Forside Fora Gør det selv Jeg har lige fikset vores opvaskemaskine

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  VampiricEye
  Rusher
  Offline

  For et par dage siden vågnede vi op til, at vores Bosch opvaskemaskine meldte fejl E09, som betyder, at varmeelementet er kaput. Vi var egentlig klar til at bestille en ny maskine og bare køre den gamle på genbrugspladsen.

  Efter lidt søgen på nettet faldt jeg over en YouTube-video, hvor man blev guidet igennem en udskiftning af den defekte del. Jeg så videoen og tænkte, at det da var et forsøg værd. Jeg bestilte derfor en reservedel, som nu sidder i maskinen. Den har lige kørt en omgang, og skidtet virker sgu igen!

  En 12 minutter lang video på YouTube har lige sparet os flere tusinde kroner. Halleluja.:D Jeg er egentlig ikke specielt handy, men efter vi er rykket i hus, så er der lidt flere ting, der skal fikses i ny og næ. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger YouTube (eller lignende) som hjælp, så jeg/vi kan klare tingene selv og derved spare nogle knaster.:)

  Hvad har I fikset selv, hvor I fik hjælp af en fremmed på YouTube?

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Peldrol
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  Jeg har sgu efterhåden totalt renoveret et hus (købt som håndværkertilbud) via youtube og gå på mod. Har godt nok kigget mange timer igennem efter DIY videoer om alt fra murer arbejde, tag arbejde, tømrere, eliktriker, vvs osv.. Der er ikke meget efterhånden der ikke er en gut der har lavet en film omkring på et tidspunkt.

  Sidst jeg havde et issue så jeg en 5-6 forskellige film om samme emne, med 5-6 forskellige råd og tilgange til det. Tog det fra hver film jeg kunne, smed det væk jeg ikke kunne, og ordnede opgaven. Ganske fortrinneligt resultat da enden var nået. Det jeg mener er, ikke alt man ser kan bruges, men ind i mellem kan man få inspiration, eller givetvis se hvordan man ikke skal gøre. Det kan også være en kæmpe hjælp en gang i mellem hvis man er lidt i tvivl omking sine handyman projekter.

  #2
  Deadlights
  Rusher
  • 1104 Indlæg
  Offline

  Den store blæser bag på mit PC-kabinet stoppede med at køre rundt, hvilket jeg opdagede ved at mit PC lukkede ned mens jeg spillede BG3. Ved hjælp af en Youtube video fandt jeg ud af, det nok var fordi den skulle smøres samt hvordan man lukkede op til maskineriet indeni, hvori man kunne hælde lidt universalolie ind.

  Nok ikke den dyreste del at udskifte, men alligevel nemmere lige at smøre lidt.

  #3
  Kallekun
  Rusher
  • 141 Indlæg
  Offline

  Jeg har i dag skildt bremserne ad på Teslaen, renset slebet og smurt dem.

  Youtube er dejligt.

  • Dette svar blev ændret 2 måneder, 4 uger siden af Kallekun.
  #4
  Emilsa
  Rusher
  • 1063 Indlæg
  Offline

  Jeg har lært at smede gennem Youtube universitetet, heriblandt at essesvejse. Derudover så har Youtube hjulpet mig til både at holde min gennemsmadrede scooter og 21+ år gamle klippo plæneklipper i operationel tilstand.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #5
  RetardedWookie
  Rusher
  • 170 Indlæg
  Offline

  Det er mange ting efterhånden: robotplæneklipper, opvaskemaskine, cykel, kaffemaskine, væghængt toilet, bil.
  Det er dem jeg lige på stående fod kan huske. Det er sikkert en del mere.

  .. Og så selvfølgelig en helt masse computer- og netværksrelateret.

  #6
  Anathema
  Rusher
  • 33 Indlæg
  Offline

  Jeg har reperaret et grafik kort som jeg var sikker på skulle skiftes, ved at putte det i ovnen på 200 grader. Det kørte som nyt bagefter – og ikke lige et fix jeg selv havde fundet på

  #7
  Snowball42
  Rusher
  • 125 Indlæg
  Offline

  #0 DAMN, du er for sej. Opvasker og vaskemaskine er nok de ting jeg sidst vil give mig i kast med.

  Vi havde en mystisk fejl på vores opvasker for 3-4 mdr siden. Havde egentlig bare valgt at ville købe en ny, men tog chancen og ringede til Bosch service, de ville så have 1500kr + timepris + reservedele hvis det viste sig at være vores egen fejl. Jeg satsede og de fiksede den UB. Koden opvaskeren viste var så ikke den fejl jeg kunne finde på nettet, og jeg fik en god snak med teknikeren. De er åbenbart i hele koncernen ved at strømligne fejlkoder, så selv teknikeren havde ikke dokumentation der passede til fejlkoder på maskinen. Så i mit tilfælde havde jeg stået med en reservedel der ikke ville have fikset problemet.

  Ellers har jeg også kigget DIY igennem på alt fra at skifte fuger i muren, til skift af sikring i en styringenhed, til forskellige mindre bil reparationer.

  #8
  Ghidora
  Rusher
  • 1032 Indlæg
  Offline

  Amerikaner køleskab der blev ved at pumpe vand ud til isterning maskinen

  Også ved hjælpe af youtube, det var en ventil der skulle skiftes!

  GL & HF

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...