Forside Fora Off-topic Ludoman hvad nu?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  kimohnoo
  Rusher
  Offline

  Hej jeg har flere gange prøvet at skrive her men slettet igen.
  Jeg er i den situation at mit gambling har taget overhånd efter en uges ferie hvor jeg rigtig har kunne siddet og tænke over hvordan har det. Og jeg har det ikke godt, og har derfor også gang i en masse med lægen. Jeg kunne mærke at når jeg sad og spillede så røg alle tankerne ud af hovedet og jeg havde for en gangs skyld fred. Men træerne vokser somsagt ikke ind i himlen og de 100 kr blev til 200, 300 og ja meget højere.

  Jeg har udelukket mig selv for alt, men man kan altid finde smuthuller i cyberspace. Nu er jeg i den situation at jeg nok en gang har sat alt over styr og ikke ved hvad jeg ellers skal gøre. Jeg søger NADA medlidenhed da det her er min egen fejl! jeg har kontakt til ludomani linien som ja undskyld mig franske ikke rigtig giver noget andet end jeg skal stoppe med at spille.

  Er der nogen der evtentuelt har været igennem det samme eller eventuel pårørende som kan komme med noget indspark.

Viser 20 svar - 1 til 20 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Jacques
  Rusher
  • 554 Indlæg
  Offline

  Det lyder ikke rart. Al afhængighed er jo et tegn på noget underliggende. Jeg har det selv sådan med mad. Det er så nem en måde at få fokus over på noget, der med det samme er behageligt – men som så bagefter føles elendigt, hvis man har spist junk og for meget af det.

  Det bedste, man kan gøre, er at gå til psykolog. Han/hun vil forsøge at konfrontere dig med det, der udløser din afhængighed, hvad det så end er. Det er pissehårdt og enormt ubehageligt, lige indtil man er igennem. Så føles det vildt frigørende. Du skal dog kunne med din psykolog. Du skal ikke bare acceptere hvem som helst. Hvis ikke der er nogenlunde kemi, virker behandlingen med stor sandsynlighed ikke. Hvis du går rundt med en depression, og det siger jeg bestemt ikke, at du gør, vil psykologen henvise dig til din læge, som så eventuelt kan sætte et forløb i gang med et antidepressiv. Det har hjulpet mig helt enormt med det, jeg har bakset med.

  Held og lykke.

  Bye with a warmly hugs

  #2
  maestro
  Rusher
  • 107 Indlæg
  Offline

  Jeg kan ikke huske hvad det hedder, men i Luksusfælden var der en der underskrev på noget så man blev udelukket fra at kunne spille. Hvad der svarer til ribers for ludomaner.

  #3
  maestro
  Rusher
  • 107 Indlæg
  Offline

  Fandt det hurtigt. Sæson 25 episode 2 på Viaplay. Hent inspiration der. Kan se episode 6 også er gambling.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 9 måneder siden af maestro.
  #4
  Steadi
  Rusher
  • 329 Indlæg
  Offline

  Jeg ved ikke om du med ludomanilinjen mener StopSpillet, men hvis det ikke er, så kontakt “StopSpillet” på 70 22 28 25, når de åbner igen i morgen kl. 9.

  Fra hjemmesiden:

  “ StopSpillet er Spillemyndighedens hjælpelinje om spilafhængighed; i daglig tale kaldet ludomani. StopSpillet er for alle, der har brug for råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed. Vores rådgivere sidder klar til at tale med dig. Sammen finder I ud af, hvilke muligheder, du har, og hvordan du kommer videre.”

  https://www.stopspillet.dk/

  Du skriver, at du har udelukket dig for alt, er det gennem ROFUS? Hvis ikke, så meld dig ind i ROFUS på https://www.rofus.nu/.

  Jeg har ikke selv erfaring med spilafhængighed, men ovenstående links kan forhåbentlig bruges.

  #5
  Red82DK
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  Kan du ikke bare sige at du max må sætte en krone pr kupon.

  #6
  NightBreaker
  Moderator
  • 1438 Indlæg
  Offline

  Det er godt du skrive og du er klar over du har et problem, det er super at du kan indse det, men det er kun starten. Som der bliver sagt så STOP ALT SPIL NU.

  Råd fra mig vil være snak med din bank om at kun overtræk med et par hundrede kroner.
  Bed din bank om hjælp iht. hård limits. Nye kort. Nye koder.
  Snak med gode venner og familie om det og fortæl dem at du har et problem og du ved det er et problem. Grunden til dette er mange, men at snak om ens problemer hjælper altid. De får også en forståelse for dig.
  Slet alle apps der har med gambling. Hvis du ikke mener du kan styre det, så over på en anden telefon, uden smart telefon.
  Ring til en ven eller en i familien, hvert gang du har lyst til at spille.
  Begynd på noget nyt. Sport eller andet, noget til at komme væk fra den verden du kender med gambling.

  Og som der bliver sagt, https://www.stopspillet.dk eller https://www.rofus.nu . Bør også kunne hjælpe dig. Du er ikke alene i det her. Og selv om du selv føler det er din skyld, så har du ret til hjælp.

  #7
  kimohnoo
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 20 Indlæg
  Offline

  Kæft hvor er i pisse søde alle sammen. Jeg er allerede meldt ind i Rofus men opdagede at man jo nemt kan på mange af de udenlandske portaler. Jeg Har også været i kontakt med Ludomani linien, og må sige jeg ikke håber det er det eneste man kan går til for der var oprgitigt ikke magen hjælp at modtage udover at jeg skulle sige højt og stoppe mit spil- jeg håber dette skyldes sommerferien.

  Jeg Tager i morgen kontakt til Stopspillet og krydser fingre for de eventuelt har noget mere brugbart jeg kan bruge for at komme videre.

  Derudover er det en super idag med at slette de fleste ting på mobilen og har allerede slettet mit nemid via mobilen så det ikke er så nemt for mig at komme til at spille.

  Min familie ved det godt, jeg havde et tilbage fald for max 1.5 mdr siden hvor jeg også spillede nærmest alt op så jeg er lidt tilbage hvor jeg ikke har overskuddet til at fortælle dem det som det er lige nu.

  Igen super mange tak for jeres råd! Sætter pris på dem alle.

  #8
  kimohnoo
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 20 Indlæg
  Offline

  Til bonus information vil jeg også indskyde at jeg påbegynder til fitness imorgen i håb om 1 at blive mere fit (doh) men også at flytte mit fokus. For det er dyrt at falde i hver gang.

  #9
  Nickell
  Moderator
  • 1745 Indlæg
  Offline

  Første trin er erkendelse. Det var meget modigt af dig at trykke send på din besked.

  Jeg har ingen gode råd. Jeg er både en dårlig gambler og for stædig til at indse mine egne problemer, men du har vist fået gode råd længere oppe i tråden.

  Motion lyder som en god idé.

  #10
  NightBreaker
  Moderator
  • 1438 Indlæg
  Offline

  #0 post hvordan det er gået iht. Kontakt til storspillet. Jeg vil lige høre en kontakt af iht. Om der er andet man kan gøre. (Er igennem mit arbejde).

  Men post her hvordan det går.

  #11
  Jeppe
  Rusher
  • 360 Indlæg
  Offline

  Kontakt Center for Ludomani. De har personer som hjælper. Du kan komme til et møde hos dem og komme i et gratis behandlingsforløb – har selv været processen igennem for 15 år siden (og ikke spillet siden).

  #12
  wOOOOt
  Rusher
  • 242 Indlæg
  Offline

  Hej Kimo

  Fedt du står frem – det første skridt er jo altid at erkende at man har et problem.

  Jeg har selv et lille afhængigheds problem, ikke så meget gambling, men at samle på enkelte ting.
  Lidt som at spille PC spil, og være completionist – at man bare skal gennemføre alting. Det kan mange herinde godt genkende.
  Jeg ville også falde for gambling, hvis jeg tillod mig selv at prøve, men jeg ved det på forhånd, så jeg holder mig fra alt med penge betting.

  Men det er ikke mere end 5-6 år siden, at jeg pludelig havde brugt omkring 20.000 på et fucking mobil spil,
  da jeg blev bidt af at købe pakker, for at være med i front på pvp delen.
  Jeg skulle virkelig forbyde mig selv at fortsætte, før det lykkedes. Det var fucking svært at stoppe, fordi det var så let at fortsætte, og det var jo sjovt – man bliver afhængig af det skud dopamin som hjernen får, hver gang man feeder sin addiction.

  Mht. dig – de andre har postet links osv.
  Hvis du ikke lykkes med de andre ting, så google personlig coach og afhængighed.
  Jeg har selv en veninde, som er tidligere misbruger af alkohol og stoffer, men som har vendt sit liv, og nu coacher andre i at komme ud af deres misbrug. Og jeg vil tro, at det er lige meget hvad du er afhængig af, så er det de samme ting der driver dig. – så måske er en personlig coach en mulighed!

  Ønsker dig i hvert fald al held og lykke.
  Det kræver viljestyrke at stoppe – men du har klaret første skridt! Så fortsæt i den gode retning!

  #13
  Festival_H
  Rusher
  • 758 Indlæg
  Offline

  Det første skridt til at stoppe er vel netop at du har erkendt at du har et problem og at du kommer ud med det. Det er stort. Det skal du have ros for.

  Hvad du så derefter skal gøre ved jeg ikke en skid om. Der vil jeg nok bare ende med at lyde som en konsulent på ludomani linjen.

  Pøj pøj med det.

  #14
  kimohnoo
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 20 Indlæg
  Offline

  Hej igen, en lille status.
  jeg har idag været i kontakt med stopspillet og fået en masse virkelig gode vøærktøjer som jeg skal arbejde videre med.
  – Når spille lysten er der lav noget andet i 10 min for at få fokus væk
  – Begynd til en fritidsaktivitet så der har overskud til andet
  – Det er tit ikke gambling der er det største problem men derimod andre psysiske ting der spiller ind
  – Går til egen læge for at snakke omkring mig selv.
  – Spær dit kort så det ikke kan bruges på udlandske spilhjemmesider
  – Fjern dit nem id fra pung + app

  Jeg har tudet mig selv træt nu, men jeg føler jeg blev lyttet til og forstået fremfor den modtagelse jeg fik via ludomanilinien.

  Tak for lytte og forståelsen!

  #15
  Jacques
  Rusher
  • 554 Indlæg
  Offline

  Hej igen, en lille status.

  jeg har idag været i kontakt med stopspillet og fået en masse virkelig gode vøærktøjer som jeg skal arbejde videre med.

  – Når spille lysten er der lav noget andet i 10 min for at få fokus væk

  – Begynd til en fritidsaktivitet så der har overskud til andet

  – Det er tit ikke gambling der er det største problem men derimod andre psysiske ting der spiller ind

  – Går til egen læge for at snakke omkring mig selv.

  – Spær dit kort så det ikke kan bruges på udlandske spilhjemmesider

  – Fjern dit nem id fra pung + app

  Jeg har tudet mig selv træt nu, men jeg føler jeg blev lyttet til og forstået fremfor den modtagelse jeg fik via ludomanilinien.

  Tak for lytte og forståelsen!

  Alt det, du har sat i værk, er rigtigt positivt. Skidegodt! Bliv ved. Med det sagt er det symptombehandling. Du skal til roden af problemet. Det kommer du nok kun gennem en erfaren psykolog. Du går jo og bakser med noget underliggende. Ja, at gå til psykolog er fucking skræmmende, følelsesmæssigt drænende og dyrt, men det er så konstruktivt at konfrontere sine dæmoner. Du kan tro, jeg har været langt ude at skide….men efter at jeg så mine dæmoner i øjnene, fik jeg det markant bedre. En kæmpestor forskel!

  Bye with a warmly hugs

  #16
  Guru35
  Rusher
  • 67 Indlæg
  Offline

  Hvad med at gå til en psykoterapeut eller en hypnotisør. En psykoterapeut kan hjælpe dig med at forstå dig selv. Du ved godt at man taber på spil i længden, men alligevel gør du det, og du ved ikke hvorfor. En psykoterapeut vil kunne hjælpe dig med at forstå hvorfor du gør det, og hvad det er du godt kan lide, men måske også få dig til at indrømme over for dig selv, at du ikke får noget ud af det. En psykoterapeut kommer ikke med nogen gode råd, men stiller dig istedet spørgsmål, som kun du kan svare på. Ting som du måske normalt ikke tænker særlig meget over. Ting fra fortiden. Hvordan begyndte det? osv. Han/hun kan få dig til at analysere dine egne reaktions mønstre og dermed bliver du klogere på dig selv. Når du kender dig selv bedre, vil du også vide hvad det er der trigger dig, og det kan du så arbejde med. Find gerne en psykoterapeut med speciale i ludomani.

  En hypnotisør vil måske kunne overbevise dig om at du spilder din tid, og at du meget hellere vil noget andet. Der er ikke noget hokus pokus over det. Det er derimod en form for mind manipulation, hvor du simpelthen bliver manipuleret til at ændre din tankegang og dit mindsæt.

  HVad der virker bedst kan du jo lade komme an på en prøve. Prøv dem begge. Måske begge på en gang. Eller ville jeg starte med psykoterapeuten. Begge koster penge, men så bruger du i det mindste pengene på dig selv, og så har du færre penge at spille for. Det kan virke grænseoverskridende at skulle åbne sig for en fremmed, men nogen gange kan det være godt at prøve noget nyt. Du skal bare selv tage skridtet. Når du først har taget skridtet, så har du taget et skridt imod at ændre dit liv. Red or blue pill?

  Her et eksempel på en hypnotisør
  https://abc-hypnose.dk/Behandlinger/ludomani.html

  Hvis du ikke har erfaring med hypnose og er i tvivl om det virker, så prøv noget simpel selvhypnose på nettet.
  fx. https://www.youtube.com/watch?v=YhhGQFsDk98&ab_channel=Rogvi

  #17
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  #0

  Du er fandme sej!

  Kan klart stemme i med psykolog/terapeut. Du skal til bunds i det her og stå ansigt til ansigt med dig selv. Det er noget der batter.

  Hypnose kan være den billige genvej, men jeg har bedst erfaring med førstnævnte.

  Ludomani er en sygdom der sidder ualmindeligt godt fast, så frem med det tunge skyts makker. Du er godt på vej. Klap dig selv på skulderen, for du er god nok 🙌🏻

  #18
  knaseren
  Rusher
  • 125 Indlæg
  Offline

  ved ikke om det er nævnt, men du burde finde dig en fysisk interesse som du synes om. Og så virkelig gå op i den interesse. f.eks løb eller tennis, badminton… et eller andet som kan dræne kræfter og hvor hjernen ikke har overskud til andet end lige den ting når du dyrker den. måske svømning.

  var engang natarbejder og efter 1 år beyndte jeg virkelig at lide af søvnløshed. kunne være vågen i over 1 døgn og fik sovepiller af læge som jeg tog hver morgen når jeg kom hjem fra job i 1½ år.

  jeg sagde til sidst til mig selv, nu finder du andet job og det lykkes. men skiftet fra nat til dag tog min krop 4 uger da jeg stoppede helt med sovepiller. fik ikke lov til at tale med min læge, sekretæren sagde bare du skal dyrke noget sport så du kan blive træt og hun sagde også… man falder altid i søvn når man er træt nok. synes det var elendige råd.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af knaseren.
  #19
  kimohnoo
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 20 Indlæg
  Offline

  ved ikke om det er nævnt, men du burde finde dig en fysisk interesse som du synes om. Og så virkelig gå op i den interesse. f.eks løb eller tennis, badminton… et eller andet som kan dræne kræfter og hvor hjernen ikke har overskud til andet end lige den ting når du dyrker den. måske svømning.

  var engang natarbejder og efter 1 år beyndte jeg virkelig at lide af søvnløshed. kunne være vågen i over 1 døgn og fik sovepiller af læge som jeg tog hver morgen når jeg kom hjem fra job i 1½ år.

  jeg sagde til sidst til mig selv, nu finder du andet job og det lykkes. men skiftet fra nat til dag tog min krop 4 uger da jeg stoppede helt med sovepiller. fik ikke lov til at tale med min læge, sekretæren sagde bare du skal dyrke noget sport så du kan blive træt og hun sagde også… man falder altid i søvn når man er træt nok. synes det var elendige råd.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af knaseren.

  Ja jeg har godt hørt det med træning, problem er bare jeg oven i dette har social angst osv.. men jeg kæmoer videre hver dag, ikke spillet siden selvom lysten er kæmpe stor.. lige nu er det arbejde der optager alt tiden… men jeg skal bare have taget hul på at tage til træning.

  #20
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  #19

  Lysten til hvad er stor?

  Jeg forstår, at du mener “at spille/gamble”, men hvad er det der driver den lyst? Er det drømmen om hurtige penge der gør dig rig så du aldrig skal røre en finger igen? Er det noget andet?

  Har du brugt tid på at fordybe dig i hvad det er der gør, at du har lysten i første omgang?

  Umiddelbart kan det virke noget besynderligt at have lysten til at være en taber (statistisk set).

  Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke tror du kommer langt ved at fokusere på andre ting, sålænge du ikke kommer til bunds i hvad lysten drives af (og hvorfor).

  Uanset hvad ønsker jeg dig alt mulig held og lykke og hvis jeg tager fejl er det jo bare dejligt

  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af Mart33N.
Viser 20 svar - 1 til 20 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...