God of War: Ragnarok formentlig forsinket til 2022

Det kommende God of War-spil vil uden tvivl, ligesom sin forgænger, komme til at blive et af årets største spil, når det udkommer. Sådan har det været med stort set alle God of War-spillene, men det store spørgsmål er så, hvorvidt vi får spillet at se i år, eller om det først bliver næste år.
Det lader til, at Santa Monica Studio vil bruge så mange kræfter som muligt på at få spillet til at være så godt, som det kan, for at titlen kan opnå samme succes som forgængeren, som høstede meget ros og ligger på imponerende ’94’ på Metacritic. Givet den tankegang er det højst usandsynligt, at den øksesvingende Kratos og hans søn kommer til at blive udgivet i år; både på baggrund af manglen på information udgivet om spillet samt den nuværende corona-pandemi.

Jeg vil ærligt indrømme, at jeg ikke havde sat mine forventninger særligt højt op, da det langt fra bliver det første spil, som bliver udsat på grund af hele verdenssituationen. At skabe et spil med sådan et stort omfang som God of War-seriens spil har, det tager tid, og jeg vil foretrække, at udviklerne bruger den ekstra tid, fremfor at skynde sig for at ramme et specifikt udgivelsesvindue. Vi ved, hvordan det kan gå, når titler mangler den sidste polering op til udgivelsen – som var tilfældet med Cyberpunk 2077’s udgivelse. God of War på PS4 tog over fire år at skabe, og det er i sig selv også helt utroligt imponerende, så det er optimistisk at tro på en 2021 udgivelse. Dog er der stadig en meget lille mulighed for, at spillet næsten er færdigt, og at Sony bare venter på det rette tidspunkt for at udgive en masse information op til udgivelsen i slut-2021, men jeg må desværre være en ‘glas-halv-tomt’-person og sige, at jeg tror det er usandsynligt.

Vi må krydse fingre for at få mere information at vide om Kratos, Atreus og det nye God of War: Ragnarok i løbet af 2021, men hvor langt Santa Monica Studio egentlig er med spillet, er ikke til at vide endnu.

Forside Fora God of War: Ragnarok

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Elocon
  Rusher
  Offline

  Det kommende God of War-spil vil uden tvivl, ligesom sin forgænger, komme til at blive et af årets største spil, når det udkommer. Sådan har det været
  [Læs hele nyheden her: God of War: Ragnarok]

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  aff3
  Rusher
  • 165 Indlæg
  Offline

  En anden mulighed er at det bliver et God of War 1.5, lidt ligesom Spiderman Miles Morales. Jeg har svært ved at tro på et God of War 2 allerede i år.

  #2
  3nickma
  Rusher
  • 246 Indlæg
  Offline

  Jeg vil langt hellere have fantastisk 2022 Ragnarok, end et godt 2021 Ragnarok

  Så brug hellere den ekstra tid på at lave endnu et mesterværk

  #3
  sittingduck_m
  Rusher
  • 99 Indlæg
  Offline

  Suk… må finde et job med bedre løn. Skal jo også have ps5 hjem for at kunne spille en af de bedste serier. Kan de ikke bare droppe det der eksklusivitet og så udgive det på xbox og ps… Drømmen er der

  #4
  Ghidora
  Rusher
  • 1214 Indlæg
  Offline

  Er dette en nyhed?

  GL & HF

  #5
  VampiricEye
  Rusher
  • 3716 Indlæg
  Offline

  #4 Mja, måske er det tættere på en slags klumme. Men for vores skyld, så må I gerne skrive både nyheder, klummer, artikler, anmeldelser, og hvad I ellers kan finde på.:) Den redaktionelle linje er indtil videre rimelig løs.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #6
  Ghidora
  Rusher
  • 1214 Indlæg
  Offline

  Men syntes det er lidt misvisende at der står spillet er forsinket…

  Når der blot er tale om personlige spekulationer?

  Ser ud til der er blevet tilføjet et “formentlig”?

  GL & HF

  #7
  -dut-
  Rusher
  • 1215 Indlæg
  Offline

  #6 ja, det er en af ulemperne ved brugernyheder, så er de ikke nødvendigvis så præcise i formuleringerne.

  #8
  VampiricEye
  Rusher
  • 3716 Indlæg
  Offline

  #6 Du kan nok have ret, men det er en af de quirks, vi må tage med, når vi tillader brugerindsendt indhold.:) Måske skal vi se på, om der kan laves noget kategorisering, så man kan markere, om der er tale om en nyhed, klumme eller andet.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...