Forside Fora Hardware Dual monitor kan ikke findes

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  VCore
  Rusher
  Offline

  Hej rushers

  Håber i kan hjælpe!

  Jeg har lige købt en ekstra skærm til mit setup (en billig hp skærm). Jeg har en BenQ jeg bruger til gaming m.m., som er tilkoblet mit geforce 1660 ti med display/display. Jeg har så koblet den nye skærm til med display -> hdmi. Skærmen bliver ikke fundet. Jeg har også prøvet med display -> DVI, virker heller ikke.
  Jeg har opdateret drivere, været i bios og rode (fandt dog intet vedr. skærme, som flere guide’s ellers viser), jeg har prøvet at højreklikke og skifte refreshrate og opløsning på nuværende skærm så det matcher den nye, jeg har forsøgt med at koble alt fra og pille strøm fra m.m.. Jeg er ved at løbe tør for ideer. Kan i hjælpe mig?

  På forhånd tak,
  VCore

Viser 14 svar - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  Tre forslag:

  Har du prøvet med ‘Windowsknap’ + P og vælge 2 skærme i popup menuen der?

  Har du prøvet at koble den nye skærm til alene for at bekræfte at den overhovedet virker? Evt. Koble den til en helt anden PC også. Prøv også at koble på grafikkortet via den port din gamle skærm sidder i.

  Skærme har normalt en knap funktion til at bladre i output typerne. Prøv manuelt at vælge det output, som skærmen rent faktisk er koblet op med.

  Med det sagt er to skærme og Windows 10 ind imellem djævlens værk at få op og køre. Håber du får det løst hurtigt!

  #2
  VCore
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 7 Indlæg
  Offline

  Tak for hurtigt svar Og i øvrigt virkelig fedt at det her forum eksisterer. Jeg var også bruger på det gamle dailyrush (dog meget sporadisk de seneste år), men minder derfra er der nok af.

  Je ghar prøvet windows + p, hvilket desværre ikke virker. Jeg har også forsøgt med skærmen på en anden PC, og at bytte rundt på kablerne. Det virker også fint.

  Jeg har set en video, hvor de i BIOS aktivere flere skærme (den stod som disabled i videoen). Det sted kan jeg bare ikke finde i min bios, det er som om den ikke er advanced nok. Er der en måde at få flere indstillinger frem i BIOS?

  #3
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  #2 kommer lidt an på hvilken producent bundkort du har – men generelt burde der være en ‘advanced’ settings eller flere. Du skal nok lige finde manualen til bundkortet (evt. download) og lede efter sådan en skærm indstilling. Nok nemmest med PDF version så du kan tekst søge.

  #4
  VCore
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 7 Indlæg
  Offline

  Tak, det vil jeg give et forsøg
  Føler snart aaalt er prøvet. Det er virkelig træls!

  #5
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  #4: de slags problemer er lige til at rive alle hår ud af hovedet over! Jeg er for øvrigt aldrig selv stødt på at skulle aktivere 2 skærme via BIOS, men skal da ikke udelukke at det er nødvendigt på nogen systemer. Forhåbentlig kan andre Rushere byde bedre ind end jeg her.

  #6
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  En ting mere at prøve kunne være at lave en ren ny installation af grafikkort driver. Så først fjerne den gamle driver med Display Driver Uninstaller og så ind med nyeste version direkte fra NVIDIA.

  #7
  VCore
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 7 Indlæg
  Offline

  Så er det også prøvet, desværre uden held.
  Virkelig underligt den ikke kan få forbindelse :\

  #8
  Aben
  Rusher
  • 38 Indlæg
  Offline

  Er din nye skærm sat til grafikkortet eller er det sat til bundkortet? Der er nogle cpu’er, som ikke har en integreret grafikchip, og du vil derfor ikke få signal i sådan et tilfælde.

  #9
  VCore
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 7 Indlæg
  Offline

  Begge skærme er sat direkte i grafikkortet. Jeg har haft to ældre skærme sat til før, hvilket er virkelig underligt!
  Har købt helt nyt setup med 2 skærme, nyt gamerbord og så er skærmene sat op på væggen så de ikke fylder på bordet – totalt øv det så ikke kører :|

  #10
  Aben
  Rusher
  • 38 Indlæg
  Offline

  Okay, jeg er lidt usikker på, hvordan din nye skærm er sat til. Kører den fra DisplayPort(grafikkort) til HDMI(skærm)? Har du mulighed for at køre rent HDMI->HDMI eller DP->DP?

  Edit: Det er vigtigt at signalretningen i kablet er den rette. I tilfældet ovenfor ville du have brug for et DisplayPort->HDMI kabel. Hvis du bruger det omvendte vil kablet ikke virke.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 11 måneder siden af Aben.
  #11
  VCore
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 7 Indlæg
  Offline

  Min benq kører display til display.
  Min hp skærm (elitedislpay e231) som ikke virker har display, vga og dvi udgang. I grafikkortet har jeg en hdmi udgang og en dvi udgang tilbage.

  Jeg har prøvet med display fra hp skærmen til hdmi i grafikkortet. Jeg har også prøvet display fra hp skærmen til DVI i grafikkortet. Ingen af delene gav signal. Mit dp/dvi kabel skulle være dual.

  Ville et dvi til dvi måske virke?

  #12
  Aben
  Rusher
  • 38 Indlæg
  Offline

  Kan du ikke først prøve at tage kablet fra din BenQ skærm(DP/DP) og bruge den til din HP skærm. Hvis det virker, så er det helt sikkert dit kabel, som er problemet. DVI/DVI ville sikkert også kunne virke, da din HP skærm kun er 1080p@60Hz.

  #13
  VCore
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 7 Indlæg
  Offline

  Jeg fik en makker fra den lokale esport klub til at køre ned og låne et dvi/dvi – det virker! Yeeees Så kører den ene bare 60hz og den anden 144hz, hvilket er helt fint. Jeg siger tusind tak for hjælpen til jer gutter!! Rigtig god aften.

  #14
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  Fedt at du fik det op og køre og god fornøjelse

Viser 14 svar - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...