Forside Fora Medier/Kunst/Kultur Film & TV Amazons Ring of Power Svar til: Amazons Ring of Power

#34
RabidSquirrelX
Rusher
#0 Trådstarter
  • 277 Indlæg
Offline

#23 – Der er særdeles god grund til at smide poc kortet, for 90% af al furore over den kommende serie hægter sig på at nogle elvere, dværge proto-hobitter og numenoranere ikke har den ønskede hudfarve.

Man kan rejse en masse reel kritik, så som at det ser ud til at de maser 500års narrativ sammen på en generation – hvilket stinker røv… eller dårlige arbejdsvilkår… osv. Men at skide grønne snegle over noget hudfarve i et fantasy univers, det er fanme amerikaner-ynkeligt

Yes og det er netop derfor jeg heller ikke skrev noget om hudfarve osv, men den bliver taget der hen alligevel. Men det er det der med at de ikke engang gider prøve at lave elver som man ellers forbinder med elver spides øre og langt hår fx plejer at være rimelig klassisk.. alle elver er stortset kort håret og vidt foreskellige frisure i første afsnit. Elver plejer som regel at køre det stramt og ensformigt med look og stil. Og det gælder også ham som har en stor rolle som er sort og som man ikke må stille sig kritisk over for den måde de har valgt hans karakters look..

for mig svare det lidt til at fx the house of dragon targaryens hår behøver slet ikke at være hvidt og langt hvor immersion breaking er det ikke når det nu står beskrevet sådan.

  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af RabidSquirrelX.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af RabidSquirrelX.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af RabidSquirrelX.