Forside Fora Off-topic Hvilken sous vide skal jeg beholde

  • Dette emne har 9 svar og 7 stemmer, og blev senest opdateret for 3 år siden af Festival_H.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
Viser 9 svar - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    JesperBlomkaal
    Rusher
    • 332 Indlæg
    Offline

    Staven er mest brugbar, da du kan ændre størrelsen på det kar den har.

    Jeg bruger primært bare en flamingokasse jeg har fået leveret kød i, hvor jeg lige har skåret et hul i toppen til staven.

    #2
    mortendb
    Rusher
    • 36 Indlæg
    Offline

    Vi har en med kar, det kniber ofte med pladsen..
    Staven og en flamingo kasse giver ret store muligheder.

    #3
    Ghidora
    Rusher
    • 1322 Indlæg
    Offline

    Ja så kan du også bruge den i badekaret eller poolen! 😉

    GL & HF

    #4
    Molkar
    Rusher
    • 115 Indlæg
    Offline

    Det giver mest mening at beholde den hvor man kan variere volumen

    Btw kan godt lidt at de på det sidste billede til staven har lavet en pose med hakket oksekød, total gourmet!

    #5
    Ghidora
    Rusher
    • 1322 Indlæg
    Offline

    Det giver mest mening at beholde den hvor man kan variere volumen

    Btw kan godt lidt at de på det sidste billede til staven har lavet en pose med hakket oksekød, total gourmet!

    Tror faktisk det er en ting 😉

    Hakkebøf 56°/1:30

    GL & HF

    #6
    RetardedWookie
    Rusher
    #0 Trådstarter
    • 220 Indlæg
    Offline

    Tak for hjælpen! Jeg beholder staven.

    #7
    JesperBlomkaal
    Rusher
    • 332 Indlæg
    Offline

    #6 Deeeeeeet saaaaaagdeeee huuuuun ogsåååååå i gååååååååååår!!!!!!!!!!1

    #8
    sortsovs
    Rusher
    • 30 Indlæg
    Offline

    +1 til staven! Den er også nemmere at transportere med i sommerhus eller lign. 🙂

    #9
    Festival_H
    Rusher
    • 900 Indlæg
    Offline

    +1 Til staven. Den kan nemt bruges i en gryde hvis man ikke lige har en flamingo kasse. Top notch.

Viser 9 svar - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...