Forside Fora Off-topic Rushernes Gak #2

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Kenkari
  Moderator
  Offline

  I december introducerede vi en ny ting, hvor vi vil prøve med nogle gakkede tråde, en om måneden. Og så håber vi at I vil deltage.

  Man kan som sagt ikke vinde noget, man kan kun lære lidt om hinanden, og måske finde en ting man ikke vidste fandtes i forvejen, eller lære lidt om hvordan de andre Rushers lever deres liv.

  I denne omgang vil vi gerne høre fra jer om jeres dybeste hemmeligheder:

  Inden for gaming findes der spil, som kan kaldes Guilty Pleaures. Spil man lidt skammer sig over man spiller, men som alligevel bliver ved med at dukke op. Hvad er et Guilty Pleasure spil for jer?

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

Viser 15 svar - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Kassen
  Rusher
  • 76 Indlæg
  Offline

  Underrail.

  Jeg kunne aldrig finde på at anbefale det til nogen.

  Det er dårlig designet på balancen, pacing, quest er nemme at bugge ud.

  Og alligevel bliver jeg ved at med at gå tilbage til det og bruge timer på det.

  #2
  Ghidora
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  Ingen, men har gennemført diverse skodspil blot for trofæerne

  GL & HF

  #3
  hausner
  Moderator
  • 759 Indlæg
  Offline

  #1
  60% på Steam hvis nogen får lyst efter den flotte appraisal: https://store.steampowered.com/app/250520/UnderRail/

  #4
  Peldrol
  Rusher
  • 82 Indlæg
  Offline

  Hero Wars Alliance til mobilen. Det er som sådan ikke selve spillet, men det er et pay to win spil jeg dykkede ned i. Og det er sgu nok nærmere prisen der gør at jeg går lidt stille med dørene omkring det. Jeg vil antage at jeg har brugt 50k+ i løbet af et år. Jeg spiller stadig hver dag, og bruger vel en. 1000 om måneden endnu. Det er fint, jeg hygger med det. Men jeg troede ikke jeg kunne finde på at bruge at bruge så mange penge på 1 spil. Ah well, det er ikke fordi jeg ikke har råd, syntes bare det er sådan lidt, meh. Dog hygger jeg lystigt videre!

  #5
  hausner
  Moderator
  • 759 Indlæg
  Offline

  #5
  nej nej nej nej.

  #6
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg tror det tætteste jeg kommer er Stardew Valley og The Sims serien. Jeg kan godt lide life sims der ikke har de typiske klare mål udover bare at hygge sig.

  #7
  Kenkari
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 2840 Indlæg
  Offline

  Min egen “guilty pleasure” er sådan noget som mobil spil. Jeg har købt Wordfeud og har spillet det i mange år efterhånden.

  Men, jeg spiller også det “kombiner noget”. Jeg køber dog ikke pakker, så det er rent tidsfordriv hvor jeg intet vinder. Jeg ved ikke hvorfor jeg spiller dem faktisk.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #8
  MiNo
  Rusher
  • 726 Indlæg
  Offline

  #4 o.O mener du 50K som i 50.000 DKR på et år? Jeg er måløs, men samtidig ved jeg jo godt det findes når man ser på de 899kr’s pakker som nogle spil har. Jeg ville elske at høre lidt mere om dine tanker omkring dette – og ikke for at shame dig, men fordi det for mig er så absurd et valg at jeg bliver enormt nysgerrig på at høre mere.

  Nu er tid jo penge, og selv er jeg ikke meget bedre forstået på den måde at jeg bruger alt for meget tid på et mobil spil som hedder GardenScapes. Det er på sin vis en match-3 klon omend med lidt flere moves. Det koster mig dog ikke en øre, og man kan uden problemer spille i timevis uden at betale. Ellers var jeg jo ikke kommer frem til bane 14.000. Der er heller ikke reklamer eller andet gøgl, og det var udslagsgivende for en del år siden da jeg prøve en del forskellige spil af. De ville enten have penge, eller tvang mig til at se video’er før jeg kunne spille mere. Sådan er det ikke her – jeg har rigelig spiltid uden at tilkøbe noget som helst og for mig er det faktisk en af de sjoveste udfordringer. At være med i spillet, uden at bruge en øre. Så derfor er jeg aldrig kommet videre. En stor del af spiltiden er dog mens jeg ser TV, så det er ikke så slemt som det kunne være. Men det er slemt nok

  #9
  Razorblade
  Rusher
  • 185 Indlæg
  Offline

  Gratis Wordfeud med reklamer, som Jeg kvæler, golf clash, som er gratis som udgangspunkt, har brugt omkring 200.- i de 3 år Jeg har spillet, startede under COVID-19, og er blevet hængende i det, men ofrer ikke flere penge.

  #10
  Peldrol
  Rusher
  • 82 Indlæg
  Offline

  #8 It is what it is… Tror jeg.. Hehe. Jeg er alkoholiker, og kom ud fra behandling sidste efterår, og havde det temmelig hårdet hen over julen. Så faldt jeg over det her spil som havde alle de rette komponenter til at belønne min hjerne. Det sugede sig fast, de første par 1000 var ikke så slemme, for jeg kunne ærligt sige at jeg brugte en del flere penge på mit tidligere misbrug, jeg erstattede det sådan set bare med noget andet. Og så var det svært at holde op igen, for nu havde jeg jo brugt ret mange penge, så skulle jeg jo fortsætte. Kom med i den største guild og gik efter at være nr. 1 på serveren først, da det var sket gik vi efter at komme i top 20 worldwide, og bedste placering blev 25. Jeg er stoppet med at bruge nær så mange penge, og overvejer at stoppe. Men ved ikke om jeg bare kan smide en account væk hvor jeg har brugt så meget på. Der skal ingen klagesang være, jeg har aktivt brugt pengene vel vidende om hvad jeg gjorde. Jeg ved det lyder tosset, men det hjalp mig til at bruge tiden på noget andet og få vendt mit liv i en anden retning. Kunne man have gjort det anderledes? Sikket, derfor jeg siger “It is what it is” Jeg fortryder det ikke. Derfor det er min guilty Pleasure

  #11
  RetardedWookie
  Rusher
  • 195 Indlæg
  Offline

  Pokemon go – omend jeg er holdt op med at købe raidpasses efter Niantic’s voldsomme prisstigninger. Er efterhånden er blevet lidt ligeglad med at klare diverse opgaver, men spiller det fortsat lidt hver dag.

  #12
  MiNo
  Rusher
  • 726 Indlæg
  Offline

  #10 Tak for at dele – spændende læsning. Kan godt se det virker ‘billigt’ i forhold til det tidligere alternativ. Tænker dog, at det må være andre spil som er tilsvarende dragene, uden det skal koste som en mindre brugt bil pr år. Jeg føler mig fx ret motiveret til at følge med på nye baner i mit eget mobilspil, og den 30-mands gruppe som jeg er med i ligger normalt på en 1. plads i Danmark så nogle af de samme elementer omkring rankings findes der. Ikke at jeg i øvrigt vil sammenligne, da jeg slet ikke kender HWA. Jeg har også svært ved at sætte mig ind i tankegangen omkring pay-to-win da det er noget som ligger mig uendeligt fjernt og derfor altid diskvalificere ethvert spil for mig. Ingen bashing, det er bare ikke mig.

  Set udefra, så er der ikke rigtigt noget værdi i sådan en konto som du omtaler. Den kan jo intet, ud over at tage flere af dine penge. Ligesom mit spil kun kan tage min tid. Men jeg kan godt se, at det for dig er smart at have noget som ‘erstatter’ og belønner. Eller det lyde godt, jeg ved jo faktisk ikke hvordan den slags egentligt fungerer. Men jeg kunne da ønske for dig, at du fandt noget det kunne det samme, uden at koste *så* meget. Det kunne vel potentielt tage overhånd, og en dag koste væsentligt mere end hvad godt er.

  #13
  sittingduck_m
  Rusher
  • 99 Indlæg
  Offline

  Der var på et tidspunkt en online warhammer 40k spil som jeg virkelig spillede meget. Det var meget tungt og klodset i bevægelserne men det var jo 40k!!! Desværre lukkede de serverne så nu er det dødt…

  Og så er der heroes of might and magic 4… det er for mig et klassespil og et jeg kan vende tilbage til hele tiden😀

  #14
  Kenkari
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 2840 Indlæg
  Offline

  #13: Sjovt, for mig er det Heroes of might and magic III der er hvad der bringer mig tilbage en gang i mellem.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #15
  Snowball42
  Rusher
  • 224 Indlæg
  Offline

  #1 Damn, har faktisk spillet på steam, men ikke prøvet det.

  Jeg har ikke spillet mobil spil i efterhånden rigtig mange år, men der hvor jeg synes det kan være lidt pinligt er Idle spil. For er det nogle af dem hvor det skal stå tændt for at komme videre i spillet, så ryger der hurtigt mange timer på ens spil konto på steam, også selvom jeg ikke aktivt spiller det. Også henover julen røg der en del timer, faktisk havde jeg de 14 dage en gametime på steam der hed i snit 25,5 timer om dagen.. Hvordan.. jo flere spil kørende på samme tid.

  Jeg havde det for nogle år siden med NGU+ det var et eller andet sted bare afslappende at se numre der blev større og større =)

  #10 Damn, det var mange penge på et spil, jeg tænker det nok er meget godt at drosle lidt ned på det inden det kunne gå hen og blive et problem. For et par år siden nvænte en bekendt at hans kammerat alligevel ikke skulle giftes, han havde brugt hele deres bryllupsopsparing på smølfebær/diamanter/juveler agtigt i et mobilspil.. De er dog blevet gift nu, men det var ikke noget han vandt mange point på konekontoen på. =)

Viser 15 svar - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...