Capcom vil satse mere på PC platformen

Capcoms COO Haruhiro Tsujimoto har tilsyneladende snakket med det japanske medie Nikkei (Paywall? Nogen der kan japansk?) omkring fremtiden for firmaets spilfokus. Og hvis man skal tro de engelske oversættelser, der lige nu tager runden på internettet, så vil de i vid udstrækning begynde at fokusere på PC platformen fremover.
Årsagen skulle være, at pandemien har placeret rigtig mange gamer PC’ere ude i de små hjem. Og samtidig kan Capcom konstatere, at ældre titler som Resident Evil 7 stadig sælger over 1 million på PC årligt.

Hans andet argument er dog lidt mere bizart, hvis altså det er oversat korrekt. Han beskriver, hvordan smarthphones har små skærme, og det har en PC ikke. Og derfor skulle PC altså blive “the next big thing”. No shit Sherlock, men hvad med konsollerne?

Og dem kommer han så også ind på – og så bliver det lidt mere nuanceret. For her lufter han, at konsollerne er main platform lige nu, men at han forventer, at det bliver balanceret med PC ganske snart.
Så det er i virkeligheden, det han mener. Diverse sider (looking at you IGN) får det næsten til at lyde som om, at Capcom vil fokusere mere på PC end på konsollerne i fremtiden.

Men, har vi ikke hørt disse udtalelser før fra firmaer, hvor de egentlig bare forsøger at smøre gearene lidt? Det nyligt udgivne Resident Evil 8 var da en halvpinlig affære på PC, hvor det blev klart bevist, at deres implementation af DeNuvo nærmest ødelagde PC porten. Men de udgav det i den stand alligevel.

Men nåja, de fokuserede åbenbart på PC versionen af Monster Hunter Rise ved det nyligt overståede Tokyo Game Show, så noget gør de da. Vi må se, om der kommer handling bag ordene i de kommende år. Og endnu vigtigere, om andre firmaer går med samme overvejelser.

Forside Fora Capcom vil satse mere på PC platformen

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Capcoms COO Haruhiro Tsujimoto har tilsyneladende snakket med det japanske medie Nikkei (Paywall? Nogen der kan japansk?) omkring fremtiden for firmae
  [Læs hele nyheden her: Capcom vil satse mere på PC platformen]

 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...