1. Vores regler er bygget op omkring, at vi alle skal have det sjovt, hyggeligt og have et frirum hvor vi kan stikke lidt af. Det er brugerens eget ansvar at kende reglerne.

2. Vælger du som bruger ikke at overholde reglerne, vil der være sanktioner af forskellige art. I sidste instans kan det risikere i et ban fra siden.

3. Det er et krav, at alle henvender sig til hinanden i en sober tone. Også selvom en anden bryder denne eller andre regler. Hvis et emne eller en diskussion, tager overhånd. Kan man henvende sig til en moderator. Personlig opgør imellem en eller flere parter frabedes, og bør tages uden om rushers.dk, overholdes dette ikke kan det medfør sanktioner.

4. Der tolereres ikke posts, der kan opfattes stødende, diskriminerende, indeholder seksuelt indhold eller som er unødigt provokerende. Ej hellere posts, der henviser til at bryde loven, hverken direkte eller med slet skjult henvisning.

5. Spam er ikke tilladt. Spam omfatter, men er ikke begrænset til: Flooding (mange posts), Boosting (løfte ens topic ved at skrive “op” eller lignende), Laming (posts uden reelt indhold – f.eks. posts uden tekst men kun links). Quoting bør holdes ved et absolut minimum.

6. Redigering: Brugere har muligheden for at redigere egne kommentarer. Der er dog ikke tilladt at forvanske sine kommentarer i en grad, så det ikke længere giver mening, eller er meningsforstyrrende. Helt specifikt vil vi ikke have at man sletter teksten i kommentarerne, uagtet om man fortryder den, eller ikke føler at den er aktuel længere. Dette gælder især for handler i salgstråde.

7. Køb og salg er på eget ansvar. Inden du svarer i en salgstråd, så overvej om du bidrager til emnet.

8. Vi diskuterer ikke moderation i forummet. Indlæg af den art vil blive slettet, og kan medføre sanktioner. Mener du, at du er blevet uskyldigt modereret, eller har du ris, ros eller spørgsmål til moderatorernes arbejde, så skriv til os.

9. Hvis en tråd tager overhånd og det er nødvendigt en moderator dikterer en ny linje, skal dette overholdes. Om nødvendigt kan afsporing bliver sanktioneret i henhold til gældende regler.

10. Force Majeure – Hvis der opstår en situation, der som udgangspunkt ikke er dækket af reglerne, vil moderatorgruppen komme frem til en brugbar løsning sammen.

Forside Fora Rushers.dk regler for brug

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Cancerman
  Head Rusher
  Offline

  1. Vores regler er bygget op omkring, at vi alle skal have det sjovt, hyggeligt og have et frirum hvor vi kan stikke lidt af. Det er brugerens eget an
  [Læs hele nyheden her: Rushers.dk regler for brug]

 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...