Forside Fora Nyheder Klumme: Fremtiden for PC gaming – måske

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenatorElSenator
  Rusher
  Offline

  Følgende klumme er måske ldit kontroversiel. Men bær over med mig, det er blot nogle strøtanker og en personlig holdning. Din er lige så vandbærende s
  [Læs hele nyheden her: Klumme: Fremtiden for PC gaming – måske]

Viser 15 svar - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  AvatarFisker
  Rusher
  • 141 Indlæg
  Offline

  Den hedder Steam Deck

  #2
  AvatarNioxic
  Rusher
  • 158 Indlæg
  Offline

  #1 fremtiden er integrated graphics og intet tastatur?

  nej tak

  #3
  ElSenatorElSenator
  Rusher
  • 358 Indlæg
  Offline

  #2, En PC kan sagtens være en PC som du kender det, Steam Deck eller ej (#1, Tak, det skal aldrig ske igen). Det jeg kunne tænke mig er at platformen enten:

  1. Bliver enige om Steam som defacto standard store til spil (læs, de andre lukker og slukker). Det er den mest åbne og den eneste der er rigtig cross-platform.
  2. Bliver enige om en delt licens til spil, der kan bruges på samtlige stores, så kan man selv vælge Store, men binder ikke sine spil til en.

  Begge ting kommer aldrig til at ske. Og flere vil formentlig mene at Epic skal være standarden osv. Det er både det smukke ved PC og det grimme. Der er mange kokke.

  #4
  Avatar-dut-
  Rusher
  • 251 Indlæg
  Offline

  Bare Epic ikke bliver fremtiden, så er det OK med mig.

  #5
  Avatarsittingduck_m
  Rusher
  • 48 Indlæg
  Offline

  Kunne sgu være rart med f.eks kun stramt og ikke skulle have 30 lunchere. Der er spil jeg ikke får spillet pga af dette og savner en vej ind til alle spil. Tænker jeg er rimelige plus and play i min mentalitet men orker ikke at skulle holde øje med 30 stores på 5 maskiner osv.

  Ydermere ville det være rart at kunne spille spil på bogen som er købt på pc og omvendt. Det er fedt at microsoft er påbegyndt på dette via gamepass og mit håb er at der kommer flere til.

  Men igen det ville betyde at pengene skal deles mellem flere og det er ingen interesseret i.
  Ydermere hvis det skete ville spil kvaliteten dale da budgettet for et AAA spil ikke ville være så højt da indtjeningen så ikke ville kunne matche? Det har jeg ikke lige overblik over.

  #6
  AvatarMemorianx
  Rusher
  • 159 Indlæg
  Offline

  En anden løsning til platform skifte kunne være en rabat så hvis du ejer spillet på din PlayStation kan du køber det til pc for -75% eller sådan noget

  #7
  Avatarsittingduck_m
  Rusher
  • 48 Indlæg
  Offline

  Okay. Stavefejl i tidligere indlæg er delvis mig og så er ordbogen på spil. Hvem fanden har sat den på igen!???

  #8
  SchaldeSchalde
  Rusher
  • 194 Indlæg
  Offline

  En anden løsning til platform skifte kunne være en rabat så hvis du ejer spillet på din PlayStation kan du køber det til pc for -75% eller sådan noget

  Det er en fantastisk ide. selvom det nok aldrig sker. Spiller selv både PC og PS4 hvor jeg lige pt gerne vil spille dying light på sofaen og chill, men samtidig har jo nogle venner der måske vil co-op med mig, men de er kun til PC

  #9
  AvatarBams
  Rusher
  • 178 Indlæg
  Offline

  God klumme. Jeg blev klogere og godt underholdt

  #10
  AvatarMemorianx
  Rusher
  • 159 Indlæg
  Offline

  #8 det vil kræve alt for meget sammen arbejde mellem udbyderne, og det eneste det nok reelt set ville kunne lade sig gære vil være xbox/windows store

  #11
  Avatarsynchaoz
  Rusher
  • 13 Indlæg
  Offline

  Jeg synes mere det, der definerer en PC , og adskiller den markant fra en konsol, er alle de kreative or arbejdsmæssige redskaber den stiller til rådighed ud over blot gaming.

  Kan du tegne, animere or lave grafik på en konsol/handheld? Kan du programmere på en konsol og udvikle egne spil? Kan du lave lyd og musik, eller skrive noveller eller modellere 3D på en konsol? Tektisk set kan det vel lade sig gøre, men det er yderst besværligt, upraktisk og sikkert ad helvedes til sløvt og uoptimeret.

  PC’en samler alt, hvad man kan ønske sig, og er bygget netop til at være en jack of all trades. Jeg kan hoppe ind og game mit yndlignsspil, og bagefter uden andet end et par clicks på musen kan jeg hoppe ind i Unity og programmere på mit spil, eller gi mig i færd med at tegne pixel art, eller hoppe i Renoise og lave musik, eller bare fyre Google docs op og skrive D&D eventyr eller hvad jeg nu lyster. Alt sammen er et sammenhængende flow.

  Det er hvad for mit kendetegner hvad en PC er.

  #12
  ElSenatorElSenator
  Rusher
  • 358 Indlæg
  Offline

  #11, Fuldstændig enig. Det er et kreativt redskab og en kilde til evig underholdning (gaming, streaming oa.). Og den har også den bedste bagudkompatibilitet af nogen maskine overhovedet. Enten gennem emulering eller native afvikling. Konsollerne ligner jo nogle amatører når man ser på det overordnede billede. De kan sjældent afvikle mere current-gen spil, og så måske nogle fra previous-gen, hvis man er heldig.

  Ulempen ved PC er så at spillene er svære at optimere hertil (og desuden nedprioriteres), grundet de mange hardware konfigurationer. Og det gør det selvfølgelig endnu værre når de infesteres af Denuvo og andet skrammel der nu, beviseligt, gør spillene drastisk langsommere.

  #13
  AvatarFisker
  Rusher
  • 141 Indlæg
  Offline

  #12 Performance sammenligninger mellem denuvo/ikke-denuvo har der været mange af, så forstår ikke hvorfor Resident Evil Village pludselig er blevet beviset, men selvfølgelig hvis man pakker sin critical path kode ind i Denuvo så bliver performance lort, endnu mere lort bliver performance hvis man pakker sin critical path kode ind i sin egen anti-tamper DRM, og så derefter pakker den ind i Denuvo, hvilket er hvad der er sket her.

  #14
  AvatarStiX
  Rusher
  • 61 Indlæg
  Offline

  +1 på licens til spillet på tværs af platforme. Det kunne da være konge!

  #15
  AvatarStiX
  Rusher
  • 61 Indlæg
  Offline

  Og angående demanhe launchers, kan jeg anbefale GOG Galaxy. Den samler dig spil bibliotek i en stor skuffe, så du ikke behøver lede 17 launchers igennem for at finde det du leder efter.

Viser 15 svar - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...