Forside Fora Penge og økonomi Aktier – tips og indsigt Svar til: Aktier – tips og indsigt

#87
TormDK
Rusher
  • 443 Indlæg
Offline

#86 Udfordringen for mig er dette;

1; Prisen lige nu er forkert, fordi 50-70% af alle købs ordre køres via darkpools og Internalizers og prisen derfor ikke påvirkes andet end i negativ regning. (fordi Hedgies er kloge nok til at sælge via Lit Exchanges, som så påvirker prisen negativt)

2; Hvis prisen kommer over 350$, forventes det at Hedge Fund kort huset falder pga Margin calls som ikke kan løses fordi Hedgefunds er super over eksponerede (Den primære Hedgefund der har store short positioner er Melvin Capital, men der er andre spillere også). Vi har set meget store short attacks ved 342$ tidligere på året i flere omgange, hvorfor de 350$ som deres hardstop er tesen lige nu.

3; Når kort huset falder så skal alle de store Short positioner lukkes, ved at købe dem tilbage på det åbne marked (Idag bruges forskellige financielle instrumenter til at “kick the can” ved at skabe nye GME aktier til at dække de gamle failure to deliver short positioner, samtidig med aberne køber nye syntetiske aktier hver eneste dag.

DTCC har et reglsæt om at det kommer til at ske per automatik i tilfælde af short sellers umiddelbart konkurs pga Margin calls. DTCC er forsikret for omkring 70 billion dollars (danske billioner), men i tilfælde af de også løber tør for monies, så er FED (den amerikanske national bank) den sidste mand til at betale det der er tilbage af regningen på det tidspunkt.

4; Aberne ejer nok et sted imellem 130M til 150M aktier (konvervativt set), ud af de godt ~32M aktier som “The float” rent faktisk har. DVS. der er minimum 500% for mange aktier i omløb, som skal ud og købes på det åbne market.

5; MOASS kommer derfor til at ske.

6; Når MOASS sker, er der ikke nogen teoretisk øvre grænse, for DTCC’s købs algoritmen er ligeglad med prisen, den interessere sig kun for at lukke positionerne hurtigst muligt. 1 million dollars per aktie er derfor ikke et meme, og det er 10m principielt heller ikke. Læs den her DD; https://www.reddit.com/r/Superstonk/comments/o9ifjx/infinity_pool_how_gme_will_break_the_laws_of/ – der er tre laaaaange afsnit, men forklarer det micro og macro økonomiske principper der bliver brugt. Der er en del der snakker om at holde en andel af deres aktier til “The Infinity Pool”, hvilket gør at alle åbne short positioner principielt ikke kan lukkes, og prisen derfor kan være eksplosiv eksponentiel.

7; på grund af punkt nummer 1-6, så er det et godt spørgsmål.

Jeg har lavet excel ark beregninger der viser min profit efter 42% skat fra 1000$ til og med 1M $, bare for at jeg kan vende mig til den slags tal. Ved 1M dollars, så er det over en millard danske kroner efter skat, hvilket min rationelle hjerne selvfølge ikke helt kan tro på, selvom DD’en meget tydeligt viser at det er en mulighed. Jeg har lige pt. en åben market limit salgs ordre på 40000$ / share, bare fordi jeg ved at Hedgefunds kører data analyse på den slags ting, såfremt MOASS sker, så blever den selvfølgelig fjernet. (GME kan ikke nå så højt på én dag alligevel pga circuit breaker reglerne på NYSE, så der er ikke nogen reel “risiko” for at gå glip af MOASS, da den kommer til at tage uger/måneder at komme igennem)

Så I dunno, jeg er først tilfreds når Citadel drejer nøglen om, eller reglerne bliver ændret i en sådanne grad at den her pris undertrykkelse bliver stoppet, så GME kan løbe frit. Så må vi se hvor den så ender, men havde du spurgt mig i Januar, så havde 800$ sku nok været fint nok, for hvor tit er det lige man to til tre dobler sin investing?

Det sker jo ikke i praksis, hvilket nok også er grunden til at en første-gangs læser af mine indlæg ville tænke “What a nutjob!” – for det er rigtigt, det lyder for vildt til at være sandt, men ikke desto mindre har der ikke været ét eneste reelt scenarie om hvorfor MOASS teorien ikke kan passe. Det er en masse der siger det ikke kommer til at ske, og måske gør det ikke det – men teorien er solid, og vi kan se at der begynder at ske en juridisk “opdækning” i forhold til at forsøge at kontrollere en MOASS tilstand i markedet. Så sent som igår var FED ude og sige at de store banker skal til at have en billion dollars i en samlet war-chest til at kunne klare yderligere nedgang i markedet.

Vi er bare ikke i januar længere, jeg er helt med på den revolutionære ånd med at det system skal brændes ned nu, for mine papirs hænder er brændt væk, og nu er der kun diamant næverne tilbage.