Forside Fora Off-topic huskøb, jeres mening Svar til: huskøb, jeres mening

#10
knekker
Rusher
  • 370 Indlæg
Offline

#8 Har fat i noget, jeg ville heller ikke lægge for meget vægt på ulemperne i det nuværende hus som blot er midlertidig. beliggenhed og grundstykkets størrelse er stort set det eneste relevante i denne sammenhæng, når i nu alligevel skal rive hele lortet ned om ik så længe.
Bare planlægning af det nye hus, design, materiale valg, finde et kvaliceret firma til en god pris osv, mens man sammentidig har et job man skal passe ved siden af, kan let komme til at tage mere end et år at få på plads. De 5 år får hurtigt ben at gå på.
Det du har gang i, vil kæresten anse som reddebyggeri, derfor er der en god chance for at hun vil synes det er en skide god ide at få børn efter i er flyttet ind, men jeg håber dog for dit eget helbred (rent stressmæssigt) at du ikke har planer om at få børn inden det nye byggerig står færdigt? At skulle navigere et nyt villa projekt, samtidig med at man skal passe et job og i har 1-2 børn på 1-3 år som også kræver sin potion opmærksomhed, vil ikke andet end give dig stress og der er en chance for jeres forhold vil komme til at lide af det, da du ikke vil have overskud til også at give kæresten den opmærksomhed som hun også kræver.

Hvor stor er grundstykket?