Forside Fora Off-topic Tertius åbner på Crafters.dk

Tagget: 

 • Dette emne har 3 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 4 måneder siden af Pjulledk.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  FedeAnderzen
  Rusher
  Offline

  I får lige en invitation til noget der sjældent sker.

  På onsdag starter vi en ny server op på Crafters, det er kun 2 gang det sker siden xcanner og dailyrush folket startede i spetember 2010

  Jeg vil gerne slå et slag for at i kigger ind og bygger med, især hvis i har børn i ynder at spille computer med. Det er rasende hyggeligt og da vi aldrig sletter vores verdner igen, kan i vende tilbage efter mange år og bygge videre eller bare gense minderne. Mine unger er helt vildr når jeg viser dem noget de har bygget for 8 år siden og glemt alt om i mellemtiden.

  Har i lyst til at se hvor det startede eller gense hvad i selv har bygget førhen så er de gamle verrdner der endnu og kan stadig bygges på. Senex er det oprindelige kort og Novus det fra 2014.

  Det nye hedder Tertius og der er en lille reklame for åbningen her:

Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Pjulledk
  Rusher
  • 185 Indlæg
  Offline

  Jeg spillede meget på Crafters engang så vil da helt sikkert kigge forbi på onsdag. hvorfor allerede lave en ny server når Novus ikke engang er fyldt op i nu? Senex har da 10 gange så mange bygninger.

  Ja ok så lige der er sket sinsygt meget med spillet siden sidst jeg spillede så nok en god ide med en ny server der bruger alt det nye:)

  I LIKE TURTLES

  • Dette svar blev ændret 4 måneder siden af Pjulledk.
  #2
  FedeAnderzen
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 26 Indlæg
  Offline

  #1 Husker ikke rigtigt dig derindefra, hvad var dit minecraft navn ?

  Men ja der er stadig masser af plads på Novus, men der er kommet så store ændringer her i 1.18 at vi vurderede at det ville være bedst at starte på ny. Alternativet kunne man have konverteret det nuværende som så ville have fået mere højde og lavere bund, men man ville skulle rejse 8000 blokke ud fra spawn før man fødte de nye bjerge og huler og det er sjældent de nye gider rende så langt for at finde et sted at bygge.

  Det plejer også at give et spiller boost når man begynder forfra, for så er alle på lige fod og man kan være med til at forme den nye verden.

  Håber da vi ses på onsdag.

  #3
  Pjulledk
  Rusher
  • 185 Indlæg
  Offline

  Jeg hedder Kasper2212 på Crafters.dk

  Jeg håber da på at få tid til et lille besøg imorgen aften🙂

  I LIKE TURTLES

Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...