Forside Fora Off-topic Meget syg uden lægerne kan sige hvorfor

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  NightBreaker
  Moderator
  Offline

  Hej

  Jeg har været mere syg det sidste lang år end normalvis. Det går lidt imod, hvad de fleste har oplevet under Corona (iht. hvad jeg kunne læse mig til). Det er lige fra at være forkølet til mere feber, og for det meste er det meget ondt i hovedet. Jeg har været meget ved lægen, men de kan ikke sige hvorfor det er sådan. Jeg har haft en del stress men det kan alligevel ikke forklare det hele.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide om der er andre der har været mere syge i det sidste år end året før.

Viser 26 svar - 1 til 26 (af 26 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Kenkari
  Moderator
  • 2840 Indlæg
  Offline

  Din læge kan ikke sige hvad der kan være galt?

  Skift læge evt

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #2
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3100 Indlæg
  Offline

  Hvad har lægen foretaget af undersøgelser? Blodprøver, scanninger osv?

  #3
  knekker
  Rusher
  • 891 Indlæg
  Offline

  #1 +1

  #4
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Blev ved med at presse på skift evt læge som Kenkari forslår. Jeg kæmpede selv med daglige smerter igennem de sidste 2-3 år inden vi endelig fandt ud af at jeg har en godartet årebrok som bliver fremprovorkeret af løft, men det tog dælme noget tid og undersøgelser før vi kom frem til det. Blev ved…

  #5
  Uranos
  Rusher
  • 52 Indlæg
  Offline

  Jeg har været mere rask det sidste år

  Men hvis ikke din læge kæmper for en dybere undersøgelse, vil jeg også anbefale at skifte læge. Der er virkelig stor forskel på hvor meget arbejde de gider ligge for at løse problemer der ikke er hverdags problemer

  #6
  NightBreaker
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1481 Indlæg
  Offline

  Det skal lige siges at jeg har haft ret ondt i min arm/håndled og det hellere ikke har hjulpet på det men er ikke direkte hvorfor jeg skulle havde været så syg.

  #1 Det er et lægehus jeg er ved. Dvs. der er mange læger, og de fleste siger det kan være stress. Men også bare at jeg har været meget forkølet (meget af det). Hvilket også er fint nok, men har f.eks. været syg fra mandags i sidste uge til i dag hvor jeg har det bedre. “bare en forkølelse”. (det er ikke Corona. Har taget 3 test). Og før det var der noget hvor jeg havde max ondt i hovedet og hvor jeg havde lidt feber.

  #3 #4
  Det er ikke fordi de ikke gør noget, men jeg har åbenbart bare været meget syg. Jeg har også været forbi sygehuset et par gange.

  #2 De har taget lidt blodprøver og ja, lavet en del undersøgelser. Har også haft en scanning iht. min arm pga. det måske kunne være derfor jeg også har haft lidt ondt i hovedet til tider. Men ingenting, i den forbindelse, ment de.

  Som sagt er det også bare for at høre om der er andre der har været mere syg.

  #7
  Bams
  Rusher
  • 355 Indlæg
  Offline

  Hvorfor kan stress ikke være årsagen til det hele. Der er ikke noget som god gammeldags mistrivsel, der virkelig kan fucke up med immunforsvaret. Og når både du og lægerne nævner det?

  #8
  trace
  Rusher
  • 141 Indlæg
  Offline

  Der er også mulighed for allergier kan spille ind. Jeg er selv super påvirket af selv det mindste.

  mht. så skal de i min verden udelukke alt andet før de peger på stress. mange læger har desværre den der “du er ung så du fejler intet” tilgang. Men sådan er virkeligheden jo bare ikke altid.

  jeg skulle KÆMPE for at få ekg og div som viste jeg har en medfødt hjerte fejl. hun acceptere det først da jeg tilfældigvis sad i konsultationen og mit hjerte spandt ud af kontrol..

  #9
  NightBreaker
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1481 Indlæg
  Offline

  Iht. Stress delen så er det ikke pga. mit arbejde. De har gjort rigtig meget. Har været lidt mere pga. Noget i familien. Synes bare jeg har været inde over det meget og det går bedre’ish. Men tror jeg taget endnu en snak med min læge.

  Tak for jeres input. Nok bare mig der har været mere syg end alle andre. Suk.

  #10
  Kenkari
  Moderator
  • 2840 Indlæg
  Offline

  Selvom du er i et lægehus har du vel en fast læge, som er din primære læge?

  Desuden. At sige noget er bare stress, er for nemt. Der kan sagtens ligge noget nedenunder der.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #11
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  længervarende hovedpine?

  har du haft hjernerystelse, måske – uden at være helt klar over det?

  man skal ikke ha hovedpine i lang tid!

  #12
  StultusX2
  Rusher
  • 2004 Indlæg
  Offline

  #9 Uden at være doktor Rush! Familie-stress/halløjsa kan eddermame fucke en op aka psykosomatisk! Så måske lige finde ud af om det matcher så’n tidsmæssigt. Kunne være der?
  Ellers er der det med mere alvorlige ting og sager. Hvorfor, du bliver nødt til at insistere, selv nu om stunder, om et/det/flere store “eftersyn”. 1 år+ ER ALT for lang tid!

  God bedring

  #11 Migræne?

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af StultusX2.
  #13
  kaspernj
  Rusher
  • 66 Indlæg
  Offline

  #1 Det er måske et long shot, men jeg havde det på samme måde for et par år siden, og efter jeg havde brokket mig “nok” til lægen, som det virkede til bare mente jeg var en svans, så tog de en blodprøve, som der viste jeg havde en ret stor D-vitamin mangel.

  Jeg begyndte at tage D-vitamin og efter et par uger havde jeg helt ny energi, var mindre sløv og følte mig overhovedet ikke syg længere.

  Hvad jeg er virkelig ked af i den forbindelse, var at jeg var nød til at presse meget på, før de gad at tage en blodprøve og så rent faktisk fandt ud af der var noget galt. Jeg kan forestille mig der falder rigtig mange igennem her og bare lever med problemer som det her.

  #14
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3100 Indlæg
  Offline

  #13 Det er desværre ikke ualmindeligt, at der skal presses ret meget på. Jeg kan dog godt se det fra begge sider: Der er virkelig nogle hypokondere i DK (ikke dig #0), så hvis alle skulle have den store tur hver gang, så ville det satme være dyrt.
  Det er bare et selvforstærkende problem, da folk der rent faktisk så fejler nogen gange bliver sendt hjem med to panodil og et klap på skulderen.

  For 20 år siden, da jeg fik min brugernavn, så måtte jeg efter mange måneder med voldsomme smerter (morfin flere gange dagligt for at holde det ud) selv traske ind på Hamlet og få lavet en scanning… og i kan nok selv gætte hvad den viste.

  #0 Hovedpine kan komme af rigtig meget – selv et håndled – lortet kan forplante sig hele vejen rundt i kroppen. Og du skal heller ikke glemme, at bare tanken om, at man er syg kan gøre en syg.

  Bank i bordet og sørg for de får taget alle de blodprøver der skal til – og en gang til, hvis de allerede har gjort det. Har de checke dit stofskifte?
  Min søster har været småsyg i nogle måneder og de kunne ikke finde ud af hvad det var indtil, at de gik op for en kvik læge, at de sgu da lige havde glemt at checke hendes stofskifte – som så viste sig at være helt i skoven.

  #15
  bean
  Rusher
  • 49 Indlæg
  Offline

  Jeg har selv lige været ramt af stres og det fuckede mig gevaldigt op. Jeg følte mig syg hele tiden, ingen energi og ondt i hovedet og lede. Mine muskler hoppede og dansede hele døgnet rundt samt jeg ikke sov mere end en halv time af gangen før jeg vågnede igen. Det er noget fandens noget og din krop tror den er i fare hele tiden.

  Jeg ved jo selvfølgelig ikke kun om det er det du fejler, men det er mange af de symptomer jeg oplevede. Man går samtidig og stresser sig selv endnu mere over at man føles ens helbred ikke er med en.

  #16
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3100 Indlæg
  Offline

  #15 Jep. Stress/angst/osv kan seriøst fucke med ens helbred.

  #17
  kongkim
  Rusher
  • 124 Indlæg
  Offline

  Har nærmest været konstant syg de sidste 4-5 år :S

  Skoldkopper, stress, deprition, knæskade, x2 blodpropper, corona, nu astma efter coron.
  Så ja har været nogen pisse sjove år :S

  #1 Læger kan jo ikke vide alt.
  Nogen gange skal der være flere symptomer eller de skal ha lavet flere test.
  Og sådan noget som stress eller andre psykiske ting kan jo være svære at måle sig frem til.

  Ikke at jeg er på toppen.
  Men lige efter det var værst tvang jeg mig selv ud og gå nogle lange ture, og det hjælper also en del på psyken.

  Nobody is perfect, and i'm nobody.

  #18
  Parus
  Rusher
  • 117 Indlæg
  Offline

  Lægens Bords sagde engang at en influenza tager 1 uge at komme over, men hvis man gjorde alle de gamle husmodertricks, så kunne man klare det på 7 dage.

  Jeg tænker at hvis imunforsvaret er presset, så bider mange flere sygdomme på en.

  Er du kommet i en ny bakterieflora? Nyt arbejde, børn startet i institution el.lign? Det kan godt tage noget tid at komme over det.

  Men igen, jeg er ikke læge og vil nok som de andre regelmæssigt gå til læge for at følge op.

  #19
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  en influenza tager 1 uge at komme over, men hvis man gjorde alle de gamle husmodertricks, så kunne man klare det på 7 dage

  #20
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  #0

  Som en der selv har døjet med stress – for alvor – siden 2017 kan jeg blot stemme i og sige, at det lort kan påvirke dig på måder du slet ikke troede muligt. Hvad min krop ikke har fejlet igennem årene er helt tåbeligt.

  Mit bedste bud: Luk ned for ALT der ikke giver dig god energi. Sov når du føler dig træt og sygemeld dig (forhelvede) hvis du har stress, deltid eller fuldtid. Ud i naturen og igang med multivitaminerne og fiskeolien.

  Derudover skal du presse på, som det også er nævnt.

  God bedring.

  #21
  Deadlights
  Rusher
  • 1233 Indlæg
  Offline

  Jeg tænkte først borreliose efter flåtbid. Var slet ikke klar over, stress kunne medføre alle de problemer.

  #22
  StultusX2
  Rusher
  • 2004 Indlæg
  Offline

  Jeg tænkte først borreliose efter flåtbid. Var slet ikke klar over, stress kunne medføre alle de problemer.

  Nå! Jamen så er du vel bare en af de privilegerede, der er sluppet for diverse former for “pjat” gennem livet.

  Tillykke

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #23
  Emilsa
  Rusher
  • 1145 Indlæg
  Offline

  #21 – Hvis du er fucked i hovedet, så følger dit imunforsvar trop

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #24
  Deadlights
  Rusher
  • 1233 Indlæg
  Offline

  Jeg vil nu fortsætte med at give flåter skylden for så mange problemer som muligt. De er jo sygt klamme. De har sikkert været med til at opfinde stress.

  #25
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  #0, Jeg tror stress gør mere end man regner med. Jeg er selv blevet meget apatisk over det sidste år. Det konstante bombardement med dårlige nyheder og pandemien er bare en cocktail der, underbevidst, æder det mentale overskud. Og så følger, som andre nævner, den fysiske form med.

  Jeg døjer ikke med feber. Men ondt i hovedet har jeg ofte. Og det føles lidt som om det hele bare er en sump af ugidelighed. Jeg tror ikke det er en decideret depression. Men ja, mange små negative ting samler sig og presser kroppen – både mentalt og fysisk.

  #26
  kufad
  Rusher
  • 28 Indlæg
  Offline

  Jeg har ikke haft en sygedag (ud over et par migrænedage, som jeg desværre har ind imellem, når jeg ikke når at tage min medicin i tide) siden coronaens indtog.

  Jeg var på konference i Las Vegas i februar 2020 og blev mega syg .. det var ikke Corona. Siden da jeg har slet ikke været syg.

Viser 26 svar - 1 til 26 (af 26 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...