Forside Fora Penge og økonomi Aktier – tips og indsigt Svar til: Aktier – tips og indsigt

#88
Firestorm
Rusher
  • 41 Indlæg
Offline

#87 har du overvejet muligheden for at der bliver lavet et politisk indgreb? Tydeligvis er markedet i stykker, og ingen kommer selvfølgelig til at blive mange millardærer på GME uden politisk indblanding.

Problemet er naked shorts (som jo også er ulovligt i USA, dog håndhæves det ikke – da markedet er styret af Wall street og ikke SEC). Alm. shorts position er i sig selv ikke et problem da det jo bare en kontrakt mellem to parter.

I øvrigt hvordan ved du at du ejer de GME aktier du tror du har, hvis det var danske aktier ville jeg ikke være i tvivl da de går ind hos værdipapircentralen. Men i USA, ser du bare dine aktier i en browser hos en random broker, du ved ikke om han faktisk har skaffet dig aktierne (det er selvfølgelig ulovligt hvis de ikke har, men den slags ulovligheder sker jo hele tiden med naked shorts og det accepteres).

I stedet for at spekulere i at systemet skulle bryde sammen og resultatet skulle blive at alle privat investorer tjener massere af penge (HAHAHA som om), så ville jeg nok heller invester i nogle firmaer som det faktisk gør det fornuftigt. Men held og lykke med planen, bliver sjovt at følge