Forside Fora Politik/Samfund Hvor er Tyskland på vej hen?

 • Dette emne har 17 svar og 9 stemmer, og blev senest opdateret for 5 måneder siden af Canis_lupus.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Kenkari
  Moderator
  Offline

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/vilde-demonstrationer-nazikaos-i-tyskland-efter-hemmeligt-moede/10102705

  Jeg læste godt om det før jul, og tænkte ikke så meget over det. Men, det lader til at Tyskland har “rystende planer om masseudvisninger af asylansøgere og ‘ikke-integrerbare’ statsborgere ”

  Der er folk, i Tyskland, der sammenligner det med nazistiske tendenser og et makabert tilbageblik på tiden før 2. Verdenskrig.

  Jeg synes det er en farlig glidebane, og nu skal jeg passe på hvad jeg siger. Men, er det virkelig så slemt?

  Jeg mener, hvis man flygter fra et land i krig, for at komme herop og parkere sig selv på en førtidspension, for traumer der er sket i ens hjemland, så synes jeg personligt, at det skal de have lov til. Dog skal de retur, når krigen er ovre og der er nogenlunde fred igen.

  Jeg er med på at vi selv inviterede en bunke tyrkiske statsborgere i 70’erne, og de bidrog da også for det meste til samfundet.

  Der hvor jeg synes filmen knækker, er der hvor man ikke bidrager. Jeg læste om en indvandrer, uden at nævne noget om nationalitet eller religiøst tilknytning, som var blind. Hun fik et fucking fleksjob og hjælper til at med skære grøntsager ud 10 timer om ugen, som jeg husker det.

  Og så sidder der nogle, som kom hertil i 90’erne, som ikke kan snakke Dansk endnu.

  Nu ranter jeg. Det skal jeg ikke. Jeg ville bare gøre opmærksom på hvad der sker nede i Tyskland lige nu

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

Viser 17 svar - 1 til 17 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Snowball42
  Rusher
  • 224 Indlæg
  Offline

  Jeg er faktisk enig med dig i det meste af det du skriver.

  Er måske også blevet lidt farvet af at kende en der sidder på jobcenteret og skal have indvandrere i arbejde, og de historier han fortæller, gør mig faktisk lidt harm.

  Så derfor er jeg nok mest tilhænger af at sende folk hjem når der er ro på derhjemme, eller hvis du er taget herop fordi du bliver forfulgt derhjemme, så tager du jo ikke på ferie i samme land. Det hænger ikke sammen.

  Lad endelig dem blive der gider være en del af samfundet, vil integrere sig og så send resten hjem. Sæt et max antal vi kan have inde, og efterhånden som de bliver integreret, så bliver der plads til nye. Kommer der for mange ind, så ender vi som Sverige og Tyskland, det er godt nok skidt læsning.

  Og nu nævner du kun Tyskland, men faktisk var der lige fremme at 80% af dem der kom ind i England i 90’erne er på overførselsindkomst osv. Det er ikke nemt at integrere. Herhjemme er der jo også grafer over at det er ren underskudsforretning at have flygtninge inde, selv dem der bliver integreret.

  Og forstår slet ikke de flygtninge der tager herop og vil have Sharia lovgivning, hvorfor er det ikke at de finder et land der allerede har det, det er da meget nemmere.

  Jeg er stor tilhænger af åbne grænser og vi skal hjælpe folk i nød.

  I forhold til Tyskland og deres Nazi møder, så er det en utroligt skræmmende udvikling.

  #2
  RabidSquirrelX
  Rusher
  • 614 Indlæg
  Offline

  Ville AFD ikke også have gang i en Dexit fra EU

  #3
  knekker
  Rusher
  • 891 Indlæg
  Offline

  Herligt læsning at tonen er så småt ved at ændre sig fra idiologiske synspunkter til virkelighedens verden, hvor man bliver nød til at gribe tingene an med god gammeldags sund og fornuft.

  Der er folk, i Tyskland, der sammenligner det med nazistiske tendenser og et makabert tilbageblik på tiden før 2. Verdenskrig.

  Snakkede lige med en fransk kammerat, han siger hans nabolag er ved at blive indtaget af immigrant narkobander, hvor de har børn stående på hvert gadehjørne for at holde øje med politiet. De har selv 2 små børn, så nu vil de flytte fra Paris og ud på landet, for at komme væk fra situationen som kun bliver værre og værre.

  Han siger at grunden til at folk og politikerne er tøvene med at lukke for den massive indstrømning af immigration som de har mistet styringen over, er pga frankrig stadig føler skyld for alt den kolonisering som fandt sted for mange årtier siden.
  Det er fint nok at have skyldfølelse, men ligesom med tyskland og deres nazi fortid, så skal det heller ikke bruges som våben til at destruere landet inde fra. Sund fornuft skal tilbage på bordet og få lukket ned for den destabilisering af Europa.

  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  #4
  Canis_lupus
  Rusher
  • 811 Indlæg
  Offline

  https://www.tv2nord.dk/aalborg/jihan-er-blind-men-arbejder-i-koekken-kommune-har-succes-med-fleksjob-ansaettelser

  00 nej nej , nævn endelig hendes nationalitet og religion . Det kan ikke passe at ordet muslim KUN skal bruges i negstivt sammenhæng. Hun hedder Jihan, hun er muslim og er blind og har et arbejde.

  #3 det er sjovt fordi det du kalder for “sund fornuft” ligger forholdsvis langt væk fra virkeligheden vil jeg sige.

  #0 problemet er den at højt uddannede indvandrere tit vælger dDanmark fra til fordel for lande som USA og Canada, hvor de fint kan finde jobs da de allerede kan engelsk.

  Hvis du eksempelvis skulle hive lad os sige tyrkisk læge til Danmark,
  så skal han først
  * lære at tale dansk (hvilket ikke er ligefrem det nemmeste sprog i verden, siger turisterne)
  * finde sig i at blive behandlet som en 3. rangs borger trods hans/hendes høje uddannelse
  * finde sig i at skulle igennem nogle af de hårdeste og vanvittige integrationsregler,
  at de fleste vælger heller at søge til USA, Canada Tyskland eller England
  * finde sig i at blive smidt ud af danmark relativt hurtigt hvis de skulle miste jobbet
  * skal finde sig i igennem en millardregler og integrations fælder, hvis de nu uheldigvis blev forelsket og gift med dansk kvinde.

  Vores system er så stupidt opbygget at vi skræmer væk og udviser de ressource stærke, mens v ironisk nok ikke kan komme af med dem som bare vil udnytte systemet, og har absolut intet at miste.

  Mht dennnn yderste højrefløjs fremgang det ikke noget nyt.
  Da grækkenland ble ramt af en finanskrise, efter årtier med korruption og
  inkompetence, hvad skete der? Golden dawn vandt stort, fordi det vvar naturligvis ikke deres egen skyld med Tyskerne og indvandrenes

  Realiteten er den, med eller uden indvandrere, Europas befolkning er i kæmpe krise, i og med at vi bliver færre og færre mennesker.

  Japan som man må sige også har været et meget lukket land i lang tid har samme problem.
  Deresbefolkning dør ud, og uanset hvad Knekker nu kommer med om modsvar,
  faktum er den hvis dit land ikke har adgang til billig arbejdskraft, når GDPen er i vækst,
  Så slår du den mulighed for vækst ihjel, og kører landet imod en økonomisk krise.

  -stavefejl skyldes at heg skrev dette paa et mini portabel pis keyboard LOL

  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af Canis_lupus.
  #5
  JamesPond
  Rusher
  • 145 Indlæg
  Offline

  At sige Tyskland har planer om xxx er at stramme den lidt rigeligt. Det var nogle AFD folk der havde mødtes med Nazier, det er ikke ensbetydende med Tyskland.

  4:
  Du skal sondre mellem indvandrer og flygtning. Her er jeg enig med 1+3. Dem der kan og vil, lad dem blive, dem der vil videreføre deres eget huleboer synspunkt, de skal bare hjem når landet er sikkert

  #6
  hqx
  Rusher
  • 332 Indlæg
  Offline

  Alt efter hvem man spørger og hvilken tidshorisont man kigger på, så er der meget forskellige svar.

  Tror de fleste mener at Tyskland og resten af Europa er på vej nordpå lige så langsomt.

  Andre mener at Europe og Afrika vil støde sammen og Europa vil komme ind under Afrika simpelthen fordi Afrika er tungere.

  Pladetektonik er spændende!

  #7
  Canis_lupus
  Rusher
  • 811 Indlæg
  Offline

  “de skal bare hjem når landet er sikkert”

  Det er rigtig flot, alle jer der deler denne holdning.. jeg vil bare sige 1 ting :

  * jeg synes i skulle dele den holdning og synspunkt med vores regeringen som har Blåstemplet Israel’s
  krig ikke kun mod Hamas, men i den grad palæstinenserne, civil befolkningen, kvinder og børn, og har bombet landet tilbage til stenanlderen.

  I vil gerne have palæstinenserne hjem, men hvilket hjem skal de tilbage til?
  Hvad er det egentlig de skal vende tilbage til? Murbrokker og støv?

  Længe leve hykleriet! Vi vil gerne have jer hjem igen, men vi vil også i den grad forsvare et andet lands ret til at bombe jer syndersammen så i ikke har noget at vende tilbage til.

  #8
  knekker
  Rusher
  • 891 Indlæg
  Offline

  I vil gerne have palæstinenserne hjem, men hvilket hjem skal de tilbage til?
  Hvad er det egentlig de skal vende tilbage til? Murbrokker og støv?

  Du snakker som om det er deres ret og Danmarks pligt til at tage alle flygtninge og immigranter ind ufiltreret, og hvad værre er at du overhovedet ikke skænker det en tanke om konsekvenser det fremover vil have for det danske samfund, når man blander andre kulture ind i danske kristne system. Lad mig lige minde dig om at vi som udgangspunkt ikke skylder nogen noget som helst, specielt ikke noget der foregår så langt væk fra Danmark. Det er et flygninge problem der i realiteten burde tages hånd om af nabo landene. Men naboerne gider ikke for det har tidligere vist sig at de lande som tager palestinenser ind i større mængder, får smadret deres land, og det er klart når du tager grupperinger som Hamas og PLO ind.

  Der lever over 13 millioner mennesker i Japans største by Tokyo, og det overraskende er at det alligevel er nogle af de mest sikre byer i verden. Ved du hvorfor? Fordi samfundet er utroligt homogent i form af kultur, tankegang, mentalitet, alt spiller sammen som en smurt symaskine.
  Så snart du introducere andre kulture, specielt muslimer og afrikaner, så er det som at smide grus i maskineriet, der resultere i en masse problemer som leder til en domino effekt hvor alle bare får det ringere.

  Det er rigtig synd for dem i Palestina det kan vi godt blive enig om, men som nogle her allerede er inde på, så kan vi kun tage en mindre del ind, og indtil de er velintegreret, så kan vi først der tage nogle flere ind. Ellers ender du blot i tilstande som det vi ser i Sverige og Frankrig.

  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  #9
  Kenkari
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 2838 Indlæg
  Offline

  Der hvor jeg er. Jeg stemmer Enhedslisten. Det ved jeg godt, når jeg reelt set har en fremmedfjendsk indstilling til vores samfund, ikke kun i Danmark, men i Europa generelt.

  Frankrig, Sverige, England, Tyskland. Det er næsten allerede for sent for dem. De har lukket for mange ind.

  Det jeg bare ikke forstår, er at et land som Polen, som er medlem af EU og NATO og FN og alt det der. Hvordan kan de tillade sig at sige, de ingen muslimske flygtninge tager. Men, det virker. Måske vi skal se samme retning.

  Vi har ALT for mange ikke-vestlige indvandrere på førtidspension og kontanthjælp. Jeg synes ikke vi gør nok i Danmark for at tvinge dem til integrerering. Vi er godt på vej, med at straffe familierne til kriminelle, rive boligblokke ned og deslige.

  Men, der skal mere til. Fjern kontanthjælpen fra dem der ikke gør nok. Lad førtidspensionen være midlertidig og revurder om x år.

  Og så skal vi være bedre til at smide dem ud, som kan smides ud, fordi der er ro i hjemlandet. Og så skal vi være bedre til at afvise asyl ansøgere fra ikke-vestlige lande, hvor der er stabilitet i deres land.

  Og så skal EU på banen med en mere restriktiv indvandrer politik. Alle dem der kommer over pr båd, send lortet retur på en bedre båd.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #10
  Canis_lupus
  Rusher
  • 811 Indlæg
  Offline

  “Frankrig, Sverige, England, Tyskland. Det er næsten allerede for sent for dem. De har lukket for mange ind.”

  Det eneste land i den bunke jeg sådan set har have sympati for er Sverige.

  De andre LOL, de har sku selv terroriseret store dele af verden (Afrika et godt eksempel) i deres Kolonialisme tid.
  Især England! Og tyskerne, tja hvor mange mennesker døde der lige som konsekvens af Nazismen og 2. verdens krig?

  Knekker: “minde dig om at vi som udgangspunkt ikke skylder nogen noget som helst”
  Øhhh jo. Det gør vi i den grad. Vores deltagelse i Irak krigen og fjernelsen af Saddam Hussein, var med til et skabe Terror bevægelsen ISIS.
  Vores deltagelse i at Fjerne Gaddafi fra libanon var med til at give ISIS igen frit spil i det region.
  Et region som vi den grad har deltaget i at destabilisere sammen med amerikanerne.

  Du kan ikke bare sætte ild til et hus Knekker, og så tude over at folk flygter fra deres hjem og kommer hertil.

  Det er ret simpelt, ønsker man ikke flygtninge, så skal vi lade være med at skabe dem.

  #11
  Canis_lupus
  Rusher
  • 811 Indlæg
  Offline

  Jeg vil gerne dele denne artikel for dig Knekker :

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/03/us-isis-syria-iraq

  Now the truth emerges: how the US fuelled the rise of Isis in Syria and Iraq
  The sectarian terror group won’t be defeated by the western states that incubated it in the first place

  The war on terror, that campaign without end launched 14 years ago by George Bush, is tying itself up in ever more grotesque contortions. On Monday the trial in London of a Swedish man, Bherlin Gildo, accused of terrorism in Syria, collapsed after it became clear British intelligence had been arming the same rebel groups the defendant was charged with supporting.

  The prosecution abandoned the case, apparently to avoid embarrassing the intelligence services. The defence argued that going ahead with the trial would have been an “affront to justice” when there was plenty of evidence the British state was itself providing “extensive support” to the armed Syrian opposition.
  ————–

  Du kan læse resten af artiklen selv. Det er spændende læsning.

  #12
  Snowball42
  Rusher
  • 224 Indlæg
  Offline

  #10 “De andre LOL, de har sku selv terroriseret store dele af verden (Afrika et godt eksempel) i deres Kolonialisme tid.”

  Jo, de har også haft brugt det meste af budgettet i 1833 til at købe frihed til alle slaver i Great Britain, i det mindste blev de færdige med at betale af på det i 2015. Bevares, de har haft lavet indtog i mange lande, men tror nu også en del af de lande de har været i, fik et ikke ubetydeligt løft i forhold til hvordan det var inden. Så at sammenligne England med hvordan de var under koloni tiden, er jo helt håbløst forældet. Så du mener også tyrkerne skal betale bod nu, fordi de havde ekstremt mange slaver tilbage i tiden?

  Det er klart at de europæiske lande lider som mange andre “vestlige” kulturer under manglende fødselstal. Men hvis du kigger på på det faktuelle, så er det jo ikke alle invandrere der bidrager lige. – https://uim.dk/nyhedsarkiv/2021/oktober/indvandrere-og-efterkommere-fra-ikke-vestlige-lande-koster-31-milliarder-kroner/

  Nettoudgiften er 31 milliarder i 2018. Du kan se mere i https://uim.dk/media/11184/status-paa-integration.pdf

  Skal jeg kigge udelukkende som landet Danmark, på hvilken type indvandrere jeg helst ser komme ind, så er MENAPT borgerne ikke dem der står først for. I bund og grund graver de blot hullet større, for hvis hver eneste bidrager negativt, og i gennemsnit selv på det højeste, giver de underskud for samfundet.

  Som jeg skrev tidligere, så er jeg meget for åbne grænser, og ser gode muligheder for at hive folk ind der bidrager, da det er den bedste måde at vækste på. Hiver vi den forkerte type ind, så stagnerer vi eller værre går baglæns.

  Det er klart at det er nemmere at integere folk med mere ensartet baggrund, om det så er fra øst europa, syd europa, England, USA osv.

  Så tilbage til min oprindelige tanke, hvis der er et loft på antallet, så kan der sættes ind på at integrationen lykkedes, og når det er lykkedes, så hive flere ind. Det er vel den eneste måde det kan blive succes for alle.

  #13
  zybr
  Rusher
  • 98 Indlæg
  Offline

  Tyskerne er så pussy-whipped af deres institutionaliseret af-nazifisering at de er jo helt ubrugelige til at tage nogen beslutninger. Lige så snart en politiker stiller sig på en talerstol dernede og kommer til at hæve stemmen lidt, så tuder folk om at det er ligesom 1933. Selv her da ukrainekrigen startede var de heeelt flatlinede på beslutningsspektrummet, total mangel på Fører-potentiale…

  De har arbejdet så hårdt i 80 år nu på at vise hvor fin, tolerant og mangfoldig Tyskland er. Proppet deres land med hele spektrummet af farver og kulturer for at pleje deres nazi-guilttrip…jeeesus mand ynkeligt at se på.

  Resulstat af alt det arbejde ser nu ud til at være at de har skabt gunstige forehold for nationalistiske og immigrationskritiske strømninger, altså højrefløjen eller med andre ord: -Essensen af alt det de har forsøgt at distancere sig fra de sidste 80 år…Åhh gud, man kan ikke andet end elske ironien…

  Alle de der ‘white-guilt’ narativer er så tåbelige at høre på. Ingen beboer i Tyskland i dag skal da “betale” fordi de mennesker der boede på det samme sted for 91 år siden stemte den forkerte kunstmaler ind i den tyske rigsdag.

  Vi skal heller ikke køre vores land i ruin fordi vi skal “betale” for kolonisering tilbage i 1800-tallet. Vi skylder ikke nogen noget for noget(udover måske Irakkrigen 2003-2022, det var sku svipser)

  #9 Selvfølglig siger østeuropæerne da nej til det flygtninge-cirkus. De sidder jo på første parket og kan se hvad der sker i vesteuropa hvis man siger ja…

  #14
  knekker
  Rusher
  • 891 Indlæg
  Offline

  Du kan ikke bare sætte ild til et hus Knekker, og så tude over at folk flygter fra deres hjem og kommer hertil.

  Ja vi burde blande os mindre i krige der ikke kommer os ved. Den reelle synder du leder efter er USA, men vi har desværre brug for deres samhandel og militær beskyttelse i tilfælde at vi engang igen bliver invaderet og det kræver at vi også hjælper dem engang imellem.
  Generelt tror jeg at du blander 2 forskellige ting sammen: 1. hvad flygtninge godt kunne tænke sig. 2. hvad Danmark selv vælger at tillade. Nr 2 har vi fuldstændig selv kontrol over og kan smide dem ud så tosset vi vil, hvis vi altså vil.

  Det eneste land i den bunke jeg sådan set har have sympati for er Sverige.

  De andre LOL, de har sku selv terroriseret store dele af verden (Afrika et godt eksempel) i deres Kolonialisme tid.
  Især England! Og tyskerne, tja hvor mange mennesker døde der lige som konsekvens af Nazismen og 2. verdens krig?

  Alle de der ‘white-guilt’ narativer er så tåbelige at høre på. Ingen beboer i Tyskland i dag skal da “betale” fordi de mennesker der boede på det samme sted for 91 år siden stemte den forkerte kunstmaler ind i den tyske rigsdag.

  Helt enig. Canis er et levende og frisk eksempel på en person der lider af Stockholm syndromet.

  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  #15
  JamesPond
  Rusher
  • 145 Indlæg
  Offline

  Du kan ikke bare sætte ild til et hus Knekker, og så tude over at folk flygter fra deres hjem og kommer hertil.

  Ja vi burde blande os mindre i krige der ikke kommer os ved. Den reelle synder du leder efter er USA, men vi har desværre brug for deres samhandel og militær beskyttelse i tilfælde at vi engang igen bliver invaderet og det kræver at vi også hjælper dem engang imellem.

  Generelt tror jeg at du blander 2 forskellige ting sammen: 1. hvad flygtninge godt kunne tænke sig. 2. hvad Danmark selv vælger at tillade. Nr 2 har vi fuldstændig selv kontrol over og kan smide dem ud så tosset vi vil, hvis vi altså vil.

  Det eneste land i den bunke jeg sådan set har have sympati for er Sverige.

  De andre LOL, de har sku selv terroriseret store dele af verden (Afrika et godt eksempel) i deres Kolonialisme tid.

  Især England! Og tyskerne, tja hvor mange mennesker døde der lige som konsekvens af Nazismen og 2. verdens krig?

  Alle de der ‘white-guilt’ narativer er så tåbelige at høre på. Ingen beboer i Tyskland i dag skal da “betale” fordi de mennesker der boede på det samme sted for 91 år siden stemte den forkerte kunstmaler ind i den tyske rigsdag.

  Helt enig. Canis er et levende og frisk eksempel på en person der lider af Stockholm syndromet.

  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.
  • Dette svar blev ændret 5 måneder siden af knekker.

  Enig i din betragtning af Canis.

  #16
  Emilsa
  Rusher
  • 1145 Indlæg
  Offline

  Hva snakker de om de AfDere, det bliver vel næppe mere traditionelt tysk end det her

  Anyways, skal vi til at vende til bage til 20rn og 30rn, så må vi vel bare nakke nogle flere fascister i optrækket før de bliver farlige for gud og hver mand #antifaschistischeaktion

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #17
  Canis_lupus
  Rusher
  • 811 Indlæg
  Offline

  Jeg kan godt lide at folk nævner Polen som et godt eksempel, og deres højrefjøl i disse tider er pave stolt af at de ingen indvandrere og muslimer har

  Men sandheden er den at
  * Polen er det land i verden der har absolut flest indbyggere boende uden for deres eget land.
  Hvis alle lande havde været ligeså stramme i at afvise polakkere som de selv er overfor indvandrere,
  så var de ikke været andet end et fattigt lille lorte land.

  Og mht til deres yderste højrefløj og EU Skepsismen, havde man lyttet de til fjolser (Samme som dem i England, BREXIT crowdet), så havde de aldrig væsktet sig til det land de er i dag.

  Bemærk 2004 hvor de blev den del af det Europæiske Union

  Screenshot-2024-01-24-103637

Viser 17 svar - 1 til 17 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...