Forside Fora Hardware Anbefal tablet (Android)

Currently, there are 0 users and 2 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Hej alle

  Jeg skal indkøbe tablets til min afdeling, men jeg er lidt rådvild, så jeg søger jeres råd.

  Krav: 7-8″ størrelse, mulighed for indkøb af godt beskyttelsescover (rugged).

  Hardwaremæssigt er der sket meget siden min første Nexus. Mine elevers behov er lette aps og YouTube.

  Jeg overvejer Lenovo/Acer, mens Samsung virker ret dyre med tablets af samme styrke.

  Knus herfra!

Viser 7 svar - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Mr.Wizard
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  Havde et familie medlem for ikke så længe, der skulle bruge en ny tablet til at læse sin avis digitalt! Og ønskede en model der var så kost effektiv som muligt(uden unødvendige dikkedarer!) og så fremtidssikret som muligt….som det kunne lade sig gøre for under 3000,-

  Jeg landede på disse 2 modeller:

  1. Lenovo Tab P11 Gen 2 ZABF0001SE(LCD) = https://www.pricerunner.dk/pl/224-3205159872/Tablets/Lenovo-Tab-P11-Gen-2-ZABF0001SE-Sammenlign-Priser

  2. Lenovo Tab P12(OLED) = https://www.pricerunner.dk/pl/224-3207765528/Tablets/Lenovo-Tab-P12-Sammenlign-Priser

  Du angiver intet budget og jeg kan ikke umiddelbart se, hvorfor en større skærm skulle være en ulempe, ud fra det du kort antyder de skal bruges til.

  #2
  hqx
  Rusher
  • 254 Indlæg
  Offline

  Nu skriver du godt nok Android, men min opfattelse af Apple devices er de generelt holder ret længe. (Har en iMac fra 2011 som stadig køre fint til office ting og en iPad fra 2013 som stadig fungere okish)

  https://www.elgiganten.dk/product/mobil-tablet-smartwatch/tablet/ipad-102-2021-64-gb-wifi-space-gray/361910
  2750 kr.

  #3
  Nickell
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1716 Indlæg
  Offline

  Det er til elever i en indskoling, så den lille størrelse er optimal til dem. Derudover spiller prisen ind, da de er udadreagerende. De har netop raseret 10 ipads, hvorfor vi både søger billigere men også mere holdbare løsninger.

  Vi er også underlagt diverse indkøbsaftaler, og (desværre) har de en Nokia T10, som jeg nok er pålagt at købe. Den ser faktisk rimelig ud.

  #1: Jeg kigger lige på dem. Måske findes de i en mindre udgaver, som kan bruges. Tak!

  • Dette svar blev ændret 2 måneder, 2 uger siden af Nickell.
  #4
  Mr.Wizard
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  #3 Nå okay, det er tablets der blot skal “misbruges”….er det jeg hører dig sige!

  Så er det måske nok mere a la sådan noget her du søger isåfald = https://www.boligcenter.dk/elektronik/telefoner-tablets/tablets/tablet-ulefone-armor-pad-8-sort-64-gb-8-4-gb-ram

  #5
  Mr.Wizard
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  Ps: Glemte at tilføje, at det måske også var en god idé at tilkøbe noget glas beskyttelse til selve skærmen. Foreksempel = https://fyndiq.dk/produkt/2-pak-ulefone-armor-8-8-pro-skaermbeskytter-i-haerdet-glas-03mm-transparent-a1bea8ecabf94ea1/

  Hvis en tablet ryger på gulvet med skærmen nedad og rammet noget….kan I måske nøjes med blot at udskifte glas-filmen, istedet for at skulle købe en helt ny tablet hver gang!

  #6
  Mr.Wizard
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  PPS: Arh pis…kan se at udskæringen i toppen af glas filmen i mit forrige forslag, ikke ser ud til at matche med “Pad” modellen.

  Denne engelske forhandler, har tilgengæld et lille udvalg af glasbeskyttelse fra 2 mærker, der skulle passe til “Pad” modellen = https://www.protectionfilms24.com/c/ALL/ulefone-armor-pad-8/

  Der kommer jo så nok desværre told og moms på, hvis de skal sendes fra England. Jeg plejer selv at gå efer 9H beskyttelses film til min egen mobil telefon. Men kan se at prisen for disse er lidt højere(måske for høj?) ifht. de knap så tykke og hærdede glas film. Hvis prisen spiller en rolle, ville jeg nok bare tage deres billigste 3xpack. Det burde stadig være bedre end ingen skærm beskyttelse!

  #7
  Kenkari
  Moderator
  • 2345 Indlæg
  Offline

  Jeg fandt Den her den må da kunne noget

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

Viser 7 svar - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...