Bobby Kotick overvejer at stoppe

Activision Blizzard har endnu ikke redet stormen af, når det gælder de mange beskyldninger om uacceptabel adfærd i deres spilstudier og hovedkontorer. Den seneste interne rapport afslører, at han har kendt til og endda forsøgt at bremse flere sager, som kunne have ledt til fyringer af ledende medarbejdere. Derfor har han erkendt, at han kan blive nødt til at træde tilbage som chef, hvis der ikke bliver dæmmet op for den stigende kritik.

Balladen starter denne sommer hos Blizzard, men hurtigt kom mange andre historier til overfladen. Siden har medarbejderne forsøgt at organisere sig, og flere har endda sagsøgt spilgiganten, hvor man endda har måtte ændre spilkarakterer i WoW og Overwatch navngivet efter krænkende medarbejdere.

Senest har flere samarbejdspartnere, heriblandt Microsoft, sagt fra over for Bobby Kotick, så måske lakker hans lederskab mod enden, men det kan være på tide med frisk blod, da hans trods alt været på posten i 30 år. I den tid har han formået at skabe et af verdens største spilselskaber, som endda fik Blizzard i folden, da man opkøbte Vivendi Games i 2008.

Spilbranchen har haft mange opgør i disse år, hvor der er kommet fokus på overgreb og uhyrlige arbejdsforhold. Derfor kan det synes rigtigt, at man får ledere med bedre dømmekraft i forhold til tidens standarder ind i toppen af poppen.

Forside Fora Bobby Kotick overvejer at stoppe

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Activision Blizzard har endnu ikke redet stormen af, når det gælder de mange beskyldninger om uacceptabel adfærd i deres spilstudier og hovedkontorer.
  [Læs hele nyheden her: Bobby Kotick overvejer at stoppe]

Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  De er en bunke rygklappere i bestyrelsen og toppen af Blizzard / Activision, det er vist problemet. De hænger i med næb og kløer. Måske skal de lige over en dato i december, så deres millionbonusser er udbetalt. Så kan de sige op derefter.

  #2
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  Jeg belønner Blizzard med en WoW sub når Kotick stopper.

  #3
  LiberNull
  Rusher
  • 481 Indlæg
  Offline

  Det bliver aldrig jul igen hvis Bobby bliver fyret.

  The multiplication of our kind borders on the obscene; the duty to love them, on the preposterous.

Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...