Dying Light 2 får udvidelser i mindst 5 år

Techland lader til at have masser af tro på sin kommende parkour-zombie-RPG-fps Dying Light 2: Stay Human. Via Twitter har de netop annonceret, at spillet vil få udvidelser i mindst 5 år. Udvidelserne vil bestå af både nye historier, lokationer og in-game events. Hvad sidstnævnte betyder, må tiden vise.

Vi ved, at der er en del rushers der ser frem til netop dette spil. Skal det spilles i single player? Eller har i planer om coop med nogle kammerater? Undertegnede regner med at lave en blanding.

I den seneste udgave af Techlands egen Dying 2 Know kommer de kort ind på hvordan coop fungerer. Én spiller skal være host, mens andre spillere kan være med til at stemme på svarmuligheder. Host’en har dog vetoret. Desuden skulle items og player progression kunne tages med over i sit eget spil efterfølgende. Dog vil story progression ikke følge med over, hvilket nok er meget godt. Det vil være lidt sløjt at joine sin kammerat, som har spillet hele vejen til sidste mission, for derefter at logge af og så pludselig selv være ved sidste mission, selvom man måske har spillet det i 20 minutter sammenlagt.

Dying Light udgives på praktisk talt alle platforme, inklusive Switch, d. 4 februar.

Forside Fora Dying Light 2 får udvidelser i mindst 5 år

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Techland lader til at have masser af tro på sin kommende parkour-zombie-RPG-fps Dying Light 2: Stay Human. Via Twitter har de netop annonceret, at spi
  [Læs hele nyheden her: Dying Light 2 får udvidelser i mindst 5 år]

Viser 10 svar - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  ja det kan vi bare ikk bruge til noget, uden udgivelsesdatoer, eller antal?

  ligesom WoW

  da det udkom fik man .. var det ~10 patches før den første expansion, hvor patches faktisk havde reelt indhold (bl.a. dire maul og raids) men nu får man 2 måske 3 patches. men det’ samme pris

  #2
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #1, Nej, du har ret, det er meget vagt. Men det siger lidt om Techlands tro på titlen at de allerede planlægger 5 år ud i fremtiden. Hvis de havde en lunken lort på hånden, så var det nok mere “lad os vente og se” tænker jeg.

  #3
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  #2 tjaa.. cyberpunk har også 2 kommende expansions?

  men ja. det’ vel ok.

  jeg ser da frem til at se reviews på det. jeg har dog aldrigs pillet 1’eren. faktisk ved jeg ikke intet om det. (genre, eller whatever)

  #4
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  ja det kan vi bare ikk bruge til noget, uden udgivelsesdatoer, eller antal?

  ligesom WoW

  da det udkom fik man .. var det ~10 patches før den første expansion, hvor patches faktisk havde reelt indhold (bl.a. dire maul og raids) men nu får man 2 måske 3 patches. men det’ samme pris

  Men hvad er det du forventer? et mere specifikt roadmap. Self er det et markedsførings stunt, så der er fokus på deres spil, men fra deres tidligere spil har de gode vaner for at udgive både item, story dlc samt event. Ja de havde faktisk et event til dying light her i julen og spillet er 6 år gammel.

  #5
  -dut-
  Rusher
  • 1199 Indlæg
  Online

  Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene. Jeg håber at der er tale om “rigtige” expansions, som har et betydeligt indhold, ellers spiller jeg ikke et singleplayer spil i fem år… Det er en lidt irriterende trend at singleplayer spil skal holdes i live i så lang tid. De kan da bare gå i gang med at udvikle et nyt spil i løbet af de 5 år.

  #6
  sittingduck_m
  Rusher
  • 99 Indlæg
  Offline

  Heh der er jeg lidt modsat
  Vi hellere gave e t spil som er rigtig godt og som de bygger videre på end at de haster til næste titel og spillende ikke bliver rundet af eller ikke holder 100%. Jeg har genneført 1eren nogle gange efterhånden og det er for mig et af de bedste spil i sin genre.

  #7
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  #5 Enig med dig, det er fandme lang tid at holde liv i et SP spil i 5 år! i moderne tid, jeg er klar over at etteren har haft so-so med inhold men har aldrig haft noget der har fået mig til at installere det igen.

  Man kunne når at udgive en 3’er og være i gang med at udvikle en 4’er indenfor 5 år, og så synes jeg også mange spiludviklere begynder at tage vanvittige priser for deres DLC, de laver også nogen gange halve spil som DLC til et eksisterende spil, hvorfor dog ikke bruge energien på noget nyt?, skal det nå at blive så gammel man lige kan malke en remastered? haha.

  #8
  Kimozabi
  Rusher
  • 127 Indlæg
  Offline

  Det er vel en meget god strategi til at få tid nok til at producere 3’eren, så vi ikke render ind i alle de forsinkelser næste gang.

  #9
  LiberNull
  Rusher
  • 481 Indlæg
  Offline

  For 500 timers “content” er ikke nok.

  The multiplication of our kind borders on the obscene; the duty to love them, on the preposterous.

  #10
  Canis_lupus
  Rusher
  • 811 Indlæg
  Offline

  EEEEOOOOOOUUUU!!
  Kuran! Slap af med de der udvidelser Wolla!
  Som man siger… visse steder på Nørrebro…

Viser 10 svar - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...