Forside Fora Off-topic Flyvende biler i 2030 Svar til: Flyvende biler i 2030

#13
knekker
Rusher
  • 357 Indlæg
Offline

#6 Jeg er ikke som sådan bekendt med diverse virksomhedsskabere – generelt set er jeg ligeglad med om det er frank, john, henning eller jette som står bag en virksomhed

men Elon siger bare nogen ting, som ikk bliver til en skid, inde for den tidsplan han selv siger.

fx selvkørende biler, udtalte han ville være på level 5 i 2018. De fungerer stadig ikke den dag i dag.

“interplanetarisk race” ? det er vi ikke. der har ikke været mennesker på andre planeter endnu. Og det er også ret ligegyldigt, for det er ikk rigtig noget jeg kan bruge til en skid?

Hans hyperloop er stadig bare et latterligt koncept som ikke fungerer – og vi hører sjovt nok meget lidt om det jo længere tid der går.

Hans tunneller er dog blevet gravet – men … kun i ganske få områder og selvom der blev påstået man kunne komme rundt med ~150 mph, så er farten kun … 35ish? (1 bil ad gangen… ?)

Hans solar-tag ved jeg så ikke noget om. Det er ikke noget jeg har hørt eller set være en mulighed i Danmark – det er til gengæld en god idé, som jeg selv har undret mig over i lang tid, altså, hvorfor hele taget ikke bare er solceller, istedet for enkelte paneler som skal installeres oven på.

og så er der alle de små ting… hans kommentarer ifht en dykker i thailand. hans kommentarer til SNL, og den generelle måde hans ansatte bliver truet på og lign.

især det med hans ansatte kan jeg slet ikke respektere

når alt det så er sagt, så kan jeg godt lide hans biler – men .. jeg ville aldrig købe en. pga manden bag.

husk lige, du får intet ud af at gokke den af på Elon. tvært imod.

Han gør intet, for din skyld.

du skal altid være kritisk overfor rige røvhuller – også selvom de laver elbiler

  • Dette svar blev ændret 6 måneder, 3 uger siden af Nioxic.

Det er så dejligt let at sidde på sin dovne fede røv som Average Joe og svine de folk til som kaster sig ud i ambitiøse projekter, der som udgangspunkt har alle ods imod fra overhovedet at lykkedes.
Nioxic du ser ikke ud til at holde igen med at dømme andre for deres fejl og manglende evner, så lad os da vende blikket imod dig i stedet. Hvad har du egentlig udrettet i livet, hvad har du gjort for at gøre verden til et bedre sted? Hvilket chancer i livet har du taget som kunne resultere i at folk vil hænge dig ud for at fejle?
Hvad var det…intet, niks, nada siger du? OK godt at vi lige fik det på plads.

Elon sætter sig ambitiøse mål, også selv om han ved at målene kan virke uvirkelige, men han gør det for at presse sine folk, så de performer det bedste de kan. Nogle vil sige at det ikke er rimeligt behandling, men sandheden er at folk i vores tid har aldrig været mere begejstret for vores fremtid pga Elon med SpaceX der vil tage os til Mars, Elbiler og FSD, siden Presidenten J.F Kennedy fik os på månen 1969.
Elon er kendt for ikke at være let at arbejde sammen med og det er hårdt, men folk er endnu engang fri til at søge arbejde et andet sted hvis de ikke gider det.