Forside Fora Off-topic Ny mus til arbejde og gaming – uden gamer-design?

Tagget: 

 • Dette emne har 6 svar og 6 stemmer, og blev senest opdateret for 2 måneder siden af RetardedWookie.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Steadi
  Rusher
  Offline

  Min Microsoft Classic Intellimouse har været træt igennem længere tid, og jeg er nået dertil, at jeg ikke gider kæmpe med den længere.

  Den oprindelige Intellimouse var en kriger og holdt virkelig godt. “Opdateringen” har så holdt 2,5 år og nu begynder sensoren at opføre sig mærkeligt.

  Nå, men, derfor er jeg på jagt efter en ny mus. Musen bruges mest til arbejde, men der sniger sig også et par timers gaming ind her og der.

  Designet må meget gerne være i stil med Classic Intellimouse’n – moderne gaming-mus med lysshow og forskellige vægte er ikke lige mig. Og så må prisen også gerne være højst 3-400 kroner.

  På arbejde har jeg en Logitech MX Vertical, som er fin, men tænker ikke den er super egnet til nogen gaming? (den er så også noget dyrere)

  Hvad bør jeg købe af ny mus?

Viser 6 svar - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  kazcon
  Rusher
  • 9 Indlæg
  Offline

  I min optik er Logitech vejen frem. Selv deres kontor-henvendte muse har gode sensors og kan fint bruges til gaming. Forskellene ift. gaming-muse er primært vægt, lysshow, og pris.

  #2
  medisterKongen
  Rusher
  • 343 Indlæg
  Offline
  #3
  C-REX
  Rusher
  • 5 Indlæg
  Offline

  Jeg tror Microsoft skyndte sig lidt for meget med at lave Classic Intellimouse, hvilket Pro Intellimouse måske rettede op på. Jeg har haft denne på kontoret – og også brændt nogle timer af derhjemme med gaming – siden den blev lanceret.

  Musens store problem i forhold til gaming, er, at den er relativt tung. Nu kommer jeg fra en ZOWIE EC1-A, der vejer omkring 90 g, og ellers en Glorious Model O, der kun vejer 69 g. MS Pro Intellimouse vejer omkring 140, så vidt jeg lige husker.

  #4
  Spionas
  Rusher
  • 23 Indlæg
  Offline

  Jeg har i årevis sværget til Razer Abyssus. Det er simple og lette mus som jeg benytter både til arbejde og gaming.

  #5
  Steadi
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 313 Indlæg
  Offline

  #3 – Det ligner jo en Classic Intellimouse, men med DPI som en gamer-mus? Har du oplevet afskalling af plastikken på siden? Det begyndte nemlig hos mig efter kun et par måneder.

  Generelt har jeg ikke været synderligt imponeret over Classic’en, men det kan jeg nu forstå, at jeg ikke er den eneste.

  Classic Intellimouse’n vejer “kun” 100 gram, så 140 gram er selvfølgelig noget af en stigning. Min kontor-mus, Logitech MX Vertical, vejer 135g og den kan godt mærkes i hånden, synes jeg. Men om vægten også er ubehagelig har jeg faktisk ikke overvejet.

  Nu smed du link til den hvide udgave – er det den du har haft? Kunne være lidt nyt ikke at have en “kedelig” grå mus.

  Jeg gamer dog primært ikke-MP eller mange FPS, så det behøver ikke gå helt så hurtigt

  • Dette svar blev ændret 2 måneder siden af Steadi.
  #6
  RetardedWookie
  Rusher
  • 46 Indlæg
  Offline

  https://www.pricerunner.dk/cl/110/Computermus?man_id=31281

  Lidt dyrere end budget (måske er der lidt at hente på black friday), men hvis du kunne lidt formen på intellimouse, så er Zowies EC-mus måske noget for dig. Og de findes, som du kan se, med både diskrete og mere flashy designs.

  Jeg har selv en ZA-12, og den er jeg ret glad for. Brugte i mange år en logitech mx518, og jeg føler at denne markant mere præcis.

Viser 6 svar - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...