Danske Ghost Ship er blevet opkøbt

Flere af jer har været ovenud vilde med Deep Rock Galactic, og på Daily Rush fik spillet meget kærlighed både før, under og efter dets udgivelse. Derfor er det på sin plads at fortælle, at svenske Embracer Group nu har slået kløerne i det dansk spilfirma Ghost Ship, som stod bag dværge-simulatoren.

Med i opkøbet er flere firmaer, heriblandt 3D Realms. Embracer Group hed tidligere THQ Nordic AB, men under det nye navn har Deep Rock Galactic kommet i selskab med Saints Row, Goat Simulator, Dead Island, Darksiders, Metro, MX vs ATV, Kingdoms of Amalur, TimeSplitters, Satisfactory, Wreckfest, Insurgency, World War Z, og Borderlands.

Så krydser vi fingre for, at det går Ghost Ship bedre end det gjorde IO Interactive, da de blev en del af Square Enix. Siden brød IO ud og genvandt deres selvstændighed.

Forside Fora Danske Ghost Ship er blevet opkøbt

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Flere af jer har været ovenud vilde med Deep Rock Galactic, og på Daily Rush fik spillet meget kærlighed både før, under og efter dets udgivelse. Derf
  [Læs hele nyheden her: Danske Ghost Ship er blevet opkøbt]

Viser 5 svar - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  SturmWolfDK
  Rusher
  • 562 Indlæg
  Offline

  Interessant. Albion Online blev købt af Stillfront Group. Svenskerne går all in 🤔

  #2
  NightBreaker
  Moderator
  • 1475 Indlæg
  Offline

  Spændende. Håber bare de kan lave spil der er lige så sjov og god som Deep Rock. Men håber også 3D Realms, får mulighed for at lave noget spændende.

  #3
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Virkelig svært at overskue hvad det vil kunne betyde. Jeg elsker Deep Rock og har spillet det rigtig meget med nogle kammerater. Så jeg krydser fingre for at det sætter dem i en god situation, både kreativt og økonomisk.
  Og at opkøbet ikke var et desperat forsøg på at overleve, hvor det er Embracer group der har siddet med alle kortene. Jeg har slet ingen fornemmelse for om DRG har klaret sig godt salgsmæssigt.

  #4
  Uranos
  Rusher
  • 52 Indlæg
  Offline

  læste på redit at de selv er tilfredse, de de har været samarbejds partnere før.
  Og syns jeg har læst et andet sted, at deres egen økonomi var rigtig god, så tror ikke det var et overlevelses køb/salg

  #5
  NightBreaker
  Moderator
  • 1475 Indlæg
  Offline

  Synes hellere ikke at havde hørt det skulle være pga. økonomi. Håber som sagt bare ikke de bliver sat på plads iht. kreativitet.

Viser 5 svar - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...