Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#17
SturmWolfDK
Rusher
  • 562 Indlæg
Offline

Jeg tror ikke at det bliver en full scale invasion af Ukraine. Det hverken gider russerne, eller NATO, og det tror jeg begge parter er klar over, og har en forståelse om.

EU eller NATO har ikke nogen interesse i at optage Ukraine. De ser helst at det eksistere i et strategisk ingenmandsland. Og hvis det kan forblive sådan, så tror jeg russerne finder sig i det, trods den historie der er imellem landene. Jeg kunne imidlertid godt se Putin nappe det hele af de østlige besatte regioner i en lille lynoffensiv. Hvis han forsøger at gøre Krim landfast med Rusland, og bliver for grådig, så tvinger han NATO’s hånd. Det andet kan de nøjes med at straffe med “hårde sanktioner” og se tiden an igen igen, som i 2014.

Netop fordi man ikke gjorde resolut modstand i 2014, så bliver det lidt patetisk nu, idet Ukraine ikke er medlem af NATO.

Det ville være fuldstændigt vanvittigt af nogen af parterne at starte WWIII. Kinserne ville sikkert elske det. Så kan de rigtig brede sig i asien, snuppe Taiwan m.v., imens USA har travlt med en mega lort af en krig på det europæiske kontinent.

*Edit*
Og gud forbyde at dette bliver undskyldningen for etableringen af en EU-hær. Vi har NATO, og det kan vi ikke engang enes om at finansiere.. Pathetic.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 2 måneder siden af SturmWolfDK.