Apex Legends ude på Switch

Som stor Apex Legends-fan må jeg hellere lige opdatere jer omkring det nyeste indenfor denne sublime battle royale-shooter. Spillet er netop udkommet på Nintendo Switch, hvilket taler ind i en interessant tendens, hvor Nintendos maskiner i en kort periode blev anset som uinteressant for de store 3. parts udviklerhuse.

Men på det sidste er flere større titler blevet portet til den transportable Switch af Panic Button, herunder Doom Eternal, Wolfenstein II og Rocket League, og umiddelbart skulle de sælge godt. Du kan se en lille video, hvor VG247 sammenligner med en PC, om end det er ikke særligt godt optaget.

Du får også en lille lanceringstrailer fra udvikleren, som fremviser spillet meget bedre:

Sidst, men ikke mindst, så er sæson 8 godt i gang med endnu et nyt arrangement, hvor Caustic er hovedperson. Spillet er stigende i popularitet, særligt på Steam, hvor spillet øger sin egen rekord i antal spillere og dermed udfordrer store titler som GTAV og Rainbow Six Siege.

Forside Fora Apex Legends ude på Switch

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Som stor Apex Legends-fan må jeg hellere lige opdatere jer omkring det nyeste indenfor denne sublime battle royale-shooter. Spillet er netop udkommet
  [Læs hele nyheden her: Apex Legends ude på Switch]

 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...