Ny trailer til The Wolf Among Us 2

Historien bag TellTale Games er næsten værd at lave et spil i TellTale’s stil om. Der er succes’er og nedture og ultimativt lukning / opkøb af firmaet. Bagkataloget indeholder kendte spil såsom Walking Dead serien og nye entries i Monkey Island og Sam & Max.

Men de har også lavet spil der måske er lidt mindre kendte. Og heriblandt findes en af undertegnedes favoritter: The Wolf Among Us. En spændende noir krimi-serie med alt hvad dertil hører. Muligheden for en efterfølger blev dog drastisk beskåret, da TellTale drejede nøglen om for nogle år siden. Et forløb der blev massivt dækket af spilpressen grundet omstændighederne omkring fyringen af de ansatte og forholdene i det hele taget.

Men TellTale har været tilbage under nyt ejerskab i nogle år nu. Og det nye firma råder over nogle af de franchises TellTale er kendt for. Én af de franchises er netop The Wolf Among Us.

The Wolf Among Us 2 blev annonceret under The Game Awards i 2019. Og nu er en flot og stilsikker trailer klar. Spillet skulle udkomme i 2023.

Forside Fora Ny trailer til The Wolf Among Us 2

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Historien bag TellTale Games er næsten værd at lave et spil i TellTale’s stil om. Der er succes’er og nedture og ultimativt lukning / opkøb af firmaet
  [Læs hele nyheden her: Ny trailer til The Wolf Among Us 2]

Viser 5 svar - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  3nickma
  Rusher
  • 246 Indlæg
  Offline

  Sådan! Ser super fedt ud, og så lækkert de fortsætte med dette gode spil

  #2
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  Det er absolut en af deres perler. Jeg kan huske at jeg købte det som sådan lidt et tilfældigt “lad os se hvad det er” køb. Og så blev jeg bare suget ind i den her verden de har skabt. Det er et virkelig godt spil. Glæder mig helt vildt til 2’eren!

  #3
  -dut-
  Rusher
  • 1199 Indlæg
  Offline

  #2 jep, etteren er også min favorit blandt deres spil.

  #4
  Nickell
  Moderator
  • 1748 Indlæg
  Offline

  Fedt! Jeg elsker 1’eren. Mørk historie, dybe karakterer og et spændende syn på de klassiske eventyrfigurer i bedste noir-stemning.

  Jeg har i sinde at give penge for 2’eren. 1’eren fik jeg gratis på Xbox, men det er sku vigtigt at hjælpe udvikleren. De lavede også to fede Batman-spil.

  #5
  NightBreaker
  Moderator
  • 1481 Indlæg
  Offline

  Har ikke hørt om det, men ser sgu ret fedt ud. Virker til at være en god historie.

Viser 5 svar - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...