Forside Fora Spil PC Masterrace Cyperpunk ejere er hacket

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  -dut-
  Rusher
  • 1215 Indlæg
  Offline

  #0 jeg kan ikke rigtig se hvordan at have kildekoden skulle få en opdatering ud til Steam/PS/Xbox ejere. Hvordan har det noget som helst med det at gøre?

  #2
  anden145
  Rusher
  • 44 Indlæg
  Offline

  #1
  Nææh – jeg har også lidt svært ved at se.

  #3
  GoDiZh
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 45 Indlæg
  Offline

  “Når man kommer inden for dørene ved en spiludvikler og får adgang til kildekoden også, kan kan man jo sådan set risikere, at indtrængeren konstruere et angreb, ved at komponere en softwareopdatering til de mange klienter, der måtte være af det her spil. Og når de intetanende brugere har betalt for spillet, og får den opdatering, som man er tvunget til at trykke ja til, hvis man vil starte spillet op igen, så kan malwaren på den måde blive distribueret ud.”

  Vi ved ikke hvor lang tid de har haft adgang. Vi ved ikke som de siger sandheden. Firmaet Solarwinds har netop været udsat et sådan angreb. Søg på nettet omkring dette.

  #4
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  De krypterede vist hele lortet, så så længe de genskaber fra backup, så burde de være nogenlunde safe. Men som #3 siger, så kan de jo have haft adgang længe. Og så er backup’en også kompromitteret. Og projektets størrelse taget i betragtning, så kunne der godt slippe noget igennem.

  #5
  -dut-
  Rusher
  • 1215 Indlæg
  Offline

  #3 men det lyder som noget fra en person der ikke forstår at CDprojekt Red ikke står for software distributionen. Kildekoden giver jo ikke automatisk adgang til at lægge opdateringer ud på Steam/PS/Xbox.

  #6
  GoDiZh
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 45 Indlæg
  Offline

  jeg aner ikke hvordan kæden er skruet sammen, dette var bare en heads up. Hvis de har fået added noget kode og det er røget igennem så er det på vores maskiner nu. Indtil det kan totalt afvises af andre end dem selv, er jeg mistroisk…

  #7
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  #5, De opdateringer der kommer ud kan indeholde ændret kode uden de ved det. Det er et kæmpeprojekt, så der kan smutte et commit igennem som ingen kigger nærmere på. Og hvis de har haft adgang længe, så kan de have smidt en bagdør eller anden type malicious kode i main executable eller tilhørende DLL source kode, som derefter er kompileret til et release og efterfølgende smidt på diverse services.

  Sansynligheden for det? No idea, men den er ikke nul.

  #8
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  Derudover vil problemet nok være størst hvis det er source til multiplayer delen af spillet der blev lækket. Så ville der være åbnet for en ladeport af MP hacks går jeg ud fra.

  #9
  Ghidora
  Rusher
  • 1214 Indlæg
  Offline

  Nu er det jo ikke et spil der er fyld med fejl, så tvivler på de har overset hvis nogen har ændret i koden?

  GL & HF

  #10
  hausner
  Moderator
  • 771 Indlæg
  Offline

  Som jeg læser artiklen er der ikke forventning om at de har haft adgang særlig længe. Så mon ikke de under alle omstændigheder kan travle de sidste commits igennem tilbage til et tidspunkt hvor de ved der ikke har været udbudne gæster.

  @Ghidora:
  Antallet af eksisterende fejl siger umiddelbart ikke noget om hvor nemt det er at snige utilsigtet kode igennem deres pipeline.

  #11
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  @hausner jeg tror muligvis @Ghidora var lidt ironisk med sin kommentar om at spillet ikke har mange fejl 😏

  #12
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3133 Indlæg
  Offline

  CDPR skal satme sove i timen, hvis det skal lykkes nogen at smugle malware ind i deres kildekode… Men ok, det kan selvfølgelig godt være, at de har været så stresset, så de mere eller mindre blindt har godkendt PRs og så er det absolut muligt – der er set før, at det er lykkedes.

  #13
  hausner
  Moderator
  • 771 Indlæg
  Offline

  hvor nemt det er at snig

  haha. Det fangede jeg overhovedet ikke

Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...