra rushers.dk, fordi han stadig sidder fast i DR tider, regler og loyalitet overfor PBT. Folk som gerne vil være mod på rushers.dk burde IMO være indforstået med at DR stopper ved dailyrush.dk og ikke længere.

    Folk der evt har dummet sig og blevet banned på DR, har intet med rushers.dk at gøre, derudover har disse banned folk muligvis lært af deres fejl og man kan håbe på at de vil tænke sig en ekstra gang om næste gang de havner i en ligende situation fremover. Hvis man besidder blot en smule forståelse eller empati, så vil man med et helt nyt website også være okay med at give disse tidligere banned folk en ny chance. Skulle det vise sig at de intet har lært og de bryder reglerne på rushers.dk, så er det altså ikke sværer end blot at give dem en advarsel og så evt et ban senere igen, hvis de er uden for pedagogisk rækkevidde.

    Altså nu er det sgu da dig der blander tingene sammen. Den specifikke hændelse du hentyder til foregik på Reddit og ikke Rushers.dk, der slet ikke eksisterede på daværende tidspunkt. Det var i dønningerne af en meget pludselig udmelding om DR’s endeligt og i huj og hast migrerede folk til Reddit og der opstod en delvis enighed om at fortsætte nogenlunde som vi kendte det – så vidt muligt – fra DR. Nu har vi haft mulighed for at trække vejret en ekstra gang, og jeg gav da også selv foroven ret i at det kunne være en ide at starte helt på en frisk her på Rushers.dk. Mht om hvad der burde være indforstået eller ej så er det jo netop det vi skal til at forme her. Der ER ingen regler på siden lige pt. Hvis flertallet foretrækker at vi kører videre med de oprindelige regler så må vi jo tage den derfra, hvis folk foretrækker det vilde vesten så siger jeg “held og lykke”, men så prøver vi da det af også.

    Hård hånd og ingen empati. For mig virker AloC som en der ville ha’ godt af en pause fra emnet og den magt position han har siddet på, alt alt for længe, så kan han få ladet lidt op af den postive energi og samtidig få noget tiltrængt ydmyghed, så han igen kan lære at tale til folk i øjenhøjde.

    Undskyld mig, men det virker da mest som om det er dig selv du beskriver der. Du har været ude efter mig fra første øjeblik jeg ikke var enig med dig. Du virker mest af alt som “en mand med en sag”. Prove me wrong.

    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af aloC.
    #19
    Cancerman
    Head Rusher
    #0 Trådstarter
    • 3054 Indlæg
    Online

    @aloC og @Knekker i må meget gerne tage den diskussion – det vil jeg ikke blande mig i. Men kan i lokkes til, at gøre det i en anden tråd end den her?

    #20
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    #19: Jeg har sagt hvad der skal siges i den sammenhæng. Jeg kan bare ikke tillade at man angriber mig med hovedløse beskyldninger uden mulighed for at komme til genmæle. Dette er i øvrigt et glimrende eksempel på hvorfor moderation IKKE bør diskuteres i forummet, men på en dertil indrettet moderator mail.

    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af aloC.
    #21
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    Jeg synes ideen med at et flertal af mods skal blive enige om et ban er en god ide.

    Mht. Rushers fremtid, har i tænkt på at stifte en forening og overdrage siden dertil. Det giver en hel anden form for medejerskab.

    Edit: Likes er iøvrigt noget fanden har skabt, det ville være ærgeligt med et like og upvote system her på rushers

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Emilsa.
    #22
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    En forening er ikke en dum ide. Jeg gik gerne med i en sådan.

    #23
    Cancerman
    Head Rusher
    #0 Trådstarter
    • 3054 Indlæg
    Online

    #21 Yes. Jeg har absolut overvejet at stifte en forening

    Ja, jeg er sgutte heller ikke meget for likes.

    #24
    Drixx
    Rusher
    • 385 Indlæg
    Offline

    Er også imod like/dislike system. Synes bare ikke om det, og kan ikke se hvad det gør godt for, samtidig med at med en like/dislike fjerner behovet svare i tråden, da knappen gør arbejdet for dig. Det ødelægger kommunikationen.

    Jeg vil gerne hjælpe til herinde, men jeg har ingen erfaring mht websites foruden de 2 artikler/ting jeg skrev for DR back in the day.

    #25
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    Jeg er rimeligt skrap til CSS og generelt alt det visuelle qua mit arbejde, så kan også sagtens tilbyde assistance i form af finkæmning og opstramning af diverse stylesheets hvis der mangler hænder i den afdeling.

    #26
    StultusX2
    Rusher
    • 2003 Indlæg
    Offline

    #25 Aha, og du skal jo bare lige have en moderator titel for dit frivillige arbejde?

    De eneste der har givet grund til moderatorer er sjovt nok indtil videre ex-moderatorer. Hvor der ikke er et umiddelbart behov – skaber man et…
    Det der skæmmede DR mest de sidste år var en efterhånden pedantisk topstyring – er det dét folk ønsker her?

    Det værste, der kan sker for Rusher.dk er hvis den samme gamle indavlede moderator “elite” bare vralter ind og får samme beføjelser her

    Mht. likes har I ikke set Black Mirror? Nej fy for den.

    My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
    En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af StultusX2.
    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af StultusX2.
    #27
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    #26: De to ting har intet med hinanden at gøre. Jeg har tilbudt at fortsætte som moderator da jeg har mange års erfaring med gerningen på godt og ondt. Sjovt nok er dem der er mest imod moderatorene som regel også dem der laver mest ravage. Tilfældigt?

    #28
    Ghidora
    Rusher
    • 1206 Indlæg
    Offline

    #25 Aha, og du skal jo bare lige have en moderator titel for dit frivillige arbejde?

    De eneste der har givet grund til moderatorer er sjovt nok indtil videre ex-moderatorer. Hvor der ikke er et umiddelbart behov – skaber man et…

    Det der skæmmede DR mest de sidste år var en efterhånden pedantisk topstyring – er det dét folk ønsker her?

    Det værste, der kan sker for Rusher.dk er hvis den samme gamle indavlede moderator “elite” bare vralter ind og får samme beføjelser her

    Mht. likes har I ikke set Black Mirror? Nej fy for den.

    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af StultusX2.
    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af StultusX2.

    Det afhænger jo af hvilke regler man sætter op!

    Mods sørger også for at fjerne spam og flytte tråde til de korrekte kategorier!

    GL & HF

    #29
    aloC
    Rusher
    • 56 Indlæg
    Offline

    Det afhænger jo af hvilke regler man sætter op!

    Mods sørger også for at fjerne spam og flytte tråde til de korrekte kategorier!

    Præcis

    #30
    StultusX2
    Rusher
    • 2003 Indlæg
    Offline

    #25 Aha, og du skal jo bare lige have en moderator titel for dit frivillige arbejde?

    De eneste der har givet grund til moderatorer er sjovt nok indtil videre ex-moderatorer. Hvor der ikke er et umiddelbart behov – skaber man et…

    Det der skæmmede DR mest de sidste år var en efterhånden pedantisk topstyring – er det dét folk ønsker her?

    Det værste, der kan sker for Rusher.dk er hvis den samme gamle indavlede moderator “elite” bare vralter ind og får samme beføjelser her

    Mht. likes har I ikke set Black Mirror? Nej fy for den.

    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af StultusX2.
    • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af StultusX2.

    Det afhænger jo af hvilke regler man sætter op!

    Mods sørger også for at fjerne spam og flytte tråde til de korrekte kategorier!

    Ja, det er jeg udmærket klar over, men min tese er bare at måske behøver vi slet ikke så mange OG slet ikke en lukket elitær inderkreds med et minimum af udskiftning!
    Og sry’ men giver ikke en disse for diverse klagesange om “lederskab og magt er en utaknemlig byrde’ osv.

    ..hvis jeg skal høre mere om “Rettidig omhu” afk eller herinde – så bliver jeg sgu terroristen/frihedskæmperen!

    My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
    En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 77 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...