Konami arbejder måske på nyt MGS og Silent Hill

Konami har været igennem noget af et stormvejr siden de for over 6 år siden valgte at gøre sig uvenner med praktisk talt hele gamer communitiet, ved at fryse MGS’ fader, Hideo Kojima, ud af firmaet grundet interne uoverensstemmelser. Vistnok noget omkring hvilke typer spil Konami havde planer om at producere fremadrettet. De fjernede endda hans navn fra det yderst populære MGS 5.
Det var en bizar sag, der endte med at Hideo startede sit eget spilstudie, kaldet Kojima Productions, hvor han har haft success med Death Stranding.

I tiden siden har det været ganske koldt mellem de to parter og Konami har i øvrigt været ret stille hvad angår større spiludgivelser. Det er som om de mistede interessen og i stedet har fokuseret på arkademaskiner og småspil. Specifikt har gamerne sultet efter nyt om nye Silent Hill, Metal Gear Solid og / eller Castlevania spil.

Der er dog ved at ske lidt. Der er løbet meget vand under Death Stranding broerne, og det lader til, at Konami og Hideo igen er på talefod. Det betyder dog ikke, at de har gang i projekter sammen (eller ikke har). Men det åbner muligheden for, at Hideo kan arbejde på nye spil baseret på Konami’s spilserier, hvis muligheden byder sig. Konami er i stigende grad begyndt at arbejde sammen med spilstudier uden for egne rækker. Så det virker ikke helt urealistisk at et samarbejde mellem de to firmaer kunne komme på tale i fremtiden.

Det specifikt nævnte scenarie (samarbejde mellem Konami og Kojima Productions) er dog kun gisninger fra undertegnede, der gerne så et nyt Silent Hill spil, gerne med Hideo ved roret. Der er dog lidt mere hold i andre rygter. Uofficielle kilder udtaler til VGC, at Konami netop har planer om nye spil i de ovennævnte serier. Muligvis både nye og remasters / remakes af gamle titler. Måske de har lugtet pengene efter Capcom’s succes med Resident Evil 2 remake.

Er der andre rushers der sulter efter et nyt Silent Hill spil? Og i så fald, hvem burde stå for det?

Forside Fora Konami arbejder måske på nyt MGS og Silent Hill

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Konami har været igennem noget af et stormvejr siden de for over 6 år siden valgte at gøre sig uvenner med praktisk talt hele gamer communitiet, ved a
  [Læs hele nyheden her: Konami arbejder måske på nyt MGS og Silent Hill]

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  FunteX
  Rusher
  • 256 Indlæg
  Offline

  Ja, det lover godt . . .

  #2
  Canis_lupus
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  Men MGS uden kojima….

  Det bliver jo nok bare et aktion spil. Med mindre de kan finde nogen yngre kreative japanske udviklere der kan løfte arven.

  #3
  NightBreaker
  Moderator
  • 1475 Indlæg
  Offline

  Synes nu at Death Stranding var et godt spil.

  #4
  Nickell
  Moderator
  • 1748 Indlæg
  Offline

  Et remake af det originale MGS? Jo, tak!

  De kunne også udgive Twin Snakes. Det er så mange muligheder i MGS, bare ikke flere zombie – skydespil…

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...