Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#268
SealDK
Rusher
  • 121 Indlæg
Offline

#261

Hey Jacques, mht. atombomben i vandet mellem DK og UK – Jeg har læst det samme, var enten DK artikel eller fra SKYNews.
Som jeg mindes det, var det en af de muligheder, man mente Putin kunne finde på ift. at vise ansigt overfor vesten, igen med relation til Putins nylige trussel om brug af A-våben, og som en evt. modreaktion ifm. de sanktioner Rusland nu er/bliver underlagt (altså smide en A-bombe som en form for konkret varsel på Putin ER villig til at bruge disse våben).

Ledte lige lidt, udtalelsen kom fra korrespondent og forsvarsanalytiker Pavel Felgenhauer (russisk født, bosidende i Moskva, militæranalytiker med speciale i russisk militær og ledelse)

Sorry for EB link, men omtales også her under sektionen “Det er mere end teorestisk”
https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/vil-putin-trykke-paa-atomknappen/9150623

Hvad jeg tænker:

– Putin stadigt en mini hitler
– Ukraine er ikke final target, lykkedes Ukraine så kommer det næste geografiske område (NATO Land, jeg tvivler – det vil være rigtigt rigtigt “dumt”, tænker nærmere Moldova, eller andet tidligere USSR område, som ikke kan forsvare sig)
– Atomvåben, ifm. Ukraine? ved det ikke, men hvis Putin bliver presset tror jeg han er villig til “ALT”
– Atomkrig i Verden/DK og min dagligdag – Hvis verden enten nu eller på senere tidspunkt vælger WW3 med atomvåben, så “glem det” – så er det GAME OVER:
A: Civile er de første store tabere, intet forsvar overhovedet
B: Militæret verden over, udvalgt personel på/i atom sikret lokation (en stakket frist) – jordens overflade er radioaktiv
– Så at gå også tænke på det, er lidt spildt, sker det så sker det.

OBS: Der findes en myre på vor moder jord, som kan modstå op til 6000 gange radioaktiv stråling versus mennesket (en videnskabelig artikel fra 90’erne) – Så hvis den er korrekt, så er der altså noget levende der overlever, og så starter evolutionen bare forfra (såfremt man er til Darwin) – Så en 40+ millioner år senere har myrene udviklet sig til en ny art der går på 8 ben, studere på den sproglige linje, danser på Crazy DAisy med Tina og Susanne, og gamer Battlefield XXX