Det næste The Witcher annonceret

Som en trold af en æske har CD Projekt Red netop annonceret, at det næste spil i The Witcher serien er under udvikling. En blog post på hjemmesiden lyder som følger (hjemmesiden er ganske ustabil lige nu).

We’re happy to announce that the next installment in The Witcher series of video games is currently in development, kicking off a new saga for the franchise.

This is an exciting moment as we’re moving from REDengine to Unreal Engine 5, beginning a multi-year strategic partnership with Epic Games. It covers not only licensing, but technical development of Unreal Engine 5, as well as potential future versions of Unreal Engine, where relevant. We’ll closely collaborate with Epic Games’ developers with the primary goal being to help tailor the engine for open-world experiences.

At this point, no further details regarding the game — such as a development time frame or release date — are available.

Udover annonceringen selv, er det også lidt af en overraskelse, at de nu indgår i et direkte partnerskab med Epic Games og altså har valgt at udvikle det nye Wither spil i Unreal Engine fremfor deres egen REDEngine. De nævner dog også at fremtidige expansions til Cyberpunk 2077 stadig vil blive udviklet i REDEngine.

Opdatering 21/3-2022 kl. 20.19: CDPR har på Twitter gjort det klart at partnerskabet med Epic ikke kommer til at inkludere Epic eksklusivitet.

Forside Fora Det næste The Witcher annonceret

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Som en trold af en æske har CD Projekt Red netop annonceret, at det næste spil i The Witcher serien er under udvikling. <a href=”https://thewitcher
  [Læs hele nyheden her: Det næste The Witcher annonceret]

Viser 21 svar - 1 til 21 (af 21 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Nickell
  Moderator
  • 1748 Indlæg
  Offline

  Hmm, jeg sidder fast i treeren. To’eren var genial. Mit indtryk er ellers, at historien afrundes i Wild Hunt.

  Jeg må se at rubbe neglene…

  #2
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #1, Jeg vil gætte på at det enten bliver noget prequel-værk (jeg kender ikke bøgerne, så ved slet ikke om det giver mening) eller med helt andre karakterer. Jeg håber dog Geralt er hovedperson i spillet. Det er ligesom ham der er The Witcher.

  #3
  Diamont
  Rusher
  • 33 Indlæg
  Offline

  Hmm, deres egen engine gjorde det ellers fantastisk i Witcher 3.
  Håber ikke deres partnerskab også gælder Epic eksklusivitet.
  Skeptisk.
  Men mega fedt med mere The Witcher – 2’eren og 3’eren var fantastiske. Glæder mig.

  #4
  Memorianx
  Rusher
  • 256 Indlæg
  Offline

  #3 jeg tvivler på at det bliver epic ekslusive nu da de også er firmaet bag GoG

  #5
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #3, #4, De har gjort det klart på Twitter at det ikke bliver Epic eksklusivt. De er indgået i et partnerskab til fælles bedste. Epic får hjælp af CDPR til at gøre Unreal Engine 5 bedre som open world motor. Og CDPR får direkte adgang til indflydelse på hvordan motoren skal udvikle sig så den kan det de har behov for.

  EDIT: Opdateret nyhed med Twitter link med info om afvisning af Epic eksklusivitet.

  #6
  -dut-
  Rusher
  • 1199 Indlæg
  Offline

  #1 Desto længere du kommer desto bedre bliver 3’eren. 2’eren var et fantastisk spil, men 3’eren tager det bare til nye højder; det er så fandens godt! De to expansions er hver især også sublime spil i sig selv. Husk at lave side-missions da de er super gode, og ofte påvirker hovedhistorien også.

  Ja umiddelbart er der er en afrunding for Geralts historie (alt efter hvad du vælger at gøre i spillet). Men med lidt kreativitet synes jeg ikke at det er umuligt at vi ser mere fra Geralt.

  #7
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #6, Helt enig. Det var det der fik TW3 til at skille sig ud for mig. Den måde de præsterede at lave sidemissioner der flettede sig ind i hovedhistorien på forskellig vis. Og det var sidemissioner med kød på. Ikke bare små fetch quests. Dem er der også, men alsidigheden i side quests var uden sammenligning det bedste jeg har prøvet og er kun rivaliseret af Cyberpunk 2077.

  #8
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  Ja det er lidt bekymrende de hopper fra deres RED Engine over på UnrealEngine, de gamle spil var enormt velkørende på deres egen engine.

  Må ærligt indrømme at var denne nyhed kommet før CP2077 var en ting så havde jeg været så hyped som man overhoved kan være, men uden at have set noget fra det og med den bitre smag fra CP2077 eventyret stadig siddene i mundvigen(har virkelig mistet meget for CDPR efter deres håndtering af dette) så forholder jeg mig sgu en smule skeptisk, hvornår skal det foregå? Geralt var ved at være en gammel mand i 3’eren, men mest af alt er jeg nervøs pga. det er CDPR og at de skifter til UE, men spændende det er det helt sikkert.

  #7 Er du sød at uddybe alsidigheden i CP’s side quests?, synes slet ikke de kan sammenlignes da The Witcher tager den med flere længder efter min mening.

  #9
  Festival_H
  Rusher
  • 820 Indlæg
  Offline

  Jeg er igang med at spiller 3eren. Har ikke spillet 1 eller 2.

  Rookie spørgsmål. Er først lige kommet til VEN så er MEGA Noob. Hvad er fremgangsmåden? Gå hen til alle spørgsmålstegn og når alle ? er klaret så tage tavler med quests og så igen tage spørgsmålstegn?

  Var lidt overvældet i begynder verden, men allerede i VEN er mappen jo smurt ind i ting!

  #10
  Festival_H
  Rusher
  • 820 Indlæg
  Offline

  EDIT: VELEN!

  #11
  Memorianx
  Rusher
  • 256 Indlæg
  Offline

  Med undertitle “A new Saga begins” kunne man godt tænke at det bliver en anden end Geralt, er aldrig kommet gennem 3’eren så ved ikke hvordan det ender men måske det skulle være mit nlste spil projekt

  #12
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  #9 Der er ikke en fast sat vej at gå, det er meget område bestemt så du kommer ind i de forskellige områder forholdsvis i det level der passer med karakteren så du kan lave tingene næsten som du selv har lyst til, dog vil jeg anbefale du laver en del side quests især i starten da hvis man køre 100% på hovedmissionen vil man nok opleve man ikke skalere sin karakter helt 1:1 med sådan som historien udfolder sig, plus der er ret mange andre fordele ved det da side quests giver mening og oftest belønner med ting der giver værdi, en del af rejsen er også selv at opdage og lege.

  Hvis du rammer noget du ikke burde lave endnu så er du slet ikke tvivl lad mig sige det sådan.

  #13
  Festival_H
  Rusher
  • 820 Indlæg
  Offline

  Så jeg skal holde mig til sidequests og så hvis jeg komme forbi et spørgsmålstegn så er det bare heldigt?

  Jeg har en ide om at jeg skal tage ?erne først og så sidequests! Det er nok her mit problem opstår. At side/main nok skal få mig forbi de fleste ? og så kan jeg slutte af med at hapse dem som mangler hvis jeg synes jeg orker det. Er det mere sådan noget i den stil?

  #14
  Festival_H
  Rusher
  • 820 Indlæg
  Offline

  Hold mig til stien og så side quests og så main quests. Og til slut spørgsmålstegn.

  #15
  -dut-
  Rusher
  • 1199 Indlæg
  Offline

  #14 mon ikke du finder ud af hvad der fungerer for dig i løbet af spillet… Lav det du synes er mest interessant.

  #16
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  #14 ? Kan også være flere forskellige spændende ting, du kan nærmest ikke gøre noget galt.

  Gør som du lyster det er det som er magien ved det, gå på opdagelse min ven, man kan ikke rigtig sige særlig meget konkret uden at ødelægge din oplevelse en smule og det vil jeg ikke tage fra dig.

  #17
  LiberNull
  Rusher
  • 481 Indlæg
  Offline

  Så længe at det ikke bliver Ciri som man skal spille som… så er jeg interesseret.

  The multiplication of our kind borders on the obscene; the duty to love them, on the preposterous.

  #18
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  #17 Det kan nemt være “a new saga in the withcer franchise”

  Det læser jeg som om det er en helt ny saga men som foregår i witcher universet, så det er bestemt ikke udelukket det er Ciri eller en helt tredje.

  Vil endda gå så langt som at sige det næsten med 100% sikkerhed IKKE er Geralt.

  #19
  StultusX2
  Rusher
  • 2004 Indlæg
  Offline

  Men er Grafikmotor-monopol af det gode?
  ^I må godt kalde mig gammel og naiv.

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #20
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  jeg er ikk stor fan af witcher serien, men det vel fint med mig.

  Der var mange sære bugs og lign i cyberpunk, og det kører også af helvedes til, med ganske glimrende computere. Så et skift til unreal engine kan vel kun hjælpe til med at reducere sådan nogle problemer, og give folk lidt flere fps

  men der går vel en del år før det er ude.

  #21
  -dut-
  Rusher
  • 1199 Indlæg
  Offline

  Det kan også meget vel være, at de har vurderet at optimering af egen grafikmotor trak for mange ressourcer, som ellers kunne være brugt på at forbedre gameplay m.m. i Cyperpunk. Det virker ikke som et urealistisk scenarie.

Viser 21 svar - 1 til 21 (af 21 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...