Forside Fora Off-topic Flyvende biler i 2030 Svar til: Flyvende biler i 2030

#8
Nioxic
Rusher
  • 260 Indlæg
Offline

#6 Jeg er ikke som sådan bekendt med diverse virksomhedsskabere – generelt set er jeg ligeglad med om det er frank, john, henning eller jette som står bag en virksomhed

men Elon siger bare nogen ting, som ikk bliver til en skid, inde for den tidsplan han selv siger.

fx selvkørende biler, udtalte han ville være på level 5 i 2018. De fungerer stadig ikke den dag i dag.

“interplanetarisk race” ? det er vi ikke. der har ikke været mennesker på andre planeter endnu. Og det er også ret ligegyldigt, for det er ikk rigtig noget jeg kan bruge til en skid?

Hans hyperloop er stadig bare et latterligt koncept som ikke fungerer – og vi hører sjovt nok meget lidt om det jo længere tid der går.

Hans tunneller er dog blevet gravet – men … kun i ganske få områder og selvom der blev påstået man kunne komme rundt med ~150 mph, så er farten kun … 35ish? (1 bil ad gangen… ?)

Hans solar-tag ved jeg så ikke noget om. Det er ikke noget jeg har hørt eller set være en mulighed i Danmark – det er til gengæld en god idé, som jeg selv har undret mig over i lang tid, altså, hvorfor hele taget ikke bare er solceller, istedet for enkelte paneler som skal installeres oven på.

og så er der alle de små ting… hans kommentarer ifht en dykker i thailand. hans kommentarer til SNL, og den generelle måde hans ansatte bliver truet på og lign.

især det med hans ansatte kan jeg slet ikke respektere

når alt det så er sagt, så kan jeg godt lide hans biler – men .. jeg ville aldrig købe en. pga manden bag.

husk lige, du får intet ud af at gokke den af på Elon. tvært imod.

Han gør intet, for din skyld.

du skal altid være kritisk overfor rige røvhuller – også selvom de laver elbiler

  • Dette svar blev ændret 6 måneder, 3 uger siden af Nioxic.