Forside Fora Hardware Computere der kravler bagud

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Jeg har arbejdet med computere i over 15 år, og jeg har et mysterie jeg simpelthen ikke kan få et klart svar på.

  På min afdeling (sygehus), kravler alle vores PC’ere langsomt bagud i deres ophæng under bordene, for til sidst at falde helt ud og ned på gulvet. Det sker gradvist over tid. Men det er stensikkert at de ALLESAMMEN kravler bagud. Og hvis jeg eller andre ikke er opmærksomme, så falder de på gulvet efter et halvt års tid.

  Spørgsmål:
  – Hvis du arbejder med IT, har du så oplevet dette?
  – Hvis ja, har du fundet ud af årsagen?

  Mine egne teorier er følgende:
  – Når man tænder en maskine hver morgen, så trykker men på power knappen. Det er en meget lille “force” man tilfører PC’en, men den er bagudrettet. Over tid kan det måske være årsagen.
  – Når rengøringen rengører PC’ere, så tørrer de måske fronten af maskinerne af og tilfører dermed bagudrettet “force”. Dette kan også være årsagen.
  – Kabler bag på maskinen trækker ikke som sådan bagud. Men de trækker i hvert fald heller ikke fremad. Så måske er der alligevel en lille “force” gemt her, som langsomt trækker maskinen bagud i ophænget.
  – Sidste teori, og måske den mest sandsynlige. Det er spøgelser der, i nattens løb, puster på maskinerne, for at drille os så maskinerne langsomt glider bagud.

  Jeg har mange gange været ude for at maskiner er faldet bagud af ophænget og ned på gulvet, hvorefter stik smadres totalt når de ikke kan nå. :S

  Jeg er spændt på at høre jeres erfaringer eller måske gæt.

Viser 20 svar - 1 til 20 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Memorianx
  Rusher
  • 256 Indlæg
  Offline

  Det kan ske at ophænget er en smule skævt og læner lidt bagud, fx hvis der er mere vægt på bagsiden af bordet
  så kan løbende små rystelse og de bevægelser du allerede har beskrevet være med til at skubbe dem lidt over tid. Den simple og billige løsning kan være at bore en skrue op i bordet (ikke gennem pladen) som bagstopper sådan pc’en ikke kan flytte sig længere end den

  #2
  kongkim
  Rusher
  • 124 Indlæg
  Offline

  #0 Haha sjov, nu ikke mig der sætter dem op, men kan fortælle dig det samme sker inde hos DSB, og tror du har 100% ret i det er når folk hele tiden tænder og slukker og røre ved dem osv. sker ofså det de er lige ved at falde ud efter noget tid og vores support afdeling sætter tit nye op pga. der er skader på stik osv.

  Nobody is perfect, and i'm nobody.

  #3
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  Jeg arbejder med IT. Som udvikler, ikke som installatør, men jeg er super nysgerrig på hvad der ligger i det OPHÆNG du snakker om. Har du mulighed for at tage et billede af sådan et ophæng? Så er det lidt nemmere at sætte sig ind i kravleriet.

  EDIT: Arh ophæng. De straps man sætter under bordet så computeren ‘svæver’ i luften. Got it. Man må kunne sætte en bagstopper på så de ikke kan komme så langt bagud at de rutcher af. Kan det være brugerne der vil have nye og trykker hårdt med vilje mon?

  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af Festival_H.
  #4
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #3, Det er præcist sådan nogle her.

  #1, Der er ikke noget der læner bagud, de er helt plane. Der er endda nogle små gummiplader (se link herover), som gør, at det er svært for dem at skride. Men de sidder selvfølgelig ikke helt fast…

  #2, Så er jeg ikke den eneste der oplever det!

  #5
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  Ok. Hvis du leder efter en løsning, så tænker jeg at du skal ud i en lang strap med velcro. Denne strap skal så fastgøres den lodrette arm ved at snore den rundt om og så snore en gang rundt om kabinettet og så samles med velcro.

  Det ville være en billig løsning, men forklarer selvfølgelig ikke hvorfor problemet overhovedet opstår. Det er muligt at jeres spøgelser er kloge nok til at gennemskue en velcro strap

  #6
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  Hvor langt sidder jeres folk fra dette ophæng? Kan det være når man ruller kontorstolen ind på plads at det rammer computeren og med tiden skubber den så langt tilbage at den vælter bagud og at brugeren bare ikke vil indrømme at de kom til at skubbe den ud?

  #7
  medisterKongen
  Rusher
  • 499 Indlæg
  Offline

  Arbejder også med it, men vi bruger udelukkende bærbare computere, så ikke noget jeg kender til, men sjov observation, kan være det kun er gældende i det offentlige (sygehuse og DSB) fordi man køber de samme ophæng?

  Mit bud at det er tænd og sluk som forcer den bagud. Hvis du vil have en mere videnskabelig forklaring så er mit råd at spørge her
  https://ing.dk/sektion/sporg-fagfolket

  #8
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  Det lyder mærkeligt. Det er muligvis en kombination af alle disse ting.

  og så er der jo også mini vibrationer i kabinettet, når blæserer kører osv. folk skubber/slår/sparker til bordet, og den slags.

  men det kan vel løses med …

  en gevindbøsning og en bolt, som så er placeret bag ved pc’en, så den ikke kan falde ud, med mindre bolten er skruet ud først.

  #9
  NightBreaker
  Moderator
  • 1438 Indlæg
  Offline

  HAHA, Jeg har set det mange gange. Jeg har set dette med netop det ophæng. Grunden er at folk trykker den bag ud + At det ophæng ikke tager fat i kabinettet.
  Løsning er at sæt noget i bunden som holder det tilbage, derved kan man tage den ud forfra men den kan ikke ryk bagud. Jeg brugt noget klæbepuder.

  #10
  Emilsa
  Rusher
  • 1120 Indlæg
  Offline

  Det er bygningen der er ved at vælte….

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #11
  Deadlights
  Rusher
  • 1203 Indlæg
  Offline

  Hæve/sænkeborde kan nogle gange have den effekt hvis strømkablet hænger ud over og trækker en smule, når bordet hæves. På den anden side kom Skynet som bekendt til bevidsthed i 1997, så det er jo også en mulighed.

  #12
  SturmWolfDK
  Rusher
  • 562 Indlæg
  Offline

  Det er de døde der forsøger at kommunikere med jer.

  #13
  Noize
  Rusher
  • 175 Indlæg
  Offline

  Det er en af 2 ting.

  1 Mest sandsynlig Tryk fra rengøring og tryk på start knap, folk som slasker deres ben ind i den eller på anden vis kommer til at trykke på forsiden af kabinettet.

  2 Mindre sandsynlig eller en combo: Holder/bord der ikke er i forholdsvis tæt på vatter og derved giver microvibrationer og tyngdekraften trækker rig mulighed for laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangsomt lade kabinettet arbejde sig bagud.

  Fixet er dog ligetil sæt noget i vejen som tilbagehold, en rem, strips,eller hvad der nu er muuligt til at blokere/holde kabinettet på bagsiden.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af Noize.
  #14
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #5, Jeg har løsninger, men tak for forslag. Jeg er mere interesseret i om nogen har oplevet det samme og rent faktisk fundet ud af hvad der forårsager det. Mine egne idéer er jo kun gisninger og jeg har aldrig “set det ske”, om man så må sige.

  #12, Ja, det er også mit bud på det mest sandsynlige. Jeg har bare ikke fundet ud af hvad det er de vil fortælle os… :S

  #10, Det håber jeg sgu’ætte. Den er helt ny!

  #9, Jeg har slet ikke overvejet at folk måske faktisk skubber den ind med vilje (høhø)… Det er slet ikke utænkeligt at det er forklaringen. For nogle dage kan jeg skubbe en PC på plads. Og så går der en uge, og så er den skubbet helt tilbage igen. De bøller!

  #15
  trace
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  Jeg tror det er fordi blæserne er sat til at blæse ud i fronten, og dermed skubber computeren bagud.

  Ellers kan det være jordens centrifugalkraft.

  Eller en form for toy-story. Hvor de ikke altid når helt på plads inden der kommer nogen ind i rummet.

  Det er helt sikkert en af de tre.

  #16
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #15, Haha, jeg kan godt lide idéen om at vores kabinetter er små fly der laaaaangsomt er ved at lette bagud af ophænget.

  #17
  JesperBlomkaal
  Rusher
  • 297 Indlæg
  Offline

  Svaret er som du selv er inde på, de små tryk hver dag. Sæt et par strips sammen bagpå som stopklods og ind mod holderen.

  #18
  medisterKongen
  Rusher
  • 499 Indlæg
  Offline

  Sten flytter sig i Nevadas ørken. Computere flytter sig bagud på danske sygehuse og hos DSB. Tilfældigt? I think not. Der er større kræfter på spil!

  #19
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #18, Jeg tog faktisk på ekskursion til Death Valley for to år siden for at studere netop disse sten. I tilfælde af at de kunne give mig yderligere ledetråde til hvorfor mine PC’ere kravler. Det gav intet. De lå der bare.

  #20
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

Viser 20 svar - 1 til 20 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...