Cyberpunk 2077 får en udvidelse

Kan du huske sidste års hellige Messias? Undertegnede var så hypet (vist nok var vi et par stykker!), men desværre var spillet fyldt med mange fejl. Det har været et stort arbejde for CD Projekt Red at få udgivelsen på ret køl, og det lykkedes åbenbart med version 1.3, som siden fik brugernes stemning til at vende i nye anmeldelser på Steam.

Den næste store opdatering skulle lande mellem marts og maj 2022 (tredje kvartal af finansåret 22/23), som også bringer næstegenerationsopdateringerne (er det virkelig ét ord?) til PlayStation 5 og Xbox Series X.

Som en sidenote nævntes også, at holdet arbejder på en udvidelse, men der var ikke mere at fortælle for nu. Witcher 3 fik to sublime udvidelser, så måske kan det råde bod for den problematiske lancering, som vi så sidste år?

Forside Fora Cyberpunk 2077 får en udvidelse

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Kan du huske sidste års hellige Messias? Undertegnede var så hypet (vist nok var vi et par stykker!), men desværre var spillet fyldt med mange fejl. D
  [Læs hele nyheden her: Cyberpunk 2077 får en udvidelse]

Viser 19 svar - 1 til 19 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Pjulledk
  Rusher
  • 226 Indlæg
  Offline

  mit spil ligger og hygger sig i skuffen indtil en PS5 version udkommer. Må da blive godt engang:)

  I LIKE TURTLES

  #2
  -dut-
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  #1 jeg har heller ikke rørt det endnu. Jeg har stadig en del spil at komme igennem, så jeg venter til der er kommet så meget polering af spillet som muligt.

  #3
  VampiricEye
  Rusher
  • 3711 Indlæg
  Offline

  Jeg spillede det vel i en 10 timer eller sådan, da det lige var kommet. Jeg spillede på Stadia, og det var sådan set fint. Og jeg hyggede mig, men jeg endte med at blive distraheret af andre spil, og så kom jeg aldrig videre. Ud fra min relativt korte tid med det, så har jeg slet ikke oplevet det som den katastrofe, det tilsyneladende har været.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #4
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3122 Indlæg
  Offline

  Mit er også røget bagerst i backloggen – der var for mange problemer og det kørte ikke ordentligt – selv på mit 2080 Super.
  Nu ville jeg så også absolut have Raytracing slået til – men da jeg først havde spillet lidt med det, så kunne jeg slet ikke undvære det. Så det kommer nok til at ligge på hylden indtil, at jeg får et 3080, 4080, 5080 eller hvornår de igen er muligt at få et grafikkort uden af sælge sin førstefødte.

  #5
  -dut-
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  #3 det jeg har hørt, er at katastrofen vidst skulle være på konsollerne, som ikke på nogen måde var optimeret til det. De burde nok have droppet de gamle konsoller og fokuseret på PC til at starte med, og så de nye konsoller senere. Stadia bruger sikkert PC-versionen (tror jeg).

  Men der skulle vidst også være nogle ting på PC omkring AI og pop-in osv., som jeg håber bliver fikset inden jeg går igang med det.

  Men hypen er godt nok røget helt ned, så jeg har ikke travlt

  #6
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3122 Indlæg
  Offline

  #5 Jeg oplevede ikke mange problemer på PC, men der var nok til det var irriterende – sløv performance oveni var sidste søm i kisten for mig.

  #7
  Paybacktime
  Rusher
  • 1008 Indlæg
  Offline

  Endte også med at lægge det på hylden, men har bestemt tænkt mig at hive det frem igen. Og der er rigeligt andre spil, man kan more sig med i mellemtiden.

  I ain't got time to bleed

  #8
  MiNo
  Rusher
  • 729 Indlæg
  Offline

  Det kører fint her på 3080ti, men har også først taget det frem efter 1 års patches m.m.

  Mit største problem med spillet er loot ! Efter 30 minutters spil, har jeg 20 nye ting i garderoben, og 50 nye våben og kan ikke længere samle mere op. Ud over at det er enormt utroværdig, så er det bare en træls opgave at forsøge at spotte evt bedre våben end dem man har. DPS / Værdi sortering er intet værd, da mange andre ting afgør reel værdi som fx mod slots.

  Hvis man i stedet havde kunne finde 1 eller måske 2 våben, og en enkelt tøj-genstand så ville det pludseligt være spændende og relativt nemt at overskue – nu er det en træls opgave som typisk ikke kaster noget af sig, men derimod totalt ødelægger flowet i spillet.

  Blev faktisk så træt af det, at jeg hygger mig med RtCW i stedet nu

  #9
  VampiricEye
  Rusher
  • 3711 Indlæg
  Offline

  Det kan være, at vi skal have det som månedens spil, når det engang bliver billigt nok. Det passer sikkert med, at det ligeledes er blevet patchet tilstrækkeligt.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #10
  zybr
  Rusher
  • 98 Indlæg
  Offline

  Jeg spillede det tilbage i februar på PC og jeg oplevede slet ikke nogle af de problemer folk snakkede om. Generelt fungerede spillet godt, dog var plottet lige til at lukke op og skide i, men det kan jo ikke fixes med en patch alligevel.

  #11
  LiberNull
  Rusher
  • 481 Indlæg
  Offline

  Indtil videre har spillet ikke fanget… men prøver igen når de engang er færdig med alt dlc.

  Til den tid, har de forhåbentligt fået fixet de mangler som jeg synes at spillet har.

  The multiplication of our kind borders on the obscene; the duty to love them, on the preposterous.

  #12
  StultusX2
  Rusher
  • 2011 Indlæg
  Offline

  #9 Hov-hov. Lad mig nu lige komme i gang med Witcher 3 først! ..I F’ing Firstmover-Gamere ;-D

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #13
  Jacques
  Rusher
  • 554 Indlæg
  Offline

  Havde en rigtigt god oplevelse med spillet, da det udkom. Oplevede en del bugs, men kun få game breaking. Jeg havde slet ikke fulgt med i spillets udvikling før helt til sidst, så jeg kunne ikke rigtigt blive så skuffet – og det blev jeg heller ikke. Når jeg så læser om alt det, der oprindeligt blev lovet os, kan jeg sagtens se, hvor stor en katastrofe det har været. Der er efterhånden lavet en del mods til spillet (selvom det ikke rigtigt har fuld mod support? Jeg forstår det ikke helt), som skulle gøre oplevelsen bedre, men det ændrer ikke på, at spilverdenen, som CDPR har kreeret, er lidt tom, og at det er totalt ligegyldigt at spille som andet end Street Kid. Desuden er lootet lettere ligegyldigt og politiet er ikke blevet rigtigt fikset endnu. Venter på fuld mod support. Først dér bliver spillet fikset.

  Bye with a warmly hugs

  #14
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg har voldelsket al min tid i CP2077. Det er et møggodt spil efter min mening. Jeg glæder mig til at besøge Night City igen næste år.

  #15
  wOOOOt
  Rusher
  • 245 Indlæg
  Offline

  Enig med #14
  Spillede igennem, bugs på PC var småting, og kørte smooth på 2080ti.

  #16
  -dut-
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  #15 lyder godt, jeg har samme kort

  #17
  Canis_lupus
  Rusher
  • 823 Indlæg
  Offline

  Jeg tror jeg vil give det en chance til, når jeg engang får en Xbox Series X…
  så måske om 6 måneder eller ligende

  #18
  Kassen
  Rusher
  • 76 Indlæg
  Offline

  Købte det på Steam sale. har spillet en vel 6-7 timer. Er helt hooked. Jeg har 2 gange set folk gøre “the T pose” og ellers kører det bare.

  #19
  WeezY
  Rusher
  • 87 Indlæg
  Offline

  jeg spillede det i 2020 december, synes det var et ret godt spil, ja der mange T poses, biler der kørte underligt.
  Gid det bare kun havde været et PC spil, så man ikke skulle have vente på alle de fix til konsollerne, så kunne vi have mange udvidelser nu m.m. skal helt klart tilbage til det, når udvidelsen kommer.

Viser 19 svar - 1 til 19 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...