Forside Fora Off-topic Gået død i gaming

 • Dette emne har 33 svar og 21 stemmer, og blev senest opdateret for 5 måneder siden af Kenkari.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Elocon
  Rusher
  Offline

  Hello Rushers

  Fik erhvervet mig en gamer pc til lige knap og nap 30000 kr tilbage i sommers fordi nu skulle der bare games igennem.

  Men har helt mistet lystet til at game, Tror ikke jeg gamet de sidste 2 mdr

  Tror i det fordi man er blevet ældre ?

  Findes der mon en løsning på det ?

  Skulle man bare sælge sin gamer pc og komme videre ?

  Eller det kunne måske os være at løsten kom igen lige pludselig ?

  • Dette emne blev ændret 5 måneder, 1 uge siden af Elocon.
Viser 30 svar - 1 til 30 (af 33 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Schalde
  Rusher
  • 887 Indlæg
  Offline

  Tror man er ret forskellige på det område, men for mig handler det ihvertfald om at man giver sig selv lov til at dedikere sig i sin hobby. Hvis man kun kan game 4-5 timer om ugen så tror jeg det er svært at finde roen og lysten væk fra hverdagens stress og pligter.

  #2
  Deadlights
  Rusher
  • 1230 Indlæg
  Offline

  Jeg tror man er mere kræsen hvis man har gamet siden man var barn og nu er blevet ældre. Man har jo ligesom set det meste før. Måske kan det hjælpe at prøve en type spil, der er meget anderledes end hvad man har spillet før. Da jeg fik Subnautica var det ligesom at være barn igen. Jeg sad på arbejdet og kiggede på klokken hele tiden fordi jeg glædede mig til at komme hjem og spille.

  #3
  Ghidora
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  Jeg har det også med at gå helt død i gaming i perioder, men det kræver jo også at der er nogle spil der tiltaler en!

  Lysten plejer at komme igen når der kommer et spil man bliver fanget af…

  Er du til multiplayer spil? for mit vedkomne kan jeg godt blive hooket på et eller andet spil pga. det sociale aspekt hvor man samtidig snakker med vennerne på discord osv. – der er selve spillet ofte mindre vigtigt.

  GL & HF

  #4
  hausner
  Moderator
  • 745 Indlæg
  Offline

  Enig med @Deadlights
  Det er klart at tiden er markant mindre med familie, job og venner der skal passes. Men geg er helt sikkert også blevet mere kræsen. Jeg gider næsten kun de største AAA titler og kun et mindre udvalg af dem.

  #5
  hqx
  Rusher
  • 330 Indlæg
  Offline

  Tror man er ret forskellige på det område, men for mig handler det ihvertfald om at man giver sig selv lov til at dedikere sig i sin hobby. Hvis man kun kan game 4-5 timer om ugen så tror jeg det er svært at finde roen og lysten væk fra hverdagens stress og pligter.

  Så meget dette.

  Mangler simpelthen tiden til at fordybe mig i gaming.

  #6
  Kassen
  Rusher
  • 76 Indlæg
  Offline

  Tror man er ret forskellige på det område, men for mig handler det ihvertfald om at man giver sig selv lov til at dedikere sig i sin hobby. Hvis man kun kan game 4-5 timer om ugen så tror jeg det er svært at finde roen og lysten væk fra hverdagens stress og pligter.

  Ja det afhænger meget det lige præcis dette for mig.

  Jeg synes baldurs gate 3 er SÅ fedt. men jeg har måske 1-2 timer om aftenen at spille hver aften. Også er det spil simpelthen ikke sjovt.

  Men battlefield eller wow er nemt lige at hoppe ind i og spille lidt, også gå i seng.

  For mig er det så også vigigt at jeg kommer ud og træner eller fisker eller bare går en tur. Jeg kan ikke længere sidde 12 timer i træk og spille og på samme måde elske det som før.

  #7
  Elocon
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 251 Indlæg
  Offline

  #2– Ja mon ikke det er sådan noget der er sket for mig ?

  Har altid været kæmpe fan af Resident evil serien.

  Og hvis der kommer et spil der var ligeså fedt som Resident evil 4 både det nye og det gamle så skal det da helt klart spilles

  #8
  knekker
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Jeg kan spejle mig i det mange her inde nævner.

  Man har prøvet det mest allerede, så der skal not nyt og vildere til før det fanger min opmærksomhed. Hvilket klart har resulteret i mindre gaming, så har der bare været ting jeg hellere vil bruge tiden på.
  Dermed sagt, har Mario Kart 8 med Nintendo Wii været en kæmpe success i vores familie, udelukkende pga. det sociale sjove konkurrence aspect hvor alle kan være med. hvilket trækker gameplayet niveauet enormt op.

  Nu står den så på Darktide netop fordi den levere noget som ikke før er set, hvilket er First Person brutal dark fantasy, hvilket jeg har ment vi har manglet i mange årtier. Den manglende Story Campaign i spillet bliver hjulpet godt på vej ved at det er et sjovt socialt mutiplayer spil man kan nyde med drengene.

  • Dette svar blev ændret 5 måneder, 1 uge siden af knekker.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder, 1 uge siden af knekker.
  #9
  Elleve
  Rusher
  • 119 Indlæg
  Offline

  Jeg er blevet meget selektiv med hvad jeg spiller. Det er slut med de der impuls køb på Steam for med 95% sikkerhed bliver det spillet et par timer og så aldrig rørt igen. Jeg holder mig helst til min wishlist og der bliver sorteret grundigt ud i den regelmæssigt så det kun er de spil jeg rigtig ser frem til der bliver smidt penge efter. Jeg spiller efterhånden også meget mindre om sommeren for eksempel, måske fordi jeg har fundet mig en anden hobby at dyrke også (cykling).

  #10
  Razorblade
  Rusher
  • 185 Indlæg
  Offline

  Har ikke fået købt særligt mange spil de senere år, min bedste ven gik desværre bort i en alt for tidlig alder, og vi spillede rigtig meget sammen, både mmo og single player spil.

  #11
  NightBreaker
  Moderator
  • 1466 Indlæg
  Offline

  Kom og spil noget Apex sammen med mig

  Men okay. Er det nogle spil du godt kan li at spille førhen ? måske kan vi hjælpe lidt på vej. ?

  #12
  Elocon
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 251 Indlæg
  Offline

  #11– Er primært til single player spil.

  Resident evil 2 remake har jeg nok spillet i ca 130 timer og det er da meget godt klaret for et spil der måske tager 10 timer at gennemfører. Så er der selvfølgelig nogle flere scenarier i spillet.

  Resident evil 4 remake synes jeg os var super fedt.

  #13
  SvenBent
  Rusher
  • 286 Indlæg
  Offline

  Tror der er meget personligt. jeg har da haft periode hvor jeg ikek haft lyst til at spille. nok de sidste halve aar af 2023 foelte jeg at det mmo jeg spillede vare mere af plig til progress end rent underholdning.

  Under en meget ophevet debat hvor jeg blev traet af nogle af dem jeg spillede paa team med. gav jeg mig selv en ugers pause fra spillet. og jeg fandt ud af at jeg havde det ret meget sjovere med andre spil alene. en at spille MMO paa elite level

  Jeg tog fat i et gammelt spil som f.eks endlesps spaace som jeg kun har kunne gennefort paa normal og jeg fik min spil “besaettelse tilbage” der blev analyseret i hovede og roev at spiller jeg brugte mange timer paa at tweake min egen race i spillet. 6 generation I variant B var en success og jeg fik det gennemfort paa hard

  Very hard blev ogsaa gennemfort. men paa impossible blev det svaert igen. jeg opdagede at isaer omkring militer delen var min svaghed saa jeg maate om laegge min min udviklign strategy og fokusere mer epaa militier science samtidgt laese mere op paa matematikken bag de forskellige vaaben og forsvar du kan putte paa en enhed.
  lidt mer laeseningf ior at laere hvilke typer heroes der virker bedt for min race gjorde jeg valgte anderledes kamp heroes.

  og bum impossible blev gennemfort. og jeg sider nu paa “endless” svaerhedsgrade.
  jeg teknisk vundet paa endless svaerhedsgrad men det er science victory og det er lidt for nemt for min race at goere saa jeg taeller den ikke personligt.

  pointen er at jeg har spille FPS spill paa konkurrence niveau I mine teen or tyvere. MMORPG paa elite niveau midt 30’er til midt 40’erene og nu sidder jeg og gennemknepper 4x spil.
  smag og behag aendres sig med tiden og maaske en ny type spill ville vaere noget du skulle see efter?
  maaden hvor pa et spil kan spiller er ogsaa anderledes. maaske noget mere single palyer istedet for multiplayer. maaske mere casual end elite niveau. maaske mere teknisk and praktisk

  der er ikke nogen her der vill kunne give dig en gylden raadgivning saa den bedste person til at finde lysten er dig selv

  - Sven Bent

  #14
  FunteX
  Rusher
  • 252 Indlæg
  Offline

  Selvom jeg har rigeligt med tid til det, så kommer det i bølger. Kan sagtens have noget med alderen at gøre, tænker jeg selv fra tid til anden. En ting jeg har lagt mærke til da man jo ikke får spillet så mange spil som man gerne ville, som før i tiden. Vær lidt mere selektiv med hvad du bruger din tid på af spil f.eks.

  #15
  Birdm
  Rusher
  • 137 Indlæg
  Offline

  Hehe, ja man kan sagtens gå lidt kold med alderen, det er ikke længere så magisk som det var engang

  Jeg kører mest retro-spil eller remakes, feks Diablo 2 resurrected, startede en hardcore char op her i julen, og smider tit en podcast på samtidigt i baggrunden, kaffe på kanden og lidt guf til, så er det god hygge

  Har seneste måneder også gamet crusader kings 2-3, Medieval total war 2, og fandt online-udgave af amigaspillet Centurion: Defender of Rome, så måtte jeg liige komme igennem det også !

  Gamer nok max 20t om ugen, for det meste, nok kun det halve

  #16
  SvenBent
  Rusher
  • 286 Indlæg
  Offline

  #15
  “Rookie numbers”

  jeg har faktisk lige varet igennem en laengere nostalgi phase…fase…periode. spilled Warlords 2 i dos. og civ2 (win9x) og master of orions i dos. wolfensteisn 3D i dos.
  en ting jeg elsker vil gamle spil er at de er storset lige tilat gaa til at spille. der skal ikke grinde 300 archives for at du kan faa et nyt skin. eller andent forlaengels ruskomsnusk. Jeg bryder mig ikke ret meget om nyere spille design.
  Centurion of rome var jeg ogsaa igennem men det er en handfuld aar siden. nu husker du vil lige at faa dusket cleopatra?

  En anden ting er at at jeg nyder at braekke spil intern. Finde metode til at skabe en umaegtelig fordel i et spil uden at paavirke spillet med 3part programmer eller cheat codes.
  I Civ2 er det alt om luxus og caravaner/freight. og stedet bruger du mere tid pat at flytte dine karavaener/freight rundt end noget andet.
  I warlords 2 braekkede spilled sig fordi jeg producre saa mange enheder per tur at den gav op med at spytte dem ud.

  - Sven Bent

  #17
  Birdm
  Rusher
  • 137 Indlæg
  Offline

  #16 Hah, nej, fik desværre ikke ordnet Cleopatra, kunne huske der var noget romance option, men kunne ikke huske hvordan man triggerede den, er det bare diplomacy der afgør det ?

  Ja, Civ2 var sku også kult ellers, har spillet dem alle, 6eren (den seneste) er imo det ringeste/mest skuffende af dem alle, rent moneygrap imo
  Som jeg husker det, gav caravans produktions-boost, så man ku bygge feks et wonder på kort tid
  Wonders var ellers også cool, og man blev belønnet med lille film, når man completede

  #18
  zyDocx
  Rusher
  • 225 Indlæg
  Offline

  Kører selv død i gaming fra tid til anden. Der kan gå en mdr. eller 2 hvor jeg intet gamer, hvorefter jeg gennemfører en håndfuld spil indenfor kort tid.
  Som nævnt betyder det meget at finde et spil som fanger en. For mit vedkommende fungerer det godt med Soulslikes og walkingsims. PVP rør jeg stort set aldrig, med mindre det er ifm. arbejde.

  http://konsolting.blogspot.com/

  #19
  Bageren
  Rusher
  • 36 Indlæg
  Offline

  Min spillelyst kommer og går også! Jeg tror sidste gang jeg bare köbte et spil, bare fordi, var AC:Valhalla men gik död efter 4-5timer når jeg indså hvor propfyldt det spil er med altmuligt ligegyldigt.

  Nu er jeg blevet meget mere selektiv i mine köb og det har også hjulpet til at lysten til at spille vare i längere tid uden jeg går död i ligegyldig grinding! Helst ska spillet også ha en overkommenlig Time to beat for at jeg vil spille det.

  #20
  SvenBent
  Rusher
  • 286 Indlæg
  Offline

  #16
  Det er korrekt caravan kunne ogsaa bruges som production boost eller retter at flytte produktion ressourcer ra en by til en anden.. feks at grannre 160 production men the wonder der giver granary for alle dine byer er 480. saa hvis du har over 3 byer er det optimal at bygge wondered istedet for 4 granaries

  #19 helt enig. det er netop min pointe med mange nye spil er at der er fyldt med gimmick og andre ting som fjerner selve core elemente i spil.
  doom2016 var for mig et godt traden tilbage til fokuse paa selve spillet og kun meget lidt mht til upgraderg af rustning vaaben. tilfreds
  doom eternal com ud of nu var der satme flere gimmic og fior at skulel bruge dme blev spillet i mange gange mere et platform spil end FPS. samt er nu skulle man bruge 3-4 forskellige skyde knapper for at faa armor/health osv. spillet var unodvendig mere complekst uden at udbygget spille for noejelsen.

  - Sven Bent

  #21
  hausner
  Moderator
  • 745 Indlæg
  Offline

  on another note…. 30k for en gaming PC?????
  Det må da være lidt af et bæst

  #22
  Ghidora
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  on another note…. 30k for en gaming PC?????

  Det må da være lidt af et bæst

  Det bliver det “nemt” hvis man vil have det bedste…

  https://www.mm-vision.dk/visiongaming/powered-by-asus-rog-beast-ti

  https://www.mm-vision.dk/visiongaming/corsair-icue-hydro-i90

  GL & HF

  #23
  Deadlights
  Rusher
  • 1230 Indlæg
  Offline

  #22 Ja, RTX 4090 alene koster 16.000 kr.

  #24
  Snowball42
  Rusher
  • 216 Indlæg
  Offline

  Jeg har også haft perioder over de senere år, hvor jeg har haft rigtig svært ved at finde spil jeg gad gå i gang med, jo, så kunne man købe et par små spil på Steam der blev gennemført hurtigt og så tilbage i samme stampe en gang til. Selv FM serien som jeg har spillet siden det hed CM på Amiga, kunne ikke længere få gejsten op, og har spillet et par timer på forrige udgivelse, og slet ikke købt seneste.

  Jeg fik dog et mindre revival med Factorio, først med Krastorio og efterfølgende med Space Exploration mod på, så blev der optimeret og lavet baser på forskellige planeter. Ellers har jeg det som #13, at mange af de spil jeg vælger og bliver bidt af, er dem hvor der alligevel kan gøres en del for at optimere og gøre det bedre, har spillet rigtig mange i Civ og civ kloner, 4X spil osv. Men jeg er da ikke mere kræsen end jeg elsker Tower defense, Rimworld lignede spil, Warhammer 2-3, HOI IV osv.

  I julen sad vi sammen med børnene til “juleLAN”, så der blev også lige spillet lidt forskelligt. Bl.a. Risk, derudover gennemførte jeg “Bud Spencer & Terrence Hill Slaps and Beans” med datteren, mens både knægten og datteren synes det var sjovt at vi fik slået hinanden lidt til plukfisk i WWE 2k23.

  Jeg har købt en håndfuld spil til julesalget, så har nogle flere spil klar til at spille. Det er muligt gejsten ikke er så høj som for år tilbage, men den er trods alt bedre/højere end den bølgedal jeg var nede i. Og selvom det er mindre spil, så giver det stadig en ok følelse lige at komme i gang med noget der er sjovt i x timer, i stedet for noget jeg ved jeg skal investere 100vis af timer i. Af samme årsag synes jeg The Gnorp Apolgue, Mob Factory og Thronefall alle var ok hurtigt overståede spil der alligevel var ok value for money i.

  GAME ON…

  #25
  Kenkari
  Moderator
  • 2794 Indlæg
  Offline

  #24: Jeg har det på samme måde med FM. Jeg kan bare ikke begrave mig dybt nok i det, til at jeg kan bruge 3000 timer eller hvor meget man nu har brugt tidligere.

  Jeg brugte også det her Touch da det var en ting, hvor man egentlig ikke styrede kampen, men lod maskinen gøre det, og så satte man den bare op og ventede på resultatet. DER kunne jeg bruge dage og uger på det skidt.

  Jeg synes bare det i dag, er for langsomt og man skal for mange ting, til at det fanger mig mere.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #26
  Snowball42
  Rusher
  • 216 Indlæg
  Offline

  #26 I gamle dage føltes det som om at sæsoner blev overstået relativt hurtigt, mens det nu om stunder tager mange timer bare at nå til den første træningskamp når der startes et nyt spil. Det kan godt være der kan delegeres lidt ud til backroom staff, der kan skippes interviews før, under og efter kampe osv. Men holy moly der kommer stadig så mange informationer hele tiden. Og nogle af tingene giver jo små boost til selvtillid osv. så hvis det hele skippes, så er slut resultatet bare ikke lige så imponerende.

  Men jeg har da brugt så mange timer i FM og CM gennem årene, og det var et fint spil at have kørende mens man så fodbold. =)

  #27
  Kimozabi
  Rusher
  • 127 Indlæg
  Offline

  Jeg ville helt klart spille uden at have skærm 2 tændt. Lade være med at have Yotube, Twitch osv åbent.
  Fordyb dig i spillet, så plejer lysten at vende tilbage.

  #28
  Kenkari
  Moderator
  • 2794 Indlæg
  Offline

  #27: Hvem henvender du dig til?

  #26: Nemlig. Jeg kan huske tilbage i noget der ligner 17 og 18, der kunne en sæson tage fire-fem timer. I dag tager det jo fandme lige så lang tid som i real time. Og selvom jeg ser film og sport på den ene skærm og spiller på den anden, kan jeg slet ikke være med. Det er sgu for langsomt.

  jeg overvejer at hoppe tilbage til 01/02, som man kan spille og hente gratis nu, da det er freeware

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #29
  SturmWolfDK
  Rusher
  • 562 Indlæg
  Offline

  Jeg tror det er meget naturligt, at lysten til gaming går op og ned alt efter hvilket fokus man har i livet. Jeg er dog altid vendt tilbage til det, og har også fortsat et fast gaming setup, som jeg ikke har tænkt mig at skille mig af med. Om sommeren og efteråret får jeg ikke altid spillet så meget, men det er fordi vejr og natur trækker mere i den periode.

  Med årene er jeg blevet mere interesseret i spil der er lidt dybere, og indviklet med progression, end bare at sætte sig og spille et skydespil – det siger mig iikke rigtigt noget længere. Survival og særligt bygge genren, hvor man skaber noget fra bunden, er jeg blevet voldsomt glad for, og så skal det gerne være i multiplayer – og ikke nødvendigvis udelukkende danskere.

  Jeg spiller nogle få singleplayer spil, men bevæger mig mere og mere mod multiplayer baseret spil, og det at spille med andre i et gaming community, kan jeg godt mærke, har min interesse mere og mere

  #30
  LiberNull
  Rusher
  • 481 Indlæg
  Offline

  Jeg er stort set også gået død med gaming. Men brætspil sammen det er meget sjovere… og vil også gerne have gang i noget P&P rollespil igen i 2024.

  Og så dyrke noget motion… hvilket også er godt for min adhd hjerne (med tendens til angst/depression og isolere sig fra omverden).

  The multiplication of our kind borders on the obscene; the duty to love them, on the preposterous.

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 33 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...