GoldenEye får endelig repremiere

Få spil gennem tiden har været lige så svære at få fingrene i som GoldenEye, såfremt man ikke ejede den originale N64 med kassette og et tv, som du kunne sætte maskinen til. Aldrig har et spil været begravet i så stort et rettighedshelvede, som GoldenEye siden hen blev kendt for. Nu er der endelig nyt: spillet kommer til Switch og Xbox i den nærmeste fremtid.

Efter at have redefineret skydespil på konsol ventede mange på, at Microsoft med opkøbet af udvikleren Rare ville bringe denne klassiker ind i den nye spilæra med HD grafik, bedre controller og online-play. Men remaster gik tabt, da ingen kom til enighed i gruppen, som involverede Microsoft, Nintendo, Activision, Rare og EON (filmselskab). Denne remaster fik dog alligvel set dagens lys, da et læk i februar 2021 viste en yderst velpoleret udgave af det oprindelige spil.

DESVÆRRE ser det ud til, at vi ikke får den lækre udgave, som vi så ved det seneste læk, men en opskaleret udgave uden online play. Det kan blive en våd klud i hovedet på de, som har savlet over den føromtalte læk. Nedenstående billede taler for sig selv…

Vi ved ikke mere nu, måske bliver det fantastisk alligevel?

Forside Fora GoldenEye får endelig repremiere

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  “James! Where have you been?”

  [Læs hele nyheden her: GoldenEye får endelig repremiere]

Viser 1 svar (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  NightBreaker
  Moderator
  • 1450 Indlæg
  Offline

  Fedt spil.

  Hvis folk gerne vil se det ekstreme ved Golden Eye, så tjek noget speedrun med det. Det er total nuts.

Viser 1 svar (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...