Forside Fora Spil Factorio – min undergang

Tagget: 

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  hunterSEG
  Rusher
  Offline

  Hvis du har hang til OCD og nemt tager dine spil med dig i tankerne, som jeg gør. Så skal du lige tænke dig om endnu engang inden du begynder på dette spil.

  I LOVE IT. Kan desværre næste bare ikke tænke på andet.

  Er lige startet, damn der er meget at holde styr på, og hvor bliver det hurtigt kaos. Har lavet lidt mindre fabrikker, men det bliver bare uoverskueligt, så står bare og drejer rundt om mig selv eller løber forvildet rundt og samler resurser op.

  Er begyndt på wiki, lidt YT og pinterest billeder. Tror jeg er på rette vej.

  I LOVE IT

  "Et rush om dagen. Holder facebook fra døren."

Viser 12 svar - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Pjulledk
  Rusher
  • 226 Indlæg
  Offline

  Jeg har prøvet Factorio rigtig mange gange men desværre bliver spillet hurtigt for overvældende for at jeg kan følge med. En skam for kan rigtig godt lide spillet

  I LIKE TURTLES

  #2
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  Et af de bedste spil ever.

  Jeg har dog ikke rigtig fået det spillet siden 2018, eller der omkring, da det stadig var i early access (det udkom i sommers, så vidt jeg husker?)

  Dengang var der heller ikke uran med. Men de kommer konstant med opdateringer til det. Mange små tweaks, justeringer, bug fixes osv.

  Og de har sagt de arbejder på en expansion lige pt, men vi skal ikk forvente noget endnu (de er kun i idé-fasen)

  Og ja.. jeg har faktisk ikke engang fået sendt en raket afsted endnu. Jeg fik konstrueret en større base, med olie og alt det der, og så skete der noget, og jeg mistede min save-fil, eller den blev overskrevet eller sådan noget. og så fik jeg aldrig taget mig sammen til at starte igen

  Man skal ikke være bange for spaghetti!

  Hvis man spiller det for meget, så tænker man på det hele tiden, og ender også med at det er i ens drømme. det har både jeg og adskillige andre oplevet. det et lidt creepy

  det eneste spil hvor man kan bruge 5 minutter på at flytte et par transport belts og så er der gået 5 timer

  #3
  Atheist
  Rusher
  • 57 Indlæg
  Offline

  JEg har også lige smidt små 120 timer i det siden nytår…

  Hvis du vil have en overskuelig gennemgang, kan jeg helt klart anbefale Katherine of Sky på youtube – det har ihvertfaldt hævet mit spil.

  Men ellers er jeg helt enig, alt alt alt for nemt at falde i og liiige skulle spille 2 minutter inden sengetid, og lige pludselig er klokken 3….

  #4
  kasperkaal
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Lidt off-topic, men hermed også en anbefaling af Dyson Sphere Program, som grundlæggende er Factorio, bare interplanetarisk.

  #5
  hunterSEG
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 226 Indlæg
  Offline

  Ja, det er farligt vanedannende.

  I starten havde jeg besluttet mig for at udforske og lære spillet selv, og undgå YT mm. Det holdte dog ikke længe. Prøver dog at holde det på et minimum. #3 Vil dog holde den yt kanal i baghånden.

  "Et rush om dagen. Holder facebook fra døren."

  #6
  Snowball42
  Rusher
  • 204 Indlæg
  Offline

  Helt enig i at det er et fantastisk spil, har spillet der fra før det kom på steam. Tror så lige der røg mere end 100 timer mere efter det gik fra EA. En del af dem i multiplayer med min søn.

  #7
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Jeg kan rigtig godt lide konceptet, men det er alt alt for indviklet til mig

  #8
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Har overvejet det flere gange, men faldt i Satisfactory da det udkom på Steam i stedet. Og det er nu mit mest spillede spil på Steam.

  #9
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  Har overvejet det flere gange, men faldt i Satisfactory da det udkom på Steam i stedet. Og det er nu mit mest spillede spil på Steam.

  #Hours in or does not count!

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #10
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  #9, Ha! Du kan gætte kan du. Lige meget hvad jeg skriver vil folk jo bare skrive “Bah! Jeg har over 1000 timer i X spil, det er jo ingenting det du har”. Jeg kan dog nævne at jeg kører træt i de fleste “lange” spil omkring 100 timer inde. Så det er derover.

  #11
  Djernis
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  #10 Satisfactory er også udemærket, men Factorio er bare bedre

  Satisfactory holdt mig ikke fanget da det kun er “farligt” at bevæge sig væk fra basen, hvorimod i Factorio bliver din base angrebet jo mere du forurener så mens man udvider skal man også holde styr på at kunne forsvare sine bygninger

  • Dette svar blev ændret 3 år, 1 måned siden af Djernis.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 1 måned siden af Djernis.
  #12
  Fizk
  Rusher
  • 25 Indlæg
  Offline

  Jeg har “gennemført” det engang for nogle år siden. Det var sådan lidt med gaffa og sikkerhedsnåle jeg fik det til at hænge sammen… Efterfølgende har jeg prøvet igen, hvor det hele var mere organiseret. Det blev desværre for kedeligt når alt er strømlignet

Viser 12 svar - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...