Forside Fora Nyheder AR brætspil med Tilt5

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  VR har efterhånden etableret sig gennem så mange store firmaer, at det føles som om en reel spiller på gamer markedet. Hvad enten man kan lide Faceboo
  [Læs hele nyheden her: AR brætspil med Tilt5]

Viser 11 svar - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Stormtrooper
  Rusher
  • 200 Indlæg
  Offline

  Yes!

  Lyder sgu temmelig fedt!

  #2
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  Yes! Og jeg læste også videre til bunden.

  Jeg har fulgt dette projekt siden de kiksede med et par kickstarter kampagner og jeg har lige siden ønsket at det ville blive til noget.

  Jeg tænker at dette kunne blive vildt interessant til interactive D&D sessions, hvis de rigtige designer og DM tools blir udviklet. I’m jacked to the tits!

  Og så er hun bare en sød pige der er utrolig dygtig og nørdet. What’s not to like

  #3
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #1,

  #2, Ja hun er sindssygt dygtig og har lavet nogle sjove nørdting i tidens løb. Og så er hun 100% dedikeret på AR projektet. Der skal noget drive til for at rejse sig igen og igen og bare fortsætte kampen som hun og teamet gør.

  D&D er oplagt mulighed. Jeg tænker også sådan noget som Dungeon Keeper, eller Hero Quest. Der er så mange muligheder! Og det bliver jo megasocialt.

  #4
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  #3 Det er genialt. Jeg frygter bare at hvis jeg nogensinde skal prøve det med andre end tilfældige online spillere at så er jeg nød til at købe et sæt med 3-4 briller. De fleste af mine brætspil og D&D bekendte er utrolig nærrige. Ingen af dem har købt Players Handbook, men de vil mægtig gerne låne min når der skal bygges en ny karakter eller der skal læses lidt om multiclassing eller spellcasting. Oh well. Det er åbenbart min lod i livet.

  Fedt ser det ud. Jeg håber sgu det blir rigtig populært og at min DM får øjnene op for det og laver campaigns til det.

  #5
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline
  #6
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #4, Det var også min konklusion. Derfor jeg har bestilt 3-pak. Jeg kender ikke rigtig nogen jeg tror jeg kan få til at købe et sæt før det er noget man kan købe nede i butikkerne. Så indtil da, så må jeg lege udlåner.

  #7
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  Det har åbenbart ikke super meget interesse blandt Rusherne, men Norm fra Tested har også haft det under fingrene. Der skal da også lige med i listen af links hvis der skulle komme nogle nysgerrige forbi: https://www.youtube.com/watch?v=Jse-GwkcYgI

  • Dette svar blev ændret 2 år, 9 måneder siden af Festival_H.
  #8
  StiX
  Rusher
  • 195 Indlæg
  Offline

  Yes!

  Det lyder da super interessant, men som du også skriver, lidt niche.

  Det eneste “brætspil” jeg selv spiller er Hearthstone, men det kunne da være super fedt at få blæst det ned på et fysisk bord i stedet for at sidde ved computeren

  #9
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #8, Ja jeg ved at en del udviklere af eksisterende spil allerede er on-board. Dog ikke Hearthstone så vidt jeg husker.

  Tilt5’s SDK er enormt nem at bruge. Hvis man har et spil baseret på Unity i forvejen, så er det så simpelt som at enable et plugin og dragge Tilt5 gameboardet ind i scenen hvor man vil have “kameraet” skal være. Og så skal man sevlfølgelig konfigurere controls, som nok er lidt sværere.

  Men generelt har de lavet det meget nemt, hvilket jeg tror er essentielt for at få folk med på vognen når vi snakker udviklere.

  Iøvrigt kan løsningen jo også fungere på højkant. Så hvis man placerer gameboardet på samme måde som en skærm, så har man pludselig en interaktiv hologram skærm.

  Tilt5 er forresten det tætteste jeg har set vi kan komme på Another World intro skærmen.

  #10
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  #0 Når du har modtaget og har fået prøvet det, så må du gerne lige lægge en status på om det er fedt og om der er noget lækkert software klar til at udnytte det

  Jeg drømmer lidt om at få min DM til at opgrader til Quest 2 og så bygge sine adventures i VR, men han er lidt mere til at bygge ting i den virkelige verden.

  #11
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #10, Gerne, jeg regner med at komme til at smide nogle videoer og noget op når jeg engang modtager mine.

Viser 11 svar - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...