Forside Fora Hardware Hvilket headset bruger folk?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
  • Oprettet af
    Emne
  • #0
    Snowball42
    Rusher
    Offline

    Jeg har et par Plantronic RIG 800, dog af en tidligere serie uden dock. Min datter har dog mere eller mindre nappet dem og kalder det hendes.

    Jeg er fristet til bare at købe et par magen til, dog synes jeg de begyndte at skalde lidt, og mikrofonen havde en tendens til at være blevet rimelig løs efter en periode hvor min søn havde lånt dem.

    Det jeg godt har kunne lide ved dem er at de har været ganske behagelige at have på, klemmer ikke for meget om hovedet, eller oven i skallen, og at de er trådfrie. Jeg bruger dem ikke på daglig basis, da jeg det meste af tiden bare benytter højtalere.

    Hvis I har nogle gode bud på headsets der er gode at have på, med mikrofon og er i en ok god kvalitet, så smid dem endelig i tråden. Også hvis der er headsets I mener jeg skal undgå.

Viser 9 svar - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    knekker
    Rusher
    • 995 Indlæg
    Offline

    Jeg synes det er svært at finde et head-set som har god mikrofon og god lyd.
    Tilmed kræver god lyd også mere plads, hvilket øger vægten på hørebøfferne som gør dem trælse at have på over en længere periode. Derfor har jeg 2 head-sets som jeg skifter imellem.

    EPOS | SENNHEISER IMPACT SC 60 USB ML til arbejde. Det er en Open Ear headset som har kanon mikrofon kvalitet, dog er højtalerne meget almindelig i lydkvaliteten, men er let og behagelig at have på hele dagen og dine øre kan ånde uden at de sveder. Den kommer med ledning, så man skal aldrig bekymre sig om at de løber tør for batteri, ej heller at du tid til andet, skal bøvle med at få Blue Tooth til at virker. Jeg oplever alt for ofte at folk på arbejde bøvler med at få deres headset til at virke, fordi BT driller. Mit råd er at hvis headsettet skal bruges til arbejde, så hold dig til ledning, BT får folk til at fremstå lidt amatør agtig.

    Audeze Maxwell er Over-Ear bruger jeg så til gaming, eller når jeg skal høre music og have den fulde oplevelse. De er en smule tunge og klemmer lidt om hovedet, derimod så holder batteriet i ugevis før de skal lades op, det er faktisk ret vildt så længe de holder. Lydkvaliteten af højtalerne er også kanon.

    • Dette svar blev ændret 2 dage, 1 time siden af knekker.
    • Dette svar blev ændret 2 dage, 1 time siden af knekker.
    #2
    -dut-
    Rusher
    • 1253 Indlæg
    Offline

    Audeze Maxwell

    God lyd og trådløse

    #3
    RetardedWookie
    Rusher
    • 209 Indlæg
    Offline

    Hyperx cloud 2

    Nok er temmelig ordinært produkt, der hverken er godt eller skidt, men har ikke brug for mere og synes det er fint til prisen.

    Bruges til onlinemøder og lidt casual gaming.

    #4
    Snowball42
    Rusher
    #0 Trådstarter
    • 266 Indlæg
    Offline

    #1 Til arbejde bruger jeg som oftest mit Jabra Evolve 65, og da jeg i øjeblikket har et lille bitte problem med at finde jabra donglen, så bruger jeg den faktisk med kabel. For ja, der er færre ting der kan gå galt når det er med tråd. Dog bruger jeg BT delen til min tlf. Dine Audeze, hvor længe har du haft dem, og kvalitetsmæssigt, så ligner det noget der holder eller ?

    #3 Min søn har et sæt af dem, dog ved ikke om det er en 2’er.

    #5
    knekker
    Rusher
    • 995 Indlæg
    Offline

    Jamen så er vi jo på samme bølgelængde = )

    Mhs til Maxwell, så har jeg haft dem siden Marts.
    Byggekvaliteten synes jeg føles solid. Den gang jeg lavede min research for at finde de bedste høretelefoner til gaming og musik, var Maxwell det bedste på markedet. De er en smule tunge, men det er prisen for at lyden så er i top i forhold til klare nuancer, men samtidig kan levere en dyb bas. Derudover anvender de noget proprietæri teknologi der gør at deres høretelefoner kan holde batteri i lang længere tid end konkurrenterne.
    Jeg vil sige at mikrofonen er desværre ikke lige så god som den på min Sennheiser headset

    Om der er kommet noget bedre på markedet siden marts, har jeg ikke undersøgt.

    • Dette svar blev ændret 1 dag, 9 timer siden af knekker.
    • Dette svar blev ændret 1 dag, 9 timer siden af knekker.
    #6
    Kenkari
    Moderator
    • 3123 Indlæg
    Offline

    Jeg gamer ikke, men har to.

    Jabra Evolve 65 til arbejde og https://www.hifiklubben.dk/marshall-monitor-ii-anc-traadloest-headset/marmonitor2ancbk/ til musik og telefoni uden for arbejdstiden

    "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

    #7
    Stormtrooper
    Rusher
    • 217 Indlæg
    Offline

    Logitech G Pro X Wireless. Ret nice til både musik og gaming

    #8
    Anathema
    Rusher
    • 43 Indlæg
    Offline

    Har et par Airpod Max som virkelig spiller på lydkvalitet og komfort. Trådløs og holder i timevis. Desværre fungere det dårligt med PC gaming og kan ikke få lyden fra discord til at fungere med ingame lyd samtidigt.

    Derfor har jeg købt et par Steelseries Arctic 7, som klarer funktionaliteten, men som føltes som lidt løstsiddende plastic på hovedet når jeg er vandt til Airpod Max. Ville nok tage i en butik og teste hvordan de sidder på dit hovedet inden jeg valgte.

    I øvrigt ser dine RIG rigtig fede ud, måske jeg ender med at prøve dem

    #9
    LiberNull
    Rusher
    • 482 Indlæg
    Offline

    SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

    The multiplication of our kind borders on the obscene; the duty to love them, on the preposterous.

Viser 9 svar - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...