Forside Fora Off-topic Flyvende tallerken

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Parus
  Rusher
  Offline

  For nogle måneder siden diskuterede man flyvende tallerkner i Deadline, i den forbindelse blev jeg gjort opmærksom på podcasten “Flyvende Tallerken” fra DR – https://www.dr.dk/radio/special-radio/flyvende-tallerken

  Det er vildt mærkeligt at høre at der seriøst bliver diskuteret UFOer med seriøse folk.

  Hvis I ikke har hørt den, så kan det klart anbefales, men som der bliver sagt flere gange i løbet af de to sæsoner, så er det lidt et kaninhul man bevæger sig ned i som man ikke ved hvornår ender.

  Jeg har fået en noget anden holdning til “det der er derude” det bliver rigtig spændende hvad de næste år bringer.

Viser 26 svar - 1 til 26 (af 26 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  SturmWolfDK
  Rusher
  • 562 Indlæg
  Offline

  #2
  Deadlights
  Rusher
  • 1223 Indlæg
  Offline

  Det er bemærkelsesværdigt alle klip af UFOer altid er utydelige.

  #3
  hunterSEG
  Rusher
  • 226 Indlæg
  Offline

  Synes også de er interessante. Som de også snakker om, så er det et emne, vi danskere har svært ved at forholde os seriøse til. Dette inkluderer mig selv, kan jeg godt mærke.

  Som #2 skriver og antyder, så tror jeg også det meste derude er fake. Dog ikke alt. Tror ikke vi ved alt, men det meste kan nok forklares.

  Det er også svært at vide on de amerikanere “bare” anvender emnet for at blive kendte i denne SoMe tid, for at promovere deres egne sager, kan ikke huske navnet, men ham amerikaneren, der har arbejdet for det bureau, lyder til at være noget spirituel.

  Synes dog de danske værter gør det virkelig godt, og forsøger at være troværdige ved at være ærlige om deres egne holdninger.

  Jeg nyder podcasten, og det lyder til diverse lande er ved at tage det seriøst.
  Tror selv mest på noget secret US/Kina/Rusland shit.

  "Et rush om dagen. Holder facebook fra døren."

  #4
  JesperBlomkaal
  Rusher
  • 303 Indlæg
  Offline

  Der er jo ingen UFO’er som de tænkes af mennesker…

  Der er så stor afstand i Universet at sandsynligheden for vi er i nærheden af andre skabninger, der ovenikøbet lever i samme tid som os, er så forsvindende lille og at de så samtidig skulle have set Jorden mens mennesket er opstået, tjah tror ikke på det… vi skal huske på mennesket først har gjort noget ud af sig selv visuelt de sidste få tusinde år i form af bygninger og ild, og nu radiosignaler og lys mv. det rækker sgu ikke langt ud i universet til nogen har set os – og hvis de kan se os uanset afstanden, så har de også så meget teknologi at vi er komplet uinteressante for dem endnu.

  Over tid kan vi da givetvis godt have haft besøg af en drone eller i hvert fald fået kigget jorden efter på afstand, fordi den afslører at der er godt med liv på den… men derfra til at de jævnligt skulle besøge planeten og sværme åndsvagt rundt og blive set det tror jeg ikke på.

  #5
  Parus
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 116 Indlæg
  Offline

  #1 Husker den godt

  #2 Det emne behandler de også meget sagligt synes jeg.

  #3 Jeg kan godt li’ Anja C Andersens vinkel på at det kan være et naturligt fænomen man ikke kender til, for jeg har også ret svært ved at tænke civilisation fra et andet sted.
  Egentligt bider det mere på mig med vild scifi om det er fra jorden af, der var en der på et tidspunkt snakkede om Atlantis, Wakanda eller tidsrejsende.

  #4 Det er også meget begrænset hvad de snakker om UFOer i udsendelsen faktisk, mest fordi man har fået det nye begreb UAP – Uidentifiseret Aerial Phenomena, som ca. betyder det samme, men åbner lidt bredere op.

  Det der er vildt er at det ikke kun er SOME folk, det er bl.a. rapport der er bestilt af den amerikanske regering og Pantagon, flyvevåbnet, marinen og NASA er løbende med. Der skulle være mere på vej fra officiel side.
  Om det så er et højt avanceret coverup for et eller andet, det er ikke til at vide.

  #6
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Personligt finder jeg det fascinerende at tænke på hvad der måske kan findes på andre planeter i andre solsystemer. Og jeg håber også at man finder tegn på døde mikrober på mars og / eller andre planeter i vores solsystem.

  Men UFO’er? Som i “Små grønne mænd der besøger os”? Det er underholdning, og intet andet. Intet TV-program på hverken den ene eller anden kanal, podcast, “ekspert” eller andre, kan gør mig interesseret. MED MINDRE det bliver meldt ud fra en officiel instans som NASA eller ESA. Alt inden det er spekulation, klatter på kameralinser, hemmelige ukendte militærdroner, luftballoner og andre vejrfænomener.

  Det er lidt ligesom at læse En Skør, Skør Verden i gamle dage. Det er sikkert underholdende, men intet af det skal tages seriøst.

  #7
  JesperBlomkaal
  Rusher
  • 303 Indlæg
  Offline

  #6 Det er nok ikke et spørgsmål om hvis, det er et spørgsmål om hvornår liv findes og om det overhovedet kommer til et stadie der er intelligent nok til at komme væk fra planeten før det udryddes igen.

  Hvis det så er muligt, så er det her jeg finder det mest spændende, for hvilke opdagelser har sådanne væsner mon gjort over tid… planeter er spændende nok men det er jo “bare” mere af det samme i forskellige varianter og ditto med liv.

  Hvis det er muligt for et menneske at forstå det ultimative spørgsmål, må det jo være at finde universets hemmeligheder og hvorfor det hele er her i første omgang, det er virkelig mystisk man sidder her som et levende væsen og taster ting ind og tænker over tingene uden at ane hvorfor det findes.

  #8
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  #7, Jeg tror slet ikke vi fatter hvor mind-blowing det kan ende med at være. Vi er jo “blinde” i den forstand, at vi er meget bundet af vores 3-dimensionelle måde at observere verden. Når man først begynder at snakke om kvantemekanik, så bliver det seriøst underligt.

  Jeg er på ingen måde fysiker og fatter hat af kvantefysik. Men jeg kan godt lide at sci-fi’e lidt omkring de terminologier man hører omtalt. Og quantum entanglement er noget jeg finder fascinerende. Jeg har tit spekuleret på hvordan i alverden vores hjerne kan fungere med så lidt masse. Hvordan kan så meget information lagres og hentes frem? Det er som om vi har uendelig kapacitet for lagring, omend oplevelser udviskes langsomt over tid. Men de kan stadig genopfriskes af billeder. Og så kan vi pludselig huske noget vi næsten havde glemt.

  Så jeg har tænkt lidt, og jeg ved det er fjollet, at måske er vores hjerner faktisk blot fjernbetjent fra et andet sted gennem quantum entanglement direkte med partikler i vores neuroner. Det synes jeg er en sjov tanke. Så er næste spørgsmål selvfølgelig hvor hjernen fjernstyres fra.

  Totalt ligegyldige tanker, men jeg finder det underholdende at fantasere om det, selvom jeg slet ikke aner om det overhovedet er sådan entanglement kan forstås.

  #9
  Emilsa
  Rusher
  • 1129 Indlæg
  Offline

  #8 – Med mindre du gerne vil være spirituel, så pas på med at dyrke alle de der teorier for meget – ihvertfald når de er filtreret gennem andet end direkte fra videnskabsmænd. Det bliver meget hurtigt metafysik.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #10
  Festival_H
  Rusher
  • 792 Indlæg
  Offline

  Altså aliens er da pisse spændende, ingen tvivl om det, men indtil de håndfaste beviser er her, forholder jeg mig 100% skeptisk. Dette univers er så gigantisk. Selv vores egen galakse er gigantisk. Hvis det virkeligt ikke er muligt at rejse hurtigere end lysets hastighed, så er der intet af det liv som muligvis findes derude som vil kunne nå frem til os eller for os til at nå frem til dem. Jo jo mikrober er da også spændende at finde på andre planeter i vores eget solsystem og ville da i hvert fald påvise muligheden for liv på andre planeter, men det er sentient life der vil være det mest spændende. At kommunikere med fjerne livsformer. Det vil også være en syngende uppercut til alle de religiøse nutcases der findes på denne lille planet.

  #11
  Emilsa
  Rusher
  • 1129 Indlæg
  Offline

  #10 – Maskinintilligens ville kunne nå os… Hvis du tager dødelighed ud af regningen, kan du sagtens have interstellare civilizationer der rejser langsomt gennem stjernerne. Men de ville have nogle motiver der ville være totalt uhåndgribelige og abstrakte for os. Så igen, en biologisk civilization der kan bøje tid og rum omkring sig eller noget lignende teknologisk voodoo ville være umulige for os at adskille fra guder, og vi ville næppe være andet en myrer og maddiker for dem. Mødet med trans eller intergalaktiske eller inter dimensionelle rumvæsner – ville for os være ren Cthulu’esque kosmisk horror

  Ikke at jeg tror at UFOer har noget at gøre med extrastellar intelligens at gøre.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #12
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  #9, Det er der ingen risiko for. Det er ikke en teori, bare nogle fjollede tanker. Bare rolig, jeg har mine fødder solidt plantet i videnskaben. Med det sagt, så skal der være plads til at fantasere og filosofere. Gennem tiderne er det ofte der idéerne til reelle teorier og efterfølgende beviser er født.

  #13
  VampiricEye
  Rusher
  • 3688 Indlæg
  Offline

  Det skøre ved En Skør, Skør Verden var, at de forklædte PURE FACTS som fjollet fiktion.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #14
  Jacques
  Rusher
  • 554 Indlæg
  Offline

  En “flyvende tallerken” er vist efterhånden meget gammelt og 50’er inspireret men ufo’er er jo helt reelt. Det kan være mange ting – også ting vi kender, fx en satellit eller et fly. Men de fleste forbinder det jo nok med et fartøj fra en fremmed civilisation. Jeg tror bestemt ikke, det er umuligt, at vi kan få besøg af et fartøj fra en fremmed civilisation, men HVIS det sker, kommer vi ikke til at være i tvivl om, at de er her. Enten møder de os venligt, eller også møder de os fjendtligt. Ikke noget med at snuse sjusket rundt i atmosfæren og på diverse kornmarker i et akavet forsøg på at skjule sig. Det må vi næsten antage (håbe!), at de er for kloge til

  For selvfølgelig ER der også liv på andre planeter. Det bør man ikke være i tvivl om.

  Bye with a warmly hugs

  • Dette svar blev ændret 2 år, 10 måneder siden af Jacques.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 10 måneder siden af Jacques.
  #15
  Emilsa
  Rusher
  • 1129 Indlæg
  Offline

  Enten møder de os venligt, eller også møder de os fjendtligt. Ikke noget med at snuse sjusket rundt i atmosfæren og på diverse kornmarker i et akavet forsøg på at skjule sig.

  Helt enig, men jeg hælder mest til at de knap nok bemærker os, fordi vi er så uendeligt primitive ifht. dem og ligegyldige ifht. hvad en de har gang i.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #16
  Parus
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 116 Indlæg
  Offline

  #8 Jeg tror jeg har på samme måde som dig. Entanglement er vildt! Jeg synes også mit hoved er ved at eksplodere når jeg får at vide at vi sagtens kan snakke om et multivers uden at det bryder med de fysiske love som vi kender dem nu.

  Jeg kan også godt li’ at fantasere om at vi bliver styret af kæmper der styrer os og glakser ligesom vi kan bygge i sim city.

  #10 “De religiøse nutcases” får muligvis beviser for deres overjordisk indgriben. Christian Leth snakker meget om det. Jeg har dog lidt svært ved at følge det.

  #14 Ja, det blev der også nævnt lidt om i podcasten. Hvis man kan rejse mellem galakser, hvorfor pokker skulle de så styrte ned i Roswell

  Jeg er spændt på hvad NASA og Pantagon kommer til at melde ud de næste par år og om den danske regering også pludselig får holdninger til det. For alt tyder på der er noget vi ikke ved hvad er, men hvad?

  #17
  Jacques
  Rusher
  • 554 Indlæg
  Offline

  #8 Jeg tror jeg har på samme måde som dig. Entanglement er vildt! Jeg synes også mit hoved er ved at eksplodere når jeg får at vide at vi sagtens kan snakke om et multivers uden at det bryder med de fysiske love som vi kender dem nu.

  Jeg kan også godt li’ at fantasere om at vi bliver styret af kæmper der styrer os og glakser ligesom vi kan bygge i sim city.

  #10 “De religiøse nutcases” får muligvis beviser for deres overjordisk indgriben. Christian Leth snakker meget om det. Jeg har dog lidt svært ved at følge det.

  #14 Ja, det blev der også nævnt lidt om i podcasten. Hvis man kan rejse mellem galakser, hvorfor pokker skulle de så styrte ned i Roswell

  Jeg er spændt på hvad NASA og Pantagon kommer til at melde ud de næste par år og om den danske regering også pludselig får holdninger til det. For alt tyder på der er noget vi ikke ved hvad er, men hvad?

  Jeg tror desværre ikke, at der er noget som helst, der holdes skjult af diverse regeringer. Jeg tror som sagt, at HVIS der havde været nogen ude fra rummet på besøg hos os, så havde ingen været i tvivl. Det kan jo ikke være rigtigt, at superintelligent liv krydser galakser og mange tusinde lysår for så at få motorstop hos os

  Bye with a warmly hugs

  #18
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  #16, Jep, det er nemlig sjovt at tænke sådanne ting helt ud i krogene. Jeg tror det er sådan idéer til flere sci-fi bøger er kommet til. Multiverse har jeg også hørt nævnt nogle gange. Det minder mig altid om Family Guy afsnittet. Et af mine favorit afsnit.

  #19
  Parus
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 116 Indlæg
  Offline

  “All your base are brlong to us!”

  #20
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  Ga’ vide om F-117 var en UFO i et par år?

  En eller et? Jeg siger en UFO, men et ..objekt.
  Suk, godt jeg ik dansk kan læste.

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  • Dette svar blev ændret 2 år, 10 måneder siden af StultusX2.
  #21
  Festival_H
  Rusher
  • 792 Indlæg
  Offline

  #20 Et uidentificeret flyvende object, men hvorfor lyder ‘et UFO’ så helt forkert! Det må være EN.

  #22
  Noztra
  Rusher
  • 214 Indlæg
  Offline

  Neil deGrasse Tyson sagde på et tidspunkt i en podcast at sige det ikke findes liv andre steder i universet, svarer til at tage et glas med til stranden og fylde det med vand og sige der ikke er nogen hvaler i vores hav.

  Vores sample size er simpelt hen så lille at man ikke kan basere det på noget.

  #23
  Elocon
  Rusher
  • 248 Indlæg
  Offline

  4#- Fandeme godt formuleret

  #24
  Deadlights
  Rusher
  • 1223 Indlæg
  Offline

  #23 Det siger I jo kun fordi I ikke har ser dokumentarfilmen Fire in the Sky fra 1993.

  #25
  Festival_H
  Rusher
  • 792 Indlæg
  Offline

  #24 Den er lagt i buket. Den skal da ses.

  #26
  KlausB
  Rusher
  • 28 Indlæg
  Offline

  Det er en fantastisk podcast som klart kan anbefales. De forholder sig meget sagligt til hele “UAP” fænomenet. Plus der er andre dygtige fagfolk med som kommer med deres viden omkring de klip der er blevet frigivet fra Pentagon.
  Giv den et lyt.

  Anja som er med har gode input – især hendes spørgsmål til om det er naturfænomener vi ikke kender til eller er i stand til at observerer.

Viser 26 svar - 1 til 26 (af 26 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...