Første kig på Avatar 2

Først og fremmest; Tak til @elocon for at indsende nyheden. Den blev opdaget i går, men min skønhedssøvn var vigtigere. Dernæst følger en undren; flere har nok allerede set traileren, men ingen har fundet den værdig nok til at oprette en tråd med den? Det kan være meget sigende om vores forventninger til filmen.

13 år efter 1’eren, som fik alle til at tage 3D-briller på for første gang siden 80’erne, så skal vi endnu en gang tilbage til Pandora, hvor Jake Sully har stiftet familie. Selvfølgelig kommer der nok endnu en gang problemer i paradis, men det er endnu ikke klart, men skurkene vil være.

Filmen rammer de danske biografer den 14. december. Avatar 3, 4 og 5 vil følge de næste mange år. Yay?

Forside Fora Første kig på Avatar 2

 • Dette emne har 13 svar og 11 stemmer, og blev senest opdateret for 2 år siden af StultusX2.
Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  The Last Waterbender

  [Læs hele nyheden her: Første kig på Avatar 2]

Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  VampiricEye
  Rusher
  • 3687 Indlæg
  Offline

  Jeg har ikke set traileren endnu, og det kan vel også være lidt ligegyldigt, hvis man ikke ser den i biffen i 3D. Originalen var en sindssygt fed oplevelse i bio med brillerne på. Jeg så den 3 gange. De to første gange var jeg mindblown. 3. gang; not so much. Jeg har set den en enkelt gang på Bluray, men på et almindeligt tv uden 3D, så fungerer den slet ikke.

  Hvis de næste kan levere en lige så fed 3D-oplevelse, så er jeg klar på at smutte i biffen igen.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #2
  Paybacktime
  Rusher
  • 959 Indlæg
  Offline

  Jeg forstår virkelig ikke hvorfor den film har brug for fire sequels. For mig bliver de pligt-set når de kommer på streaming engang og så er det kun for at nørdpolitiet ikke kommer og giver mig et klip i nørdkortet.

  I ain't got time to bleed

  #3
  Festival_H
  Rusher
  • 785 Indlæg
  Offline

  #0 MEN = HVEM??

  #4
  Nickell
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1745 Indlæg
  Offline

  #0 MEN = HVEM??

  Ha, du har rat. Jag låver at ratte d senara.

  #5
  Jacques
  Rusher
  • 554 Indlæg
  Offline

  1’eren er meget fed. 3D-effekten i biffen dengang var da meget fedt, men i bund og grund nok noget, jeg er lidt ligeglad med. De næste par film skal da ses

  Bye with a warmly hugs

  #6
  Peldrol
  Rusher
  • 80 Indlæg
  Offline

  Jeg så etteren 4 gange i biffen, 1 gang med 3d, anden gang uden, 3d gang med, og 4 gang uden… Det var fordi jeg hoppede med forskellige venne flokke der alle skulle se den. Jeg har siden set det for 1 år siden hjemme i min egen lille biograf i 2d. Med de tv vi har i dag vs. den biograf oplevelse vi fik dengang vil jeg hellere vente et halvt år og se den hjemme.

  Dette er baseret på at jeg faktisk hader 3D briller, og 3D film. Om det er fordi jeg bruger briller fandt jeg aldrig rigtig ud af, men det har aldrig sagt mig noget. Jeg har set andre 3d film end bare avatar, og faktisk altid været skuffet over oplevelsen. Men jeg skal da se filmen en dag, det er klart. Den første var et mesterværk uden lige! Så hypen er tændt!

  #7
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  Til alle jer der så ETTEREN. Var det så den længere udgave, en af gangene?

  OG Jeg spørger da jeg bedst kan lide den lange.
  Mvh. Stultus’

  EDIT: Fair nok: Eneste 2 FEDE 3D oplevelser = Avatar(2009) og Tron:Legacy(2010)…og det var det. ..beklager?

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  • Dette svar blev ændret 2 år siden af StultusX2.
  #8
  RetardedWookie
  Rusher
  • 185 Indlæg
  Offline

  Jeg kommer ikke til at se den medmindre anmelderne går helt berserk over det visuelle, for historien er der nok 1-2 procent chance for at jeg finder interessant.

  #9
  Canis_lupus
  Rusher
  • 779 Indlæg
  Offline

  #8 altså ik for noget men.. vi snakker om James Fucking Cameron.

  Manden der har lavet nogle af de mest Episke efterfølgere i film historien, og har givet sig selv god tid til at levere varen.

  Terminator 2
  Alien 2 osv.

  Selvfølglig skal denne også være mega god, vi kan håbe på at den måske er endnu bedre end den første.

  • Dette svar blev ændret 2 år siden af Canis_lupus.
  • Dette svar blev ændret 2 år siden af Canis_lupus.
  #10
  Jeppe
  Rusher
  • 361 Indlæg
  Offline

  Bliver der egentligt overhovedet vist 3D-film i biografen mere hvor man skal have de der briller på, eller er det koncept lagt i graven igen?

  #11
  RetardedWookie
  Rusher
  • 185 Indlæg
  Offline

  #9 Bevares, manden har leveret nogle rigtig gode film. Det kan man på ingen måde tage fra ham.

  Avatar 1 var da også et biografbesøg værd pga. det visuelle, men tager man det væk, er det vel bare Pocahontas på steroider, og karaktererne var dybt stereotypiske. Jeg forventer lidt det samme med de kommende Avatar-film, så medmindre anmeldelserne fortæller mig noget andet, så tror jeg bare jeg holder mig hjemme.

  #12
  NightBreaker
  Moderator
  • 1447 Indlæg
  Offline

  Ser nice ud. Lang tid til før den kommer, men skal nok blive godt.

  #13
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...