Forside Fora Spil PC Masterrace Breathedge – En Subnautica klon i rummet

Tagget: , ,

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Deadmeat
  Rusher
  Offline

  Jeg er lige blevet OBS på Breathedge, der netop er røget ud af EA og nu ligger i version 1.0 på Steam. Det ligner en voldsom inspiration fra Subnautica, dog nu i rummet og tilsat en pæn sjat skæv humor. Brugeranmeldelserne på Steam tyder på et rigtigt godt spil, så hermed heads-up til fans af Subnautica.

  Jeg har smidt launch trailer og de første 20 min. gameplay nedenfor. Ud fra gameplay videoen synes jeg man bliver holdt for meget i hånden med vejledning. Forhåbentlig er det kun en ting i starten af spillet. Det der fungerede så godt ved Subnautica var netop, at man selv skulle regne tingene ud.

  Jeg synes også AI’en er sindssygt irriterende at høre på, fordi han snakker aaalt for hurtigt. Bortset fra det er jeg forsigtigt interesseret – Nogen der evt. allerede har prøvet spillet?

  Trailer

  Gameplay

Viser 11 svar - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  knekker
  Rusher
  • 891 Indlæg
  Offline

  Elskede subnautica. En skam at Breathe her ikke også har den samme lidt mere frygtindgydende stemning.

  #2
  Deadmeat
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 362 Indlæg
  Offline

  #1: Ja det kunne godt se ud til at mangle exploration og frygt elementet lidt, men tror stadig jeg vil give det en chance

  #3
  Deadmeat
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 362 Indlæg
  Offline

  Nå fik svar på alle spørgsmål fra SkillUps glimrende anmeldelse af spillet. tl;dr: Nothing to play here – move along.

  Ja, AI’en bliver ved med at være intensivt røv irriterende at høre på igennem hele spillet. Og desværre får de aldrig udfoldet spillets bedste gameplay mekanikker på en meningsfuld måde. De mange positive anmeldelser fra brugerne på Steam er baseret på spillets første 3 af 6 akter fra Early Access. Det er også den mest velfungerende del af spillet og tydeligvis hopper kæden helt af i spillets anden halvdel.

  Det er super ærgerligt med disse ting, for spillet så ud til at have masser af potentiale. Som der bliver sagt i anmeldelsen: vent til studiets næste spil, for de var helt sikkert stort talent, men de skal tage ved lære af alle fejlene i Breathedge.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Deadmeat.
  #4
  Kraben
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  Hentede det på Steam og spillede en halv times tid.. Det har potentiale bevares, men Subnautica følelsen var der langtfra. Hentede nyeste opcatering til Subnautica – Below Zero og har hældt yderligere 6-8 timer på det spil så er op på ~200 nu. Det holder

  #5
  Deadmeat
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 362 Indlæg
  Offline

  @kraben jeg er selv lige begyndt på en ny gennemspilning af Subnautica og med stor fornøjelse og gensynsglæde! hvordan ser det efterhånden ud med Below Zero? Uden spoilers – holder det niveauet fra hovedhistorien? Desværre er det vist først sidst på året det går ud af EA. Har du brugt 200 timer i Below Zero? jeg troede udvidelsen var halv størrelse af hovedspillet eller mindre endnu?

  #6
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3100 Indlæg
  Offline

  #4 hmmm. Det kunne være man lige skulle få kigget på det – var stor fan af base game

  #7
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Lyder til Streamer Coh Carnage er ret vild med det indtil videre

  https://www.twitch.tv/cohhcarnage

  #8
  Kraben
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  @Deadmeat

  Spillet er grundlæggende det samme, men blot med en ny historie. Jeg har været med på vognen siden første udgivelse og har spillet on/off efterhånden som nye opdateringer kom til. Jeg havde ellers slået det hen til først at skulle starte rigtigt, når det var helt færdigt. Det lykkedes så langt fra

  BZ ligner for mig et spil som er så godt som færdigt. Jeg spillede det “igennem” for et par måneder siden og var rigtig fint underholdt. Det var ikke helt færdigt (manglede lidt end content), men det var helt klart fornemmelsen, at det var tæt på.

  Nu er der så kommet en ny opdatering, så jeg kan godt anbefale det og så bare hoppe med på vognen

  Skriv endelig herinde omkring jeres oplevelse af spillet

  #9
  StultusX2
  Rusher
  • 2004 Indlæg
  Offline

  #8 Takker for INFO. Jeg er desværre en af den slags, der bare ikke magter EA(Early Access!)spil.
  Og det selvom, jeg har sponsoreret dem, for ÅR tilbage.

  (Hmmm,StarCitizen popper lige op i mit simple sind – GODT det kun var $100 i 2012)

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #10
  knekker
  Rusher
  • 891 Indlæg
  Offline

  Fedt at høre at Below Zero er holder niveauet, jeg har også selv valgt at vente til at det var mere poleret færdigt, da jeg virkelig nød Subnautica og den stemning den gav.

  #11
  Deadmeat
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 362 Indlæg
  Offline

  #8 @kraben alle tiders og det lyder rigtigt lovende! Jeg holder mig nu i skindet til spillet er bagt helt færdigt. Har lige fået leget rigeligt (ufrivillig) beta tester I min første gennemspilning af Cyberpunk 😀

Viser 11 svar - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...