Battlefield 6 lækket med billeder

Det største chok er nok udeblevet, men alligevel er det med en vis spænding i kroppen, at jeg skriver disse ord. Efter en afstikker til fordums storkrige i Battlefield 1 og 5 (George Lucas kronologi!) er vi klar til moderne krigsførelse i Battlefield 6, såfremt det bliver den endelige titel.

Billederne kan ses hos PC Gamer, og de viser en angrebshelikopter og en eksotisk ø med rig mulighed for at boltre sig. Undertegnede synes også at kunne spotte nogle vejrfænomener som indikation på, at DICE gerne vil imponere med det visuelle indtryk. Spillet er højst sandsynligvis baseret på nyeste udgave af Frostbite-spilmotoren, som har imponeret de sidste mange år.

Billederne spås at være fra en kommende trailer, hvilket DICE også lokkede med i april måned. Glæder du dig som undertegnede til endnu en omgang Battlefield, eller er magien forduftet?

Forside Fora Battlefield 6 lækket med billeder

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Det største chok er nok udeblevet, men alligevel er det med en vis spænding i kroppen, at jeg skriver disse ord. Efter en afstikker til fordums storkr
  [Læs hele nyheden her: Battlefield 6 lækket med billeder]

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  Det ser ud til at vi får et nær-fremtids scenarie bedømt fra billederne.

  Det ligner V-22 Osprey tilt rotors på det første billede som så i hvert fald er nutid, men helikopteren på det andet billede er helt klart noget futuristisk, bedømt ud fra udseendet af HUD og instrument skærm.

  Er ikke sikker på om jeg er vildt lun på sådan et tema og det med tornadoer lyder lidt over the top. Men lad os nu se! Det vigtigste er egentlig at de finder tilbage til Battlefields DNA og gør spillet sjovt og lige tilpas realistisk men lidt overdrevet til at man kan få de fantastiske WTF moments som f.eks. BF3 og BF4 forkælede os med. DICE fik nok lidt ubevist tonet lige det element for meget ned i BF1 og BFV.

  For mig er det helt essentielt i BF spil at man jævnligt får sig en ‘hvad skete der lige der!?” oplevelse eller laver et fedt action/stunt med et par gode kills til følge. Man skal få et par gode grin undervejs.

  #2
  TormDK
  Rusher
  • 443 Indlæg
  Offline

  Hvis de tager nogle af de klassiske maps fra BF3 og BF4 – så kan jeg nok godt få et par hundred timer eller seks, til at gå med at spille det.

  #3
  Bams
  Rusher
  • 355 Indlæg
  Offline

  Så må vi dæleme håbe at vi kan få et ordentligt grafikkort til den tid😁

  #4
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  #3 @bams du skal muligvis mere fokusere på ny CPU hvis du har en ældre model med få kerner/tråde. Siden BF1 har de reelle hardwarekrav til CPU været noget stejle og en for svag CPU i multiplayer har givet anledning til (micro) stutter. Hvis man leve med at skrue lidt ned for grafikdetaljerne, så tror jeg man vil kunne få en helt hæderlig oplevelse I BF6 (med en god nok CPU), selv med lidt mindre kraftfulde grafikkort. Naturligvis 100 % spekulation fra min side baseret på BF1 og BFV.

  #5
  Noize
  Rusher
  • 175 Indlæg
  Offline

  argh ik det fremtids pjat!!!!!

  Det passer fint i nogle spil men de her skyde spil som BF, COD osv er altid så platte når det er i fremtiden.
  Hvorfor ikke golf krigen 90 eller noget vietnam igen eller en helt 3 måske mindre krig.

  Fremtiden er for svært at gøre fedt i et spil som BF medmindre man har en eller anden total visionær film instruktør til at lave temaet.

  #6
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  #5 @noize jeg er heller ikke begejstret, men kan godt forstå DICE ikke er gået vejen med nutidstema igen på nuværende tidspunkt. Screen shot af de tiltrotors peger dog på at vi ikke skal langt ud i fremtiden. Så ideelt bliver det ‘BF4’ med lidt nær-fremtids krymmel på toppen uden at det bliver alt for abstrakt sci-fi.

  Jeg har også våde drømme om et nyt Battlefield Vietnam, men jeg tror desværre aldrig det kommer til at ske som en standalone titel igen. Det vil komme nærmere som en DLC ligesom til BC2.

  #7
  TormDK
  Rusher
  • 443 Indlæg
  Offline

  #5 Det er near-future. Dvs., mere som BF3 og BF4.

  Det er desværre ikke Battlefield 2143.

  #8
  Masoz
  Rusher
  • 127 Indlæg
  Offline

  Battlefield 2143 var en gennemført future genre, synes jeg. Den klarede det rigtig godt, i forhold til de andre future shooters der har været.

  Jeg glæder mig til at se hvad BF6 har at byde på, og håber at de holder sig til nutidens teknologi.

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...