Putins agressioner fylder selvfølgelig i vores forum, hvor man hver dag deler nye skrækhistorier og debaterer sanktioner mod Rusland. Mange vestlige firmaer har reageret ved at suspendere deres services i Putinland, og i underholdningsbranchen betyder det blandt andet, at:
- Netflix og Amazon har suspenderet deres streamingtjenester
- Microsoft, EA, Activision Blizzard og Epic stoppede salg af nye spil og hardware til deres platforme
- Sony stoppede salget af GT7, men det blev senere til et stop for salg af alle spil
- Nintedo har stoppet salg af spil i eShop grundet en betalingsudbyder og udskudt et par spil
- CD Projekt/GOG.com har suspenderet salget og doneret penge til Ukraine
Sidstnævnte har dog fået modspil, hvor russiske sympatisører nu er begyndt at angribe CD Projekts spil, herunder Cyberpunk 2077. Spillet er udsat for en god gang reviewbombing, altså en syndflod af negative anmeldelser med henblik på at sænke den samlede karakter på sider som metacritic.com.
Flere af udbyderne har valgt kun at stoppe salget af nye spil, hvilket virker som en knap så hårdtslående sanktion, men Epic har formuleret følgende kommentar om problematikken:
I krig er sandheden det første offer, og det er ikke let at navigere en stor virksomhed i en globaliseret verden, hvor man både kan blive angrebet for at gøre for lidt, men også ramt af at gøre ‘for meget’. Valve har fået kritik for ikke at lukke russerne ude af Steam, men Epic har måske en pointe: Lad os holde linjerne åbne for dialog. Hvilke sanktioner tror du gør mest ondt?
Forside › Fora › Krigen raser i underholdningsbranchen
Putins agressioner fylder selvfølgelig i vores forum, hvor man hver dag deler nye skrækhistorier og debaterer sanktioner mod Rusland. Mange vestlige f
[Læs hele nyheden her: Krigen raser i underholdningsbranchen]