Forside Fora Spil Cyberpunk 2077 – Officel tråd

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Deadmeat
  Rusher
  Offline

  Lad os endelig fortsætte diskussion på Rushers om dette fantastiske spil

  Lægger lige ud med at undre mig over at jeg er nødt til at hente 53 GB patch her til aften?? det må da være hele spillet på én gang. Andre der har samme oplevelse? Har spillet på GOG.

Viser 15 svar - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  VampiricEye
  Rusher
  • 3698 Indlæg
  Offline

  #1228 Selve opdateringen er formentlig ikke så stor. Men det er vist noget med, at de roder i en masse filer, hvilket gør, at disse skal hentes igen. Så du henter 53GB, men spillet kommer ikke til at fylde tilsvarende mere.

  Man slipper for alt det pjat, hvis man spiller det på Stadia.;)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #2
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Min patch på Steam fyldte vist 1.0 GB. Så det ved jeg da ikke lige hvorfor de har bøffet på GOG.

  Jeg elsker spillet (72 timer i det indtil videre, stadig på første gennemspilning) og ser frem til fremtidige udgivelser og forbedringer. Jeg spår den en god fremtid trods en bodged console launch.

  #3
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  PS4 Pro. Venter stadig til den store patch der skulle ramme engang i februar før jeg starter op. Vil Bare have en god oplevelse med det og det er jeg ikke sikker på jeg får pt, og kan sagtens vente.

  #4
  Deadmeat
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 362 Indlæg
  Offline

  #1: Det regnede jeg trods alt heller ikke med, men bare voldsomt nu til dags med patch størrelser! Stadia? naaaah. Har lige bygget ny PC og den skal bruges fornuftigt

  #2: mærkeligt! Man skulle tro at CDPR ville gøre meget for at holde patch størrelserne nede. Vel ikke ligefrem gratis for dem at skulle distribuere 53 GB til hver kunde.

  Og ja spillet har virkelig mange kvaliteter! Jeg venter også lige lidt med 2. gennemspilning. Skal igennem som Nomad denne gang med fokus på nærkamp og Tech. Mit første run blev som hacker og shit det bliver OP til sidst!

  #3: På PC var det allerede en fremragende oplevelse omkring jul. Bestemt med bugs men ikke noget der tog glæden fra mig

  #5
  WeezY
  Rusher
  • 87 Indlæg
  Offline

  #3 har sgu lidt ondt af dem der købte på console, det ligner jo lort i forhold til PC. Der er bugs på PC, men man kan da spille det og mange af dem er bare sjove… havde engang hvor jeg gik igennem gulvet. Ingen crash og har dog spillet 88 timer…

  #6
  Deadmeat
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 362 Indlæg
  Offline

  Hvis nogen skulle have lyst til en mere dysentropisk og dyster udgave af Night City i bedste Bladerunner stil, så har nogen lavet en shader mod, der formår ret godt at skabe Bladerunner stemning. Der er vist også blevet skruet godt op for den brune tåge

  #7
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Så kom Next gen 1.5 trailer og launch

  Så kan jeg endelig installere efer 14 mdr på hylden.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 4 måneder siden af Schalde.
  #8
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Er helt forvirret over Hvordan jeg opgradere.

  Installerede min PS4 version på min PS5 med disk, til version 1.5 men den fylder 60 Gb så det er ikke PS5 versionen og når jeg går ind i store viser den bare jeg kan købe spillet til 185 kr altså nogen der kan forklare??

  De skriver på Reddit den giver dig muligheden for at vælge version men ser intet.

  #9
  MiNo
  Rusher
  • 724 Indlæg
  Offline

  #6 Ha, det var sgu cool. Kan ikke lige lure om man kan se det man har brug for at kunne se, men folk er det i hvert fald.

  #10
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg har lige startet det hurtigt (er i gang med Dying Light 2, så CP2077 må lige vente lidt endnu). Jeg er imponeret over hvad jeg så. AI reaktioner er meget mere interessante og man bliver endda nogle gange angrevet af dem hvis man er for aggressiv. Derudover er det megasjovt at se dere panic mode på bilerne. I det hele taget er AI bilerne bare langt bedre. Det var mine to main gripes pre-1.5. Så nu glæder jeg mig virkelig til at komme videre med mit playthrough og efterfølgende starte et nyt.

  Nåja, og perk systemet er helt nyt! OG SÅ MEGET ANDET! Det er crazy så meget de har lavet om. Fandme godt arbejde af udviklerne.

  #11
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  Synes ærlig talt ikke det er særlig imponerende ting de disker op med her, nu har jeg lige læst hele listen igennem af rettelser og omend rigtig mange af de nye tiltag er gode, så er de samtidig også lidt ligegyldige synes jeg.

  Et par nye våben, nogen nye lejligheder og noget kosmetisk pladder er ikke nok til jeg synes det er interessant, mere realistisk vand er da fint men det er bare ikke lige det man savner allermest vel?, flere romance options med pigerne? altså det er bare ikke de ting som folk skriger efter, det virker mærkeligt de har brugt tiden på den slags.

  MEN, ud af hele listen så er alle forbedringer til combat og A.I samt balancing altid kærligt velkommen, men hvorfor fokusere på at lave ligegyldige NPC’er mere aggressive og ikke fixe politi’et f.eks?

  Og så er der stadig ingen NG+(new game plus) mode, så når man har gennemført spillet så er ens karakter tabt for evigt og man skal starte helt forfra igen.

  Jeg synes det er en tynd omgang ØL de disker op med her, og jeg taler ud fra et PC perspektiv, tror man får meget mere ud af det hvis man er konsol spiller da der er væsentlig flere grundlæggende ting der er rettet der på performance siden.

  Et fint step på vejen men bestemt ikke nok til jeg kunne finde på at genbesøge night city, ventelegen fortsætter.

  #12
  Paybacktime
  Rusher
  • 966 Indlæg
  Offline

  Lagde en lille håndfuld timer i det ved release, men tror det er tid til at prøve at springe på igen.

  I ain't got time to bleed

  #13
  kasperkaal
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  #11: NoFaith har en negativ indstilling til et emne. Shit mand, årtiets overraskelse

  Glæder mig til anden gennemspilning. Streamer nok på Geforce NOW 3080,så jeg kan få det fulde raytracede oplevelse.

  #14
  Nickell
  Moderator
  • 1748 Indlæg
  Offline

  Jeg har spillet det siden december. Jeg synes, at det er et hamrende flot spil. Stemningen er fed og historien ret interessant. Jackie er den bedste NPC-makker, som jeg har mødt i et spil.

  #15
  MiNo
  Rusher
  • 724 Indlæg
  Offline

  Stor 1.5 patch ude, med tonsvis af rettelser, justeringer / forbedringer til alle platforme

  Læste om det her : https://www.overclock3d.net/news/software/cyberpunk_2077_s_patch_1_5_has_launched_and_it_brings_big_changes_to_pc/1

  Blev selv færdig for et par uger siden, men det er da godt nyt hvis man en dag skulle vende tilbage og prøve et andet build.

Viser 15 svar - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...