Forside Fora Spil Cheats i online spil

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  MiNo
  Rusher
  Offline

  Læste lige om hvordan en enkelt ‘organisation’ omsatte for $70.000.000 på cheats til et enkelt spil (PUBG).

  Artiklen er spændende og giver noget indsigt til producenten, som jo har en del motivation mht penge samt det at være den teknologiske overlegene alt imens man undgår både jurister og politi. Det er ikke lige mig, men jeg kan da se hvordan nogle føler sig tiltrukket når evnerne samtidig er der.

  Det som der ikke nævnes, er hvorfor så utrolig mange mennesker gerne vil betale, måneder efter måned måske ~100kr for at ‘ødelægge’ et spil med deres insta-kills m.m. Jeg kan ikke forstå hvilken ‘rus’ det måtte give at vinde over nogle når man snyder. Hvad tænker i er drivkraften for disse mennesker? Ser de virkeligt sig selv som de ‘bedste’ på trods af cheats? Eller kan de slet ikke se det forkerte i cheats og derfor ikke tænker nærmere over det, men bare oplever det som en ‘option’ i spillet som er tilgængelig for dem? Får de en tilfredsstilelse ud af at gøre noget ‘umuligt’ for andre? Er de bare så dårlige til spillet, at de er trætte af at tabe hele tiden men gerne vil spille for det gør alle deres venner? Eller der det bare grundlæggende ‘nederen’ folk, som snyder hvor de kan, sådan helt generelt.

  What? What what what?

  Kunne du selv finde på at snyde i online spil, og hvile overvejelser har du så (evt) gjort dig?

  https://www.vice.com/en/article/93ywj3/inside-the-worlds-largest-video-game-cheating-empire

Viser 22 svar - 1 til 22 (af 22 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  wOOOOt
  Rusher
  • 242 Indlæg
  Offline

  Ord kan ikke beskrive det had jeg har imod folk der bruger cheats.

  #2
  Djernis
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  Har aldrig og vil aldrig snyde i online spil, singleplayer er et helt andet væsen eftersom det ikke påvirker andre.

  Nogle folk bruger esp cheats i rust/dayz fordi de bliver slået ihjel konstant og med esp kan de se andre spillere og enten gemme sig eller få en fordel i combat, andre gør det fordi de synes spillene er kedelige og bruger det så til at få mere action ud af dayz.

  Så er der kineserne hvor det nærmest er en del af kulturen, hvor du tager på netcafe og så er cheats preinstalleret for dig, måske er det bare fordi de er så resultat orienterede eller at man ikke vil tabe ansigt ved ikke at være top 3, men det er ren spekulation mht. hvorfor, men har snakket med flere derovre fra der har sagt at det er normen at snyde i spil derovre, hvilket så resulterer i at nogle kinesere benytter vpn til at spille på us/eu servere fordi der er færre cheats, og samtidig er der nogle der hopper på us/eu servere fordi de så kan cheate uden at skulle håbe de har den nyeste cheat pack fordi de ellers bliver rullet af andre med nyere cheats.

  (Skrevet på mobil så stavefejl er der sikkert nok af)

  #3
  MiNo
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 699 Indlæg
  Offline

  #2 Kan til dels forstå cheats, hvis man er i et miljø hvor alle bruger dem. Så omdefinere det som du siger normen, og dermed minder det mere om et MOD som alle bare er enige om at bruge. Eller måske ses det på niveau med at ham med bedste PC, skærm, GPU har en fordel – og det har ham med bedste cheat også. Det er en interessant vinkel, som gør det marginalt mindre åndsvagt.

  Det ødelægger det så bare stadig for folk, som helst vil spille det ‘rene’ spil.

  #4
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  Det er slet ikke sikkert at det handler om at være bedst. Det kan også være sådan et completion komplex. At de skal have alle items koste hvad det vil og hvis det koster for meget tid/penge at få fat på disse ting lovligt, så må man jo snyde sig til dem. Altså gøre det nemmere at vinde så man tjener flere game coins til at købe items i spillet.

  #5
  Djernis
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  #3 Helt enig, ville være fint hvis man kunne gøre det som, var det Titanfall?, hvor cheaters ikke blev bannet men blev “forvist” til specifikke servere hvor kun andre cheatere kom på, så kunne de spille sammen uden at andre skulle døje med dem.
  Men så snart en anticheat er opdateret så er der nogen der laver en ny version der ikke kan opdages så det er svært at dække sig ordentligt ind tænker jeg.

  Der er et par youtubere der lægger videoer op hvor de banner cheatere, i nogle tilfælde får man lidt indsigt i hvor hurtigt det går og hvor mange penge der er i cheats, Camomo_10 er admin på Rust servere og AnarchyHD har DayZ/Arma servere, kan være ganske underholdene at se på, og specielt at høre de dårlige undskyldninger eller påstå det er admin abuse

  #6
  Deadlights
  Rusher
  • 1203 Indlæg
  Offline

  #7
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Man skal gøre som man har lyst til, uden at genere andre. Det er min vigtigste regel i livet. Dermed er jeg helt med #2. Snyd i single player er helt fint. Multiplayer cheats er 100% nogo!

  #8
  Bams
  Rusher
  • 352 Indlæg
  Offline

  Vi var 2 (dog mest min
  Makker) der byggede et maphack + div. til Heroes Of The Storm. Hele oplevelsen med at bygge det og se det virke var simpelhen så super fed. Også det faktum at det kan lade sig gøre at ‘slå’ Blizzards anticheat fælder og forstå hvordan det fungerer. Vi udvidede med også at kunne se channeling spells fra modstanderen og deres target click. Det var ret omfattende. Da vi ligesom havde nailet den så var det ikke sjovt at spille det spil mere og har ikke rørt det siden.

  Lidt i en anden boldgade, så byggede vi også en pokerbot til at slå bordene på pokerstars. Motivationen var lidt den samme – at se om/hvad der kunne lade sig gøre. Her var det dog Pokerstars der smed os ud, da vores bot efter mange måneders arbejde begyndte at vinde😂

  #9
  Johbe
  Rusher
  • 131 Indlæg
  Offline

  #8

  Så mens i legede/hyggede med at lave, og forfine, jeres cheat, smadrede i spillet for de mennesker der var uheldige, frivilligt, at være offer for jeres test.

  Super.

  #10
  kongkim
  Rusher
  • 124 Indlæg
  Offline

  #9 True men hatten af for han tør sige det Og syntes da det er en fin lille historie, og bevis på det måske slet ikke er så svært igen desværre.

  Det er nok emget forskelligt hvad folk får ud af det. Men #4 er da bestemt inde på noget af det, for har en kammerat der snød i flere shooters udelukkende for at få achivements på steam.

  Nobody is perfect, and i'm nobody.

  #11
  -dut-
  Rusher
  • 1161 Indlæg
  Offline

  #8 jeg håber du en dag kigger op på himlen og får en dueklat i munden.

  #12
  MiNo
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 699 Indlæg
  Offline

  #10 men hvad er det værd at have 100% hvis man reelt ikke har opnået det? Tænker det mest er en personlig tilfredsstillelse at gøre et ekstra særligt spil 100% komplet – men hvis man har snydt, så er der jo på ingen måde komplet eller gennemført.

  #13
  Parus
  Rusher
  • 116 Indlæg
  Offline

  Det kan også være sjovt at sammenligne cheats med sport der fx foregår på græs. Når Mikkel Damsgaard filmer og får gult, er det så en cheater der bliver opdaget?
  Når Sterling falder til et straffe, til trods for VAR (anti cheat) er det så lykkes ham at bruge cheat?

  #14
  kongkim
  Rusher
  • 124 Indlæg
  Offline

  #12 Det syntes jeg så ikke er helt rigtig, for uanset om du har snydt eller ej, hvis du ikke har sprunget ting over så har du stadig prøvet alt der er i spillet i forhold til achivements. At man så må tænke det er lidt easy mode er en anden ting
  Men igen du siger det jo selv, personlig tilfredsstillelse og at man kan sige man har prøvet det hele og kan ligge det på hylden. Tænker jeg

  Nobody is perfect, and i'm nobody.

  #15
  Jangaard
  Rusher
  • 9 Indlæg
  Offline

  Jeg er ligeglad må jeg sige. Vil ikke bruge dem selv.

  Det er nemt at skide når man har røven fuld af lort.

  #16
  Firestorm
  Rusher
  • 41 Indlæg
  Offline

  #9 nu er der jo ret stor forskel på at bygge et cheat værktøj til sig selv og distribuere det og tjene penge på det. I hvert fald i min verden. Selvfølgelig ikke så fedt for dem der har mødt #8 og hans ven, men alligevel nok ret begrænset, hvor mange der er blevet berørt af det.
  Personligt har jeg også hygget mig med at lave fiske bots til wow i gamle dage, igen var jeg mest drevet at fasinationen af om det kunne lade sig gøre, og selvom jeg nok kunne have fisket mig til level 300 på kortere tid end det tog at lave botten, var det stadigvæk et mere interessant projekt. Jeg anså det også for ganske usandsynligt at jeg skulle blive opdaget når jeg selv havde lavet koden, og ikke på nogen måde påvirkede spillet på andre måder end et menneske også kan med mus og keyboard. Kunne jeg finde på at give koden til andre – næh, hvorfor skulle jeg det, så risikerede jeg jo at blive opdaget

  #17
  Red82DK
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  Jeg syntes man skal lave multiplayer spil, så man kan købe sig til at snyde.
  Dem der så vælger spillet med normale settings optjener så flere points, lootboxes eller whatever, som man så kan sælge.
  På den måde kan man blive betalt for at tabe. Det kan muligvis blive en levevej for nogen i fremtiden, og vil på den måde også holde spillet igang.

  Der er jo også nogle der er så gode at de spiller duo og squads, ene mand i fortnite fx.

  #18
  -dut-
  Rusher
  • 1161 Indlæg
  Offline

  #17 det lyder da som en kæmpe lort.

  #19
  synchaoz
  Rusher
  • 50 Indlæg
  Offline

  Mon ikke også internet anonymitet spiller lidt ind? Der er ingen risiko andet end at blive banned – hvorefter man med de fleste spil bare kan købe spillet igen og lave ny account/bruge VPN. Det koster selvfølgeligt et nyt køb, men hvis man er indstillet på at snyde i online spil, er man vel nok også indstillet på at købe backup kopier. Konsekvensen er minimal, sammenlignet med snyd andre steder i livet, som kan føre til kæmpe bøder og fængsel. Eller tæv. Af mig.

  #20
  StiX
  Rusher
  • 195 Indlæg
  Offline

  #19 min primær motivation for ikke at snyde i skat er for at undgå at få tæv af dig 😉

  #21
  Emilsa
  Rusher
  • 1120 Indlæg
  Offline

  Det er vel tit folk der gerne vil have anderkendelsen, respekten og den sociale status der kommer af at ranke højt. Ligesom i eventyret om Liljekort og Kong Lavring, hvor Ridder Rød hævder at have dræbt trolden for at sidde til højbords og knade prinsessen.

  Eller som #4 er inde på, en besættelse om at alt bare skal være maxet ud og man skal have alt gear og alle achivements og ydayda.

  #8 – Du skal ikke høre et ondt ord fra mig, det var sikkert sindsygt sjovt mens det stod på. Det er det altid når det lykkes at løbe om hjørner med systemet.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #22
  knaseren
  Rusher
  • 125 Indlæg
  Offline

  det er den samme rus folk har uden snyd, når en høj lvl starter kamp i wow mod en lavere lvl som har 30% hp tilbage og slås med en mob. det er rusen af at ødelægge det for andre.

Viser 22 svar - 1 til 22 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...