God of War Ragnarok gameplay trailer

Forside Fora God of war Ragnarok gameplay trailer

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
Viser 14 svar - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  3nickma
  Rusher
  • 246 Indlæg
  Offline

  Det bliver så fucking episk!

  #2
  Festival_H
  Rusher
  • 814 Indlæg
  Offline

  Jeg er først i gang med 1eren i øjeblikket (huh? Jo, 1eren for det er jo ikke klassisk God of War længere!) og jeg må indrømme at jeg har lyst til at dræbe Atreus konstant. Han stille 10.000 spørgsmål og så render han hele tiden ind i problemer, selv om Kratos beder ham være forsigtig. Og så synes jeg det er lidt klamt lavet den animation hvor han hopper op på ryggen af Kratos. Hvorfor har de ikke lavet en shimmy animation for ham når man skal passer smalle steder?

  Jeg kan se at han er med i 2eren, så det fortæller mig at man ikke får lov til at nakke ham! Øv.

  #3
  Ghidora
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  Det ser ultra fedt ud! mega lækre animationer

  GL & HF

  #4
  -dut-
  Rusher
  • 1197 Indlæg
  Offline

  Hvis bare dette spil og det foregående ville komme til PC

  #5
  Elocon
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 252 Indlæg
  Offline

  Jeg er først i gang med 1eren i øjeblikket (huh? Jo, 1eren for det er jo ikke klassisk God of War længere!) og jeg må indrømme at jeg har lyst til at dræbe Atreus konstant. Han stille 10.000 spørgsmål og så render han hele tiden ind i problemer, selv om Kratos beder ham være forsigtig. Og så synes jeg det er lidt klamt lavet den animation hvor han hopper op på ryggen af Kratos. Hvorfor har de ikke lavet en shimmy animation for ham når man skal passer smalle steder?

  Jeg kan se at han er med i 2eren, så det fortæller mig at man ikke får lov til at nakke ham! Øv.

  Så slemt er det vel heller ikke ?

  Synes nu de fanger hans personlighed som en dreng i den alder ville være.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 9 måneder siden af Elocon.
  #6
  Elocon
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 252 Indlæg
  Offline

  Hvis bare dette spil og det foregående ville komme til PC

  Mon ikke det gøre det på et eller andet tdspunkt ligesom mange af de andre ps titler er ?

  #7
  -dut-
  Rusher
  • 1197 Indlæg
  Offline

  #6 i så fald må de også gerne lige smide de nye spider-man spil med i købet, og Forbidden West

  #8
  Ghidora
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline
  #9
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  jeg håber der er meget mere fokus på combat og historien

  jeg synes der var lige lidt for meget skubben rundt med kasser og kravlen op ad stiger og lign ligegyldigheder. I de perioder følte jeg ikke jeg spillede god of war

  det er PS5 exclusive, right?

  jeg antager dens ssd betyder de ikke behøver begrave alt omme bag ved langsomt åbnene døre, osv, som man ofte har gjort i ps4 spil (elevatorer, også!)

  1’eren havde jo nice combat – næsten på dark souls niveau. (kun næsten :P) og fantastisk grafik og historiefortælling. men jeg brækkede mig bare af kedsomhed i de der perioder, hvor man skulle kaste sin økse på et eller andet objekt osv, skubbe en kasse, skubbe knægten op så han kunne skubbe et reb ned. det virkede bare så… slow paced.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 9 måneder siden af Nioxic.
  #10
  aff3
  Rusher
  • 165 Indlæg
  Offline

  #9 Alle de gemte loadingscreens må man næsten forvente høre fortiden til. 🙂

  #11
  Ghidora
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  Jeg var meget positivt overrasket over 1’eren!

  Endte med at få platinum i det og kede mig aldrig…

  GL & HF

  #12
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  En af de få spil jeg betaler fuld pris uden tøven eller dårlig samvittighed.

  #13
  Noztra
  Rusher
  • 220 Indlæg
  Offline

  Hvis nogen gerne vil nørde lidt GOW, så er her en 2 timer lang video om hvordan GOD 2018 blev lavet.

  #14
  Carl
  Rusher
  • 147 Indlæg
  Offline

  Har først lige fået set God of war Ragnarok gameplay trailer og hold nu hvor skal det spil også ejes.

Viser 14 svar - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...