Rygterne om ny hardware fra Sony tiltager

Der er gang i rygtebørsen, og det er i sådan en grad, at kun meget få spilsider ikke har beskæftiget sig med rygterne om nyt hardware fra Sony. Vi er heldigvis ikke for fine til lidt sladder, men alt bør tages med et gran salt.

Det første rygte har kørt i et stykke tid omkring en PS5 Pro-maskine. Formålet skulle være at køre spil i 4K med raytracing i 60 fps eller højere, hvilket har været en stor skuffelse i denne konsolgeneration, hvor du tit kun kan vælge én eller to af de funktioner. Derudover taler et nyt patent for et løst drev, som kan tilsluttes. Det vil forsimple produktionen, så man kun har én maskine, hvor drevet tilkøbes løst ved siden af.

Det andet rygte er lidt nyere. Sony skulle angiveligt arbejde på en ny håndholdt konsol, men det bliver ikke et opfølger til PS Vita. Konsollen vil umiddelbart være en ‘remote’ play’-enhed, som kan forbindes til din PS5 og spille disse spil, men det bliver desværre også dens eneste funktion. Den får ikke spil specielt udviklet til dens format. Mon den så bare vil køre som en Android-enhed med mulighed for apps?

Det er spændende rygter omkring Sony, som rykker på hardware-fronten, hvor vi senest fik PSVR2. Dog kan timingen om en ny PS5 gøre mange forbrugere sure, da de har ventet i over to år på, at der kom nok PS5’ere på markedet, for så at opleve at deres nyerhvervede konsol ikke længere er topaktuel indenfor kort tid. Men i sin tid udkom PS4 Pro omkring tre år efter standard-udgaven.

Forside Fora Rygterne om ny hardware fra Sony tiltager

Tagget: ,

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Elocon
  Rusher
  • 247 Indlæg
  Offline

  Tror ikke at der kommer en pro version i denne generation

  #2
  Schalde
  Rusher
  • 883 Indlæg
  Offline

  Tror ikke at der kommer en pro version i denne generation

  nej det har der været meget snak om. Synes hellere ikke PS5 overhovedet har vist hvad den kan endnu.

  #3
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  Tror godt der kan komme en Pro version engang men slet ikke i nærmeste fremtid, ikke engang tæt på.

Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...