Forside Fora Penge og økonomi Aktier – tips og indsigt Svar til: Aktier – tips og indsigt

#89
TormDK
Rusher
  • 443 Indlæg
Offline

#88 Ja, jeg har overvejet muligheden. Udfordringen med den del er at så ville hele verdenen få besked om at det frie marked i USA slet ikke er frit. Det ville være politisk selvmord, specielt når der jo allerede er en masse regler enten på plads, eller igang med at blive implementeret – som så bare ikke bliver enforced i så høj grad tidligere. Gary Gensler ser dog ud til at ville ændre på det. (den relativt nyudnævnte direktør for SEC, som så sent som igår var på CNBC og direkte sige at de er igang med at se på hvordan markedet er struktureret, og at han ser et problem i at Dark Pools og Internalizing kan styre prisdannelsen)

Jeg ved dog ikke lige med din sidste del af din kommentar. Det er fair nok du ikke tror på vi er meget tæt på et økonomisk kollaps i USA selvom der så småt begynder at blive talt om det hos økonomerne, men GameStop er, hvis man kun kikkede på fundamentals, en super sund virksomhed i 2021, er lige rykket op fra Russel 2000 indekset til Russel 1000, samt er kommet med i S&P 400 MidCap for et par dage siden – og har muligvis klaret adgangskravet til S&P 500 hvis det kvartal vi lige er gået ud af var godt. Derudover en masse rock star mennesker på senior positionerne og en cool millard dollars i banken til at transformere sig for.

Det var den ikke nødvendigvis i så høj grad i 2019 da DFV gik ind i den (omend han så den var undervuderet allerede dengang, han er jo trods alt en tidsrejsende kat.) – den del med short squeeze tesen så først dagens lys senere. Kik eventuelt på GMEtimeline linket oppe i #76

Så MOASS er bare icing on the cake, et sjovt potentielt “what if” scenarie, og dem kan der være mange af. (f.eks. hvis GameStop lavede en krypto dividende som rygterne går på, eller hvis de lavede et stock split). Hvad er Vestas eller noget andet kedeligt i forhold til det?