Krigen raser i underholdningsbranchen

Putins agressioner fylder selvfølgelig i vores forum, hvor man hver dag deler nye skrækhistorier og debaterer sanktioner mod Rusland. Mange vestlige firmaer har reageret ved at suspendere deres services i Putinland, og i underholdningsbranchen betyder det blandt andet, at:

 • Netflix og Amazon har suspenderet deres streamingtjenester
 • Microsoft, EA, Activision Blizzard og Epic stoppede salg af nye spil og hardware til deres platforme
 • Sony stoppede salget af GT7, men det blev senere til et stop for salg af alle spil
 • Nintedo har stoppet salg af spil i eShop grundet en betalingsudbyder og udskudt et par spil
 • CD Projekt/GOG.com har suspenderet salget og doneret penge til Ukraine

Sidstnævnte har dog fået modspil, hvor russiske sympatisører nu er begyndt at angribe CD Projekts spil, herunder Cyberpunk 2077. Spillet er udsat for en god gang reviewbombing, altså en syndflod af negative anmeldelser med henblik på at sænke den samlede karakter på sider som metacritic.com.

Flere af udbyderne har valgt kun at stoppe salget af nye spil, hvilket virker som en knap så hårdtslående sanktion, men Epic har formuleret følgende kommentar om problematikken:

I krig er sandheden det første offer, og det er ikke let at navigere en stor virksomhed i en globaliseret verden, hvor man både kan blive angrebet for at gøre for lidt, men også ramt af at gøre ‘for meget’. Valve har fået kritik for ikke at lukke russerne ude af Steam, men Epic har måske en pointe: Lad os holde linjerne åbne for dialog. Hvilke sanktioner tror du gør mest ondt?

Forside Fora Krigen raser i underholdningsbranchen

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Putins agressioner fylder selvfølgelig i vores forum, hvor man hver dag deler nye skrækhistorier og debaterer sanktioner mod Rusland. Mange vestlige f
  [Læs hele nyheden her: Krigen raser i underholdningsbranchen]

Viser 9 svar - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  -dut-
  Rusher
  • 1197 Indlæg
  Offline

  Når man trykker på tråden skal man først trykke sig videre for at se nyheden. Er der en grund til at man ikke direkte bliver smidt over i nyheden?

  On topic: Jeg synes at Epic (for en gangs skyld) er ret fornuftige her.

  #2
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Hmmm, ja. Steam er jo også en instant message software. Så på den måde er det jo en vej der kan bruges til at ruske lidt op i russerne hvis folk skriver til deres russiske venner med relevant information de ikke længere kan få grundet lukning af andre tjenester.

  Men ja, det hele er godt nok noget deprimerende… Lige meget hvordan det her ender, så er der absolut ingen vindere.

  #3
  Nickell
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1748 Indlæg
  Offline

  Når man trykker på tråden skal man først trykke sig videre for at se nyheden. Er der en grund til at man ikke direkte bliver smidt over i nyheden?

  On topic: Jeg synes at Epic (for en gangs skyld) er ret fornuftige her.

  Det er for at køre én debat på emner/nyheder, som kan opstå både i nyhedsdelen af sitet og i forummet. Når nyheden er ude, så vil det være irriterende for de fleste at skulle rulle igennem nyheden for at få nyeste input i debatten. Du valgte indgangen via forumdelen, derfor er der ingen nyhed.

  Vil du læse nyheden først, så skal du rulle til nyhedssektionen på forsiden. Den indgang medtager nyheden.

  Kluntet? Måske… Personligt er jeg vild med at debatten er samlet, uanset om man kommenterer via nyhed eller tråd i forummet.

  #4
  Festival_H
  Rusher
  • 814 Indlæg
  Offline

  #3 Det er super rart at der hænger en rigtig debat forum tråd på nyhederne, men jeg er lidt enig med -dut- Det kunne være rart hvis klik på chat tråden ville tage een hen til nyheden. Jovist vi overlever nok, men det kunne være et awesome QOL improvement hvis det kunne ske. Kunne være det skulle blive min første opgave som udvikler på sitet

  #5
  -dut-
  Rusher
  • 1197 Indlæg
  Offline

  #3 OK, jeg kan måske godt se pointen… lidt. Jeg tror bare at jeg har vænnet mig til at trykke på forumdelen, og så ender jeg alligevel altid med at skulle trykke en ekstra gang. Jeg tror ikke umiddelbart jeg ville have noget imod at skulle scrolle forbi nyheden efterfølgende, men det er måske bare mig.

  #6
  Nickell
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1748 Indlæg
  Offline

  Ok, jeg rejser lige forslaget internt, så kigger vi på det.

  #7
  Fizk
  Rusher
  • 25 Indlæg
  Offline

  Ok, jeg rejser lige forslaget internt, så kigger vi på det.

  Måske en mellemting, hvor hele teksten er loadet men skjult, så et klik på “Vis mere” vil åbne op for resten, så man slipper for et pageload (eller hele nyheden hentes ind via Ajax)?

  #8
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  #6 altså jeg er enig. et direkte link i højre side (evt markeret i en anden farve, eller med et lille symbol for at markere det’ en “nyhed”) ville være lækkert

  #9
  SealDK
  Rusher
  • 220 Indlæg
  Offline

  Det er da super fint at underholdningsbranchen (inklusivt gaming), slår ned på Krigsforbryderriske Putin Rusland.

  Jo mere vi står sammen på alle områder, jo bedre!

Viser 9 svar - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...