Forside Fora Off-topic Black Friday – Mening ?

Tagget: 

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  NightBreaker
  Moderator
  Offline

  Hejsa

  Nu har BLACK FRIDAY snart kørt en hel dag ! …. Eller er det en helt måned ?. Anyway, er det bare mig eller bliver det dårligere og dårligere for hvert år ?

  Jeg kan huske, da jeg var oppe torsdag nat, for at være klar til fredag kl. 00.01. Nu er det hele startet i november, og der er ingen rigtig gode eller speciel tilbud. Ikke noget du ikke har kunne finde før.

  Hvad er jeres mening. Hvad synes I ?

Viser 18 svar - 1 til 18 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Bageren
  Rusher
  • 30 Indlæg
  Offline

  Jeg holder med! Förste blackfriday var häftig og masser af fede tilbud. Nu ved man nästen at hen mod slutningen på sommeren skruer de ordentligt op på alle priser, for at sätte ned lortet 2 uger inden blackfriday for at fremhäve de store %%% på deres reklamer! fy og skam på den.

  Her i sverige er det rama skrig fra politikerne ligenu, som siger det er bondefangeri, så vi får se hvad det munder ud i.

  edit: jeg har länge väret intresseret i et LG43C3 til kontors maskinen herhjemme(som jeg så også kan spille på), hele foråret lå den på knapt 10k monolopoly mönter(läs: svenske kr), for at i august/september bli pumpet op til 18k og nu er den nede på 10k igen.

  • Dette svar blev ændret 2 måneder, 4 uger siden af Bageren.
  #2
  RetardedWookie
  Rusher
  • 175 Indlæg
  Offline

  Jeg må erklære mig enig.

  Jeg har i år måske brugt sammenlagt 10 minutter på 2 forskellige hjemmesider på at kigge efter tilbud. Resultatet bliver – igen i år – at jeg intet køber.

  #3
  hausner
  Moderator
  • 657 Indlæg
  Offline

  min 50%. Ellers er det ikke BF.
  Endte dog med at hive en PS5 hjem. Men det bliver nok også det eneste

  #4
  Elocon
  Rusher
  • 231 Indlæg
  Offline

  Jeg synes heller ikke at Black friday er noget særligt.
  Der kommer som regel et bedre tilbud sidst i december eller starten af det nye år.

  #5
  JamesPond
  Rusher
  • 136 Indlæg
  Offline

  Vilde scene fra UK

  #6
  Kenkari
  Moderator
  • 2610 Indlæg
  Offline

  Black friday uden for USA er skrald.

  I Danmark er det faktisk endnu værre. Hvis det skal være “korrekt”, så skal der være en butik der åbner kl 01 eller sådan noget, hvor man kan få et tv til 10 kr.

  De “tilbud” der kommer på Black Friday er jo ikke noget. Det er de samme typer tilbud der kommer på andre tider af året, bare boostet lidt.

  Der er heldigvis en bevægelse i gang, som modarbejder Black Friday. Green Friday og denne her ting, med hvor butikkerne dropper Black Friday. Det kan jeg lide. Mere af det.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #7
  RabidSquirrelX
  Rusher
  • 529 Indlæg
  Offline

  Jeg er ikke fan af black friday i dk.. meget af de steder og ting jeg har kigget på er latterligt.. butikken giver 10%.. nogle ting er sat ned med flere % fx tøj men der er kun xs, s at vælge imellem.. spild af min tid.. og tager man fysisk ud til en af de her butikker så har de sikkert kun 1-10 enheder af den vare hvor der måske er et godt tilbud på.

  Ugen før var jeg i alle store løbesko butikker i kbh efter nogle bestemte løbesko.. 1300kr meget få størrelser og farve valg i butikkerne og online delen. Skoene kostede det samme i alle butikkerne, ente med at købe et par fra zalando til 750kr og et par fra en anden online butik i dk til 800kr.

  Og ja nu er der godt nok BF på dem til 950 men lige som før er der stortset kun 1 størrelse at vælge eller helt udsolgt lige som før så med mindre man er heldig at det er ens størrelse, sys bare ikke det giver mening at sætte priserne ned på ting man ikke har og ikke kan købe.. og at på en almindelig dag kan finde det billigere.

  #8
  Snowball42
  Rusher
  • 155 Indlæg
  Offline

  Jeg fik for en gangs skylde et rigtig godt black friday tilbud, rullegardiner i jysk, der var sat ned med 60%, om end jeg burde have haft købt for længst, men jeg var faktisk godt tilfreds. Det er vel blevet Black friday – Month edition. Gad vide om et bliver ligesom julen, at næste år starter black friday efter sommerferien og bliver ved indtil påsken.

  Ellers har det bare mere været at få indkøbt gaverne der skulle købes alligevel, og de fleste har jo haft pris garanti, så i teorien kunne der jo bare købes xx dage inden og så kan differencen stadig udlignes. Jeg synes også det har taget overhånd.

  #9
  VampiricEye
  Rusher
  • 3640 Indlæg
  Offline

  Jeg plejer at købe nogle fysiske spil. Men tilbuddene har været elendige i år.😅 Jeg har lige snuppet 3 billige på Steam, og det er nok, hvad det bliver til i år. 125kr. brugt.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #10
  Mike
  Rusher
  • 1 Indlæg
  Offline

  Jeg er enig i at Black Friday er noger fanden har skabt. Livet var bedre inden og forbrugerne købte sine julegaver til fuld pris.

  Mike

  #11
  NightBreaker
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1424 Indlæg
  Offline

  Jeg har sådan set intet mod black friday. Jeg synes bare man har tabt forbindelse til “black friday” Det er ikke noget specielt ved “det her black november” Da man har ramt helt forbi. Det er skuffende.

  #12
  Cancerman
  Head Rusher
  • 2984 Indlæg
  Offline

  Enig. Det er for det meste nogle fesne tilbud de danske butikker byder på. 25% rabat er sgu ikke særligt interessant.

  Og i guder hvor er jeg træt af alle deres mails. Der er jo fandenme nogen af butikkerne der har sendt en mail hver dag de sidste mange dage. Styr jer. I rydder direkte på block liste.

  #13
  NightBreaker
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1424 Indlæg
  Offline

  #12 Ja direkte spam. Tror jeg har fået 1000 mails ekstra, bare pga det. Dem er jeg godt nok også trætte af.

  #14
  Kassen
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  Jeg synes generalt at når tilbud er så gode hele året som de er online, så føles black friday bare ikke særligt specielt mere.

  Det jo ikke særlig svært tit, at finde den blender, det spil, den ssd disk, du vil have til halv pris.

  #15
  SealDK
  Rusher
  • 210 Indlæg
  Offline

  Fik lidt nye kvali floggers, men ellers ikke købt noget Black

  #16
  VampiricEye
  Rusher
  • 3640 Indlæg
  Offline

  Jeg fik en besked i dag omkring “Cyber Week”. Så nu skal endnu en dag vare en uge.😂

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #17
  medisterKongen
  Rusher
  • 487 Indlæg
  Offline

  Jeg fik købt et par flybilletter hos Norwegian som jeg skulle købe alligevel. Sparede 400 kr Men ellers er det som andre siger, typiske tilbud på varer hvor der kun er 1 størrelse tilbage, og som i forvejen er nedsat. Mangler de der vilde tilbud hvor folk stormer en butik.

  #18
  Hell.on.earth
  Rusher
  • 27 Indlæg
  Offline

  Uden at være det store sproggeni, så vil jeg umiddelbart tænke at det er noget med sort fredag… dog uden at lægge hovedet på på blokken.

Viser 18 svar - 1 til 18 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...